Skrill - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Skrill?
  2. Hvordan laver jeg indbetalinger til min konto via Skrill?
  3. Hvilke valutaer kan jeg benytte når jeg indbetaler med Skrill?
  4. Hvordan kan jeg indbetale til Skrill?
  5. Er det sikkert at bruge Skrill?
  6. Kan jeg udbetale penge til min Skrill-konto?
  7. I hvilke valutaer kan jeg udbetale med Skrill?
  8. Kan jeg få udbetalt mere end min indbetaling med Skrill?
  9. Hvor lange tid tager en Skrill withdrawals?
  10. Kan jeg udbetale den samme dag som jeg indbetaler med Skrill?
  11. Kan jeg udbetale til Skrill hvis jeg indbetaler med en anden betalingsmetode?
  12. Er der noget transaktionsgebyr forbundet med udbetalinger med Skrill (moneybookers?
  13. Hvad er minimum og maksimum beløbene jeg kan udbetale med Skrill?

1. Hvad er Skrill?

Skrill giver kunder med en gyldig e-mail-adresse en sikker og omkostningseffektiv mulighed for at sende og modtage betalinger online i real tid. Du kan bruge Skrill til at:

1. Sende penge via email til dit kreditkort eller din bankkonto.
  2. Foretage indkøb online.
  3. Modtage penge via e-mail.

2. Hvordan laver jeg indbetalinger til min konto med 4B via Skrill?

Du kan bruge din eksisterende Skrill-konto. For at indbetale en eksisterende Skrill-konto, skal d gøre følgende:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indbetal".
  3. Du vil se Skrill-logoet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på logoet.
  4. Indtast indbetalingsbeløbet og bonuskoden (Hvis du har en) og klik på "Indbetal". Vær opmærksom på: Beløbet skal være lavere eller lig med beløbet på din Skrill-konto.
  5. Du vil blive sendt til Skrill hjemmesiden, hvor du skal indtaste din Skrill e-mail-adresse og dit password for at logge ind.
  6. Fuldfør transaktionen på Skrill hjemmesiden.
  7. På den næste side vil du modtage en ordrebekræftelse. Klik på OK for at gå tilbage til kasseren, hvord du kan se en meddelelse om succesfuld indbetaling.

3. Hvilke valutaer kan jeg benytte når jeg indbetaler med Skrill?

Skrill kan kun beyttes med AUD, CAD, CHF, DKK, euro, GBP, HUF, NOK, PLN, RON, SEK, USD.

4. Hvordan kan jeg indbetale til Skrill?

Du kan indbetale på din Skrill konto med dit kredit/betalingskort, med en bankoverførsel, direct banking eller via check.

Du kan ikke overføre penge fra Skrill.com til din konto, hvis du har indbetalt dem med Master Card.

5. Er det sikkert at bruge Skrill?

Ja, Skrill er helt sikkert. Gennem en kombination af transaktionsovervågning, verifikation SMS transaktion for kortholdere og et dedikeret team til bekæmpelse af svig, Skrill er en helt sikker online betalingsmetode.

6. Kan jeg udbetale penge til min Skrill-konto?

Ja, du kan udbetale til Skrill hvis du har foretaget en succesfuld indbetaling inden for de sidste 6 måneder. Hvis du har foretaget en succesfuld indbetaling inden for de sidste 6 måneder, kan du gå tl kasseren, vælge "Udbetal" og vælge Skrill-logoet. Beløbet du ønsker udbetalt sendes elektronisk til din Skrill-konto, efter vores interne prodcedure er afsluttet.

7. I hvilke valutaer kan jeg udbetale med Skrill?

Skrill transaktioner kan kun foretages i AUD, CAD, CHF, DKK, euro, GBP, HUF, NOK, PLN, RON, SEK, USD.

8. Kan jeg få udbetalt mere end min indbetaling med Skrill?

Ja, men husk at alle udbetalinger først skal bekræftes af vores team. Dette kan tage op til 3 bankdage.

Når vi har bearbejdet din udbetaling, tager det 24 timer før beløbet er på din bankkonto.

9. Hvor lange tid tager en Skrill withdrawals?

Alle udbetalinger først skal bekræftes af vores team. Dette kan tage op til 3 bankdage. Når vi har bearbejdet din udbetaling, tager det 24 timer før beløbet er på din bankkonto.

10. Kan jeg udbetale den samme dag som jeg indbetaler med Skrill?

Ja.

11. Kan jeg udbetale til Skrill hvis jeg indbetaler med en anden betalingsmetode?

Du kan udbetale med Skrill hvis du har foretaget en succesfuld indbetaling inden for de sidste 6 måneder. Hvis du har foretaget en succesfuld indbetaling inden for de sidste seks måneder, kan du gå til kasseren, klikke på "udbetal"-fanen og så vælge Skrill-logoet. Beløbet du udbetaler bliver sendt elektronisk til din Skrill-konto, efter vores interne procedure er blevet afsluttet.

12. Er der noget transaktionsgebyr forbundet med udbetalinger med Skrill?

Vi kræver et transaktionsgebyr på 3.0 % for udbetalinger via Skrill.

13. Hvad er minimum og maksimum beløbene jeg kan udbetale med Skrill?

Minimum udbetalingsbeløbet via Skrill er på 10.00 USD og maks. udbetalingsbeløbet er på 10000.00 USD.