Trail Blazer

Spillets mål:

Trail Blazer er et Hi Lo-spil. Du spiller om din gevinst og fortsætter til du stopper eller taber et spil. Du får en bonus, hvis du tre gange i træk gætter rigtigt, om det næste tal bliver højere eller lavere.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 0,50 og den højeste er EUR 100.

Sådan spiller du

• Standardindsatsen i spillet er EUR 1.00. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på knapperne + og –.
  • Når du er tilfreds med din indsats klikker du på Play (spil) for at placere indsatsen.
  • Vælg Hi (højt) eller Lo (lavt).
  • Det beløb du kan vinde vises over og under nummere du spiller om.
  • Hvis du gætter rigtigt vinder du det beløb som vises under eller over nummeret.
  • Gevinstbeløbet lægges til gevinster i CASHPOT. Du kan fortsætte med at spille om din gevinst til du tager pengene ud eller forlader spillet.

Regler

• Hvis samme nummer vises igen efter at du har valgt Hi eller Lo taber du spillet.
  • For at beregne den mulige gevinst, som vises over eller under nummeret du spiller om, skal du gange indsatsen/aktuel gevinst med oddset om fremgår af  gevinsttabellen forneden.
  • Den teoretiske gevinst i spillet er 90 %.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Gevinsttabel

Nummer Hi-gevinst Lo-gevinst
1 1,01 Bruges ikke
2 1,02 19
3 1,07 9
4 1,15 6
5 1,2 4
6 1,3 3,5
7 1,35 3
8 1,5 2,5
9 1,65 2,2
10 1,8 2,1
11 2,1 1,8
12 2,2 1,65
13 2,5 1,5
14 3 1,35
15 3,5 1,3
16 4 1,2
17 6 1,15
18 9 1,07
19 19 1,02
20 Ej tillämpligt 1,01

Bonusspil

• Du får en bonus, hvis du tre gange i træk gætter rigtigt, om det næste tal bliver højere eller lavere.
  • For at beregne bonusbeløbet som vises i BONUS-meteret, skal du gange procentsatsen med mulig Hi- eller Lo-gevinstbeløb som vises i den retning du spiller.
  • Bonusbeløbet som vises i BONUS-meteret lægges til det beløb du vinder næste gang du gætter rigtig.
  • Bonusbeløbet øges hele tiden og kommer an på hvor mange gange du har gætte rigtigt, i henhold til  bonustabellen fornedan.
  • Hvis du ændrer retning i spillet nulstilles bonusbeløbet og du starter derfra.
  • Hvis du taber spillet taber du hele bonusbeløbet.

Bonustabel

Antal spil % i bonus
3 5%
4 10%
5 20%
6 30%
7 40%
8 50%
9 70%
10 og højere 100%

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du blev mistede forbindelsen efter du klikkede PLAY, men inden du valgte HI eller LO kan du åbne spillet igen, fra det punkt hvor det blev afbrudt.

Hvis du blev mistede forbindelsen efter du valgte HI eller LO, og du vinder, kan du åbne spillet igen, fra det punkt hvor det blev afbrudt.

Hvis du blev mistede forbindelsen efter du valgte HI eller LO og du taber spillet, afsluttes spillet automatisk af softwaret. Du kan se dit resultat ved at klikke på GAME LOGS når du forbinder igen.