Afbrydelse- og annulleringspolitik

1. Med mindre andet er udtrykkeligt og skriftligt meddelt fra vores side, gælder følgende regler og betingelser med hensyn til alle spilleres rettigheder i tilfælde af mistet forbindelse eller annullering af spil.
  2. Afbrydelsesbeskyttelse er et værktøj til beskyttelse af spillere i tilfælde af, at deres internetforbindelse utilsigtet afbrydes, mens de er involveret i et spil. Hvis spilleren mister forbindelsen, får han lov til at fortsætte hånden (under forudsætning af, at han har afbrydelsesbeskyttelse) og spille med om den del af potten, han aktivt deltog i, indtil tidspunktet for den mistede forbindelse.
  3. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder den bedste afbrydelsesbeskyttelse. Vores mål er at beskytte spillere samtidig med, at vi træffer foranstaltninger for at sikre, at beskyttelsen ikke misbruges.
  4. Afbrydelsesbeskyttelse skal kun bruges, når der er tale om ægte afbrydelse. Ethvert misbrug af denne politik ved forsætlig afbrydelse fra pokersiden vil medføre tab af vundne penge, diskvalificering i turneringen, tab af afbrydelsesbeskyttelsesprivilegiet og bortvisning fra siden.
  5. Vores software er udviklet til at opdage, om en spiller blev udsat for en ægte afbrydelse, inden han tildeles afbrydelsesbeskyttelse. Hvis en spiller prøver at få afbrydelsesbeskyttelse ved simpelthen ikke at reagere i tide, anses vedkommende for at have smidt sine kort (foldet).
  6. Spillere skal acceptere risikoen for mistet forbindelse og derfor logge tilbage og fortsætte med at spille så hurtigt som muligt. Spørg din ISP hvordan de kan hjælpe dig med at formindske sandsynligheden for, at du mister forbindelsen. Vi frasiger os til enhver tid ansvar for spillere, som mister forbindelsen.
  7. Hvis en spiller mister forbindelsen under spillet af en hånd og har afbrydelsesbeskyttelse, aktiveres beskyttelsen, og spilleren kan fortsætte med at spille om den del af potten, som han har bidraget til. Spilleren kan vinde, hvad der var i potten på afbrydelsestidspunktet.
  8. Vi forbeholder os retten til at ændre denne politik og afsige endelige afgørelser i alle sager efter eget skøn. Ændringer i politik og vigtige afgørelser meddeles af os via elektroniske eller skriftlige medier.

Livline

På visse typer af borde (alle turneringsborde og nogle specifikke "ring game"-borde) vil den normale funktion "Afbrydelsesbeskyttelse" ikke være tilgængelig. Disse borde ses i lobbyen med "Ingen AB (No DP)" ved siden af bordnavnet. På disse borde vil systemet vente i ekstra tid på, at den spiller, som mistede forbindelsen og som bidrog til den aktuelle pot, kommer tilbage og foretager sit træk.

Den tid, som systemet venter, afhænger af den aktuelle potstørrelse:

• For Stud-spil er "X" lig med laveste indsats
  • For Flop-spil er "X" lig med big blind

For ikke-Heads Up borde:

• Ingen ekstra tid lagt til hvis potstørrelsen er op til 5*X
  • 20 sekunder hvis potten er større end 5*X og op til 20*X
  • 30 sekunder hvis potten er større end 20*X og op til 40*X
  • 45 sekunder hvis potten er større end 40*X og op til 80*X
  • 60 sekunder hvis potten er større end 80*X

For Heads Up borde:

• 20 sekunder hvis potten er større end 0 og op til 5*X
  • 30 sekunder hvis potten er større end 5*X og op til 10*X
  • 45 sekunder hvis potten er større end 10*X

Systemet venter kun den ekstra tid, hvis den spiller, som anses for at have mistet forbindelsen, har a) investeret i potten, og b) hans reaktionsmuligheder ikke omfatter "Check". Vi kalder denne funktion en 'livline'.

Denne "livline" fungerer som ekstra ventetid på en spiller, som har bidraget til potten, så denne spiller kan nå at komme tilbage og reagere, hvis det er hans/hendes tur. Spillerne bør ikke misbruge denne funktion, eftersom den bevidste brug af funktionen, i forsøget på at bremse et spil, indebærer en risiko for at miste penge og chips.

Hvis den samlede tid, som serveren venter på, at spilleren får forbindelsen tilbage, er 60 sekunder, og hvis spilleren får forbindelse igen efter 56 sekunder, så får spilleren mindst 20 sekunder til at tjekke valgmulighederne og foretage sit træk: Dette er en "ekstra indsatstid".

I det følgende kan du se en oversigt over de borde og turneringer, som tilbyder afbrydelsesbeskyttelse og/eller ekstra tid:

• Et bord (normalt, STT, MTCT) vil enten have ekstra tid eller AB. Bordene vil aldrig have begge funktioner.
  • Turneringsborde vil altid have ekstra tid.
  • Borde med live-spil kan enten have AB eller ekstra tid.
  • I lobbyen angives det ikke, om STT/MTCT borde har denne såkaldte "livline"-funktion.
  • Der angives "Ingen AB" efter bordets navn ved live-spil, hvis det er et bord med "livline".

Spillerne har et ubegrænset antal "livliner" til rådighed, forudsat at ovennævnte betingelser er opfyldt.

Vi sender spilleren en chatbesked, hvis vores software vælger at tildele spilleren ekstra tid som følge af den mistede forbindelse.

Hvis en spiller, som mistede forbindelsen, har mulighed for at vælge "check", vil vores software automatisk vælge denne mulighed uden at tildele ekstra tid.

Afbrydelsesbeskyttelse for sit & go-single-table turneringer

Vi har fjernet afbrydelsesbeskyttelse fra alle sit & go-single-table turneringer. Du smider dine kort (folder), hvis du mister forbindelsen. Denne ændring blev indført efter almindeligt ønske fra vores spillere.

Afbrydelsesbeskyttelse for sit & go-multi-table turneringer

Der er ingen afbrydelsesbeskyttelse for sit & go-multi-table turneringer. Du folder, hvis du mister forbindelsen.

Afbrydelsesbeskyttelse for multi-table turneringer

Vi har fjernet afbrydelsesbeskyttelse fra alle multi-table turneringer. Du folder, hvis du mister forbindelsen. Denne ændring blev indført efter almindeligt ønske fra vores spillere.

Spilannulleringspolitik

Spil om rigtige penge

Hver spiller refunderes nøjagtigt det beløb, han havde ved håndens start på annulleringstidspunktet.

Spil med fiktive penge

Hver spiller refunderes nøjagtigt det antal chips, han tog med til bordet, da vi ikke registrerer alle oplysninger om hænder med fiktive penge.

Alle real-money turneringer (Sit & Go og Planlagte)

Se venligst turneringreglerne for annullering af enkeltbord Sit & Go, multibord Sit & Go og multibord-turneringer.

Blackjack

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil blackjack, skal du logge tilbage til din konto. Det afbrudte spil ses, som det var, da du mistede forbindelsen. Hvis du mistede forbindelsen efter at have fremsendt information, ses den næste sekvens eller det næste resultat, som det ville have været, hvis du ikke havde mistet forbindelsen.

Hvis du stadig har problemer, bedes du kontakte kundeservice. De vil undersøge sagen. Hvis de afgør, at du har tabt penge på grund af en fejl i vores system – og ikke på grund af almindelige internetforstyrrelser – refunderes dine tab øjeblikkeligt.

Aftaler

Hvis du mister forbindelsen under aftaleprocessen, fortsætter processen som om, spilleren stadig var forbundet. Følgende situationer kan opstå:

• Du får forbindelsen igen, mens spillerne stadigvæk diskuterer aftalen, og du har mulighed for at deltage.
  • Du får ikke etableret forbindelsen igen, før aftalen afvises på grund af, at tiden er udløbet.
  • Andre spillere har afvist aftalen, mens du forsøgte at få forbindelse igen, og spillet er genoptaget.
  • En mistet forbindelse bliver behandlet som en underforstået afvisning af aftalen. Aftalen skal bekræftes af alle spillerne ved bordet, medmindre spilleren får forbindelse igen og bekræfter aftalen inden for tidsfristen.

Alle platforme reguleres af deres betingelser og vilkår.

Seneste opdatering: 15.10.2020