Slider European Roulette

SliderER_DK

Spilinformation:

Slider European Roulette spilles med et hjul med 37 nummererede huller (1-36, plus et 0 hul), en kugle og et layout, hvorpå spilleren kan placere indsatser, der dækker et enkelt nummer eller grupper af tal. Efter at spilleren har placeret sin indsats, drejes kuglen i drejes rundt i modsat retning af hjulet og falder ned i et af de nummererede felter, som angiver det vindende tal.

Sådan spiller du

• Vælg beløbet du vil satse på et tal/ en gruppe ved at klikke på en chip med den ønskede værdi og ved at klikke på det ønskede tal/gruppe. Gentag dette til du når det ønskede beløb.
  • Du kan ændre antallet af chips ved at klikke på en chip og derefter vælge den ønskede værdi på panelet der vises.
  • De mulige spiltyper kan ses i gevinstoversigten.
  • Du kan spille så meget du vil, inden for bordgrænsen.
  • Du kan bruge zoom på Roulette-bordet, så det er lettere at sætte dine spil.
  • Fjern chips fra bordet ved at klikke på RYD INDSATS (X) eller FORTRYD (Image).
  • Information om din spilsaldo og samlede indsats vises.
  • Når du har placeret din indsats, drejes hjulet ved at klikke på "SPIN"-knappen.
  • Når kuglen stopper, viser en markør den vindende tal.
  • Hvis du klikker på SPIN eller SATS IGEN & SPIN ruller kuglen i hjulet som vises i toppen af skærmen. Gevinstbeløbet udregnes i henhold til nedenstående gevinstoversigt og dine gevinster vises under "Seneste gevinst". Gevinsten lægges til din spilsaldo Gevinsten lægges til din spilsaldo
  • Når kuglen stopper, vises tallet på det drejende hjul og i et ekstra resultat-vindue, med et sæt af valgte positioner vil blive vist på den centrale side af skærmen .
  • Du kan se resultaterne ved at scrolle igennem "Dine valg"-sektionen i vinduet med ekstra resultater.
  • Numrene fra de sidste 13 spil vises til venstre på skærmen. Det seneste nummer vises til venstre.
  • Efter spillet er slut er standardinsatsen den samme som i foregående spil. Hvis du vil sætte en ny indsats klikker på den ønskede plads og lægger en ny indsats.
  • Hvis du vil beholde den samme indsats, klikker du på knapperne SATS IGEN & SPIN.
  • Hvis din spilsaldo ryger under din totale indsats, åbnes et re-buy-vindue.
  • Hvis din saldo er på 0 vises et indbetalingsalternativ i et popup-vindue.
  • Klik på "Spilleregler" til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Bemærk venligst at spillerens saldo vises i det øverste højre hjørne af spilskærmen
  • Du kan kun spille med rigtige penge.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Andre funktioner:

• Fjern alle indsatser fra bordet ved at klikke på FJERN INDSATS -knappen (X).
  • Hvis du fortryder din sidste indsats, kan du klikke på FORTRYD-knappen (Image).
  • Drej hjulet med samme indats ved at klikke på SATS IGEN & SPIN når spillet er slut.
  • Du kan fordoble din indsats ved at klikke knappen 2 X SATS&SPIN .

Statistik vindue:

• Spilstatistik giver dig mulighed for at se dine tidligere resultater.
  • Statistik vinduet viser dine seneste 13 resultater.
  • Statistik vinduet viser røde resultater med røde tal og sorte resultater med hvide tal, 0 med grønne tal.

Gevinstoversigt:

Indsats Beskrivelse Udbetaling
Straight En indsats direkte på et enkelt nummer. 35:1
Split En indsats mellem to tilstødende numre ved at anbringe chippen på stregen mellem de to numre 17:1
Street En indsats for enden af hver talrække dækkende tre numre.

En indsats placeret på ‘0, 1, 2’, ‘0, 2, 3’ anses også som en Street indsats

11:1
Corner- eller Square-indsats eller Quarter-indsats En indsats på hjørnet, hvor fire numre mødes. Indsatsen dækker alle fire numre 8:1
Topline En indsats mellem de tilstødende streets i 'nul' og '1'. Denne indsats dækker fire tal. 0, 1, 2, og 3. 8:1
Linje En indsats for enden af to "streets" på linjen mellem dem. En linje-indsats dækker alle numre i hver street, seks i alt 5:1
Sixers spil
(halv snes spil)
En indsats i en af kasserne mærket '1. 12', '2. 12' eller '3. 12', hver dækkende tolv numre. 2:1
Kolonne En indsats i en af kasserne mærket "2 til 1" for enden af bordet, hver dækkende 12 numre pr. kolonne 2:1

Rød

Sort

Lige

Ulige

1-18

19-36

En indsats placeret i en af de seks bokse på siden af bordet, dækker halvdelen af numrene på tavlen, som beskrevet i den pågældende boks. Nullet er ikke dækket af nogle af disse felter Hvert felt dækker 18 tal. 1:1

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 97.30%

Spilhistorik:

Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Indbetal penge på din konto:

Hvis du vil indbetale penge på din konto, skal du klikke på saldo øverst i højre hjørne på værktøjslisten og vælge den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis din saldo ryger