Multi-hand Blackjack Pro

Spillets mål:

Multi-hand Blackjack er et spil hvor du kan spille op til fem Blackjack-hænder efter hinanden. Målet er at få kort til hver hånd med en totalsum på 21, eller så nær 21 som mulig, uden at overskride 21. Håndens værdi er summen af de enkelte korts point på handen. Kortene har følgende værdier:

• Kort mellem 2 og 10 har deres naturlige værdi som fremgår af kortet.
  • Billedekort (knægt, dame og konge) vurderes til 10 point.
  • Et es regnes som et eller 11: Hvis værdien 11 betyder at din hånd overskrider 21, gælder den som et.
  • Mulig total: En hånd med et es som kan regnes som 11 uden at den totale sum overskrider 21. Es-6 regnes for eksempel som 17.
  • Hård total: En hånd med et es som eneste kan regnes som et eftersom hånden ville overskride 21 hvis esset regnes som 11. Es-6-10 regnes for eksempel som hård 17.
  • Et uafgjort resultat mellem dig og huset kaldes for "push" og indebære at ingen vinder eller taber. Hvis de første to kort som deles ud er et es og et kort som har værdien 10 (t.ex. knægt, dame, konge eller 10) kaldes det blackjack og du vinder automatiskt 1.5:1, hvis ikke huset har det samme.

Information om spillet:

• Bordet kan tilpasses til forskellige stilarter. Det gør du ved hjælp af menuen options (alternativ) øverst til højre på spilskærmen.
  • Den laveste tilladte indsats EUR 1 og den højeste er EUR 500. Den højeste indsats gælder fra den første satsning.
  • Der spilles med otte bunker i multi-hand blackjack. Hver kortbunke har 52 kort.
  • Kortene blandes når 20% af kortene er blevet anvendt.
  • Dealeren trækker et kort på soft  17 og stopper på hard 17.
  • Du kan kun splitte en gang.
  • Det er ingen grænse for hvor mange kort du kan få tildelt. Grænsen opnåes ved at du klikker på Stand (stå) eller ved at hånden overskrider eller tilsvarer 21. Dette gælder ikke når spilleren dobler eller deler es, når endnu et kort deles ud.
  • Hvis dealeren har ti, knægt, dame, konge eller es som sit først kort kontrollerer dealeren først om han eller hun har en blackjack inden du trækker dit tredje kort.

Sådan spiller du

• Vælg det beløb du vil satse på en hånd ved at klikke på den tilsvarende værdi. Den valgte spilchip lyser på.
  • Placer dine indsatser på nogle af de fem tillgængelige positioner ved at klikke på spilområdet (Bet) for den plads. Du kan spille på nogle af de tilgængelige positioner eller alle sammen.
  • Du kan sænke det satsede beløb ved at holde Shift-tasten og klikke på indsatsen for den position hvor  du vil sænke indsatsen.
  • Når indsatserne placeredes på en eller flere positioner klikker du på knappen Deal. Knappen Deal aktivereas selv hvis din indsats tilsvarer eller overskrider den laveste tilladte indsats.
  • Alt efter hvor stærk dine kort er kan du vælge mellem følgende alternativer: Hit (tag nyt kort), Stand (stå), Double (doble), Split (del) eller Surrender (geiv op).
  • Hvis dealeren har ti, knægt, dame, konge eller es som sit første kort kontrollerer dealeren først om han eller hun har blackjack inden du trækker dit tredje kort.
  • Forsikringsalternativet advarer dig om at dealerens første kort var et es.
  • Når både du og dealeren stå, vises resultatet under dealeren og din hånd. Resultatet vises også i vinduet.
  • Hvis du vil fortsætte spillet med samme indsats eller indsatser klikker du på knappen Rebet (sats igen).
  • Efter et spil klikker du på Clear (tøm) hvis du vil tømme bordet.
  • Din spilsaldo vises længst nede till venstre på spilskærmen.
  • Klik på Rebuy hvis du vill overføre flere penge fra din t PartyPoker-konto til spillet.
  • Klik på Rules (relger) om du vil se spillereglerne.
  • Klik på Gamelogs hvis du vil se en logbog fra tidligere spil.
  • Klik på Version om du vil se spillets aktuelle versionsnummer.
  • TURBO ON/OFF (til/fra): Spillet starter med TURBO OFF (fra). Her animeres kort når de deles ud og når de fjernes fra bordet. Klik på ON (på) hvis du vil slå kortanimering fra.
  • Hvis du vil afslutte spillet klikker du på X-knappen øverst til højre på skærmen.
  • Kortkommandoen: Du kan flytte valgt alternativ til venstre og højre ved hjælp af piltasterne og valgte alternativ ved hjælp af Enter-knappen.

Alternativ for tilpasning

Alternativ for tilpasning af bordgrafik findes i menuen Options (alternativ) øverst til højre på skærmen. Med de tre alternativer – Style (stil), Cards (kort) og Colour (farve) – aktiveres et popupvindue med Style, Cards och Colour. Når pop-up-vinduet aktiveres kan du vælge alternativ ved at klikke på dem. Eventuelle ændringer som foretages i pop-up-vinduet vises i real time på bordet.

Tilpas stilen: Vælg alternativ Style hvis du vil ændre stil på spilbordet. De forskellige stilarter er Traditional (traditionel), Metal (metal) eller Beach (strand).

Tilpas kort: Vælg alternativet Cards hvis du vil ændre kortets bagside.

Tilpas farven: Anvend alternativet Colour hvis du vil ændre farve, blandt de farver som vises på listen.

