Jeg kan ikke anmode om min udbetaling online.

Kontroller om dit aktuelle tilgodehavende svarer til den minimale udbetalingsgrænse. Denne finder du i din konto under Udbetaling. Kun hvis dét er tilfældet, kan du anmode om en udbetaling. Er dette tilfældet, skal du kontrollere, om du anvender særlige tegn i udbetalingsformularen. Der må ikke være punktum, komma, kolon osv. Der må heller ikke være omlyd og accenter. Desuden gør vi opmærksom på, at udvalget af udbetalingsmetoder afhænger af den valgte indbetalingsmetode. Er du opmærksom på alt dette, og er en udbetaling stadig ikke mulig, skal du henvende dig til vores support team og angive dit brugernavn og fejlmeddelelsen, som du fik, da du forsøgte at anmode om udbetaling.