Godt at vide

• Visit https://member.neteller.com/mflux/member/signUp.
  • Når du har udfyldt NETELLERs tilmeldingsformular, vil du modtage en e-mail. Denne e-mail indeholder instruktioner for "Trin 2" (aktivering af din NETELLER-konto).
  • Følg instruktionerne. Du vil blive bedt om at indsende dit NETELLER konto- og sikkerheds-id (oplyst i emailen), plus den adgangskode som du oprindeligt indtastede på NETELLER-kontotilmeldingssiden. Gem denne e-mail for eventuelt fremtidig brug.

Når du har gennemført disse to trin, er din NETELLER-konto (eller "online pung") aktiv og klar til brug.

Gå til http://www.neteller.com/fees/ angående opdateringer om deres behandlings- og servicegebyrer.