Spilalternativ:

Stand: Når du klikker på knappen Stand (stå) standser spillet og hånden beholder sin aktuella værdi. Du kan vælge at stå når som helst hvis du er tilfreds med din hånd. Når du klikker på Stand, og dealeren er klar med sin hånd, sammenlignes hænderne.

Tag nyt kort: Du kan fortsætte spillet og trække nye kort til din hånd er nær eller lige med 21. Klik på Hit (tag nyt kort) hvis du vil trække et nyt kort.

Fordoble: Efter du har fået dina første to kort tilbydes du muligheden at fordoble (Double). Hvis du vælger at fordoble, fordobles det satsede beløb automatisk og du får yderligere et kort. Hånden standser automatisk efter at kortet deles ud. Muligheden for at fordoble gives også efter deling. Hvis din kontosaldo er for lav, bliver du ikke tilbudt at fordoble. Hvis du taber hånden taber du både det første satsede beløb og det ekstra beløb du satsede min din fordobling.

Del: Hvis du harto kort af samme værdi (t.ex. to syvere, to tiere, to billedekort kort etc.) kan du klikke på Split (del) og del kortene i to seperate hænder. Når det alternativ vælges placeres der automatisk en extra insats som tilsvarer din oprindelige insats.

Du kan endda dele en gang til, hvis flere muligheder opstår. Hvis du har mulighed for at dele hånden, men din spillesaldo er for lav, vil du ikke blive tilbudt at dele.

Du kan trække så mange kort du vil på hver delt hånd, undtaget for deling af es eller fordobling efter delning. Hvis du deler esser deles et yderligere kort ud til hvert es. Hvis et billedekort eller 10 gives til et af esserne tæller det ikke som Blackjack.

Sådan anvendes alternativet deling:

• Når du har klikket på Split (del) deles korten i to seperate hænder og yderligere et kort deles ud till hver hånd. Hånden som har en pil som peger mod den er den aktive hånd.
  • Klik på Hit (tag nyt kort), Stand (stå) eller et andet tilgængeligt alternativ.
  • Når den første hånd er afgjort flyttes pilen til næste hånd.
  • Pilen vises ikke hvis håndens værdi er 21. Den flyttes da automatisk til den næste hånd.
  • Klik på Hit (tag nyt kort), Stand (stå) eller et andet tilgængeligt alternativ.

Fosikring: Med alternativet Insurance (forsikring) får du muligheden for at beskytte dig selv hvis du tror at dealeren har blackjack. Hvis dealerens første kort (kort med billedesidden op) er et es kan du vælge at forsikre dine hænder mod dealerens Blackjack ved at klikke på knappen Yes (ja) eller No (nej) som vises ved de uddelte kort. Forsikringen koster 50 % af det satsede beløb udover den første indsats. Hvis du vælger Yes placereas forsikringsindsatsen på din første indsats. Systemmet venter derefter på at du bestemmer dig for at beholde forsikringen.

Hvis dealeren har en blackjack betaler forsikringsindsatsen 2:1 og du taber din første indsats. Hvis dealeren ikke har blackjack tabber du den forsikrede indsats og spillet fortsætter med det først satsede beløb. Du tilbydes ikke forsikringsalternativet hvis du har en blackjack.

Forsikringsalternativet tilbydes ikke hvis din saldo er for lav til yderligere indsats.

Giv op: Du kan vælge alternativet Surrender og slutte din hand i en runde og dermed tabe halvdelen af indsatsen når dine første to kort vises. Beslutningen skal tages inden du foretager en fordobling deling eller tager et nyt kort.

Du tilbydes alternativet at give op efter at dealeren har kontrolleret om han eller hun har blackjack. Hvis dealerens andre kort resulterer i en blackjack samles hele din indsats idn af dealeren og spillet afsluttes. Hvis dealerens andre kort ikke resulterer i en blackjack og du vælger at give op får du halvdene af din indsats tilbage.

Gevinsttabel

Gevinsttabel
Gevinsttype Beskrivelse Udbetaling
Blackjack En blackjack, eller en "natural" (naturlig) blackjack, tilsvarer 21 på dine første to kort. En blackjack er et es og et 10-pointkort med det yderligere kravet at disse skal være de første to kort. Hvis du deler et par i es for eksempel, og derefter trækker en 10er på et af esserne, regnes det ikke som blackjack men 21. Din blackjack slår dealeren uanset totalpoint (inklusiv dealerens 21) undtaget dealerens blackjack. Hvis både du og dealeren har en blackjack regnes hånden som uafgjort eller "push" og ingen af jer vinder. 1.5:1
Normal Dine totalpoint er højere end dealerens, men lavere eller lige med 21. 1:1
Push Ens. Totalpoint for din hånd og dealerens er den samme. Uafgjort
Insurance Forsikring. tilbydes på dealerens es. Du kan vælge at forsikre dig mod at dealeren får en blackjack. Forsikringen koster 50 % af det satsede beløb udover din første indsats. Hvis dealeren har en  blackjack betaler forsikringsindsatsen 2:1 og du taber din første indsats. Hvis dealeren får en blackjack taber du den forsikrede indsats og spillet forsætter med det oprindeligt satte beløb.
Surrender Betyder at du giver op. Tillades kun på de første to kort. Du vælger at afbryde spillet i den anden runde. Hvis dealerens andet kort giver blackjack, samler dealeren hele din indsats ind.

Hvis dealerens kort ikke giver blackjack betales halvdelen af det satsede beløb tilbage til dig.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 99.34%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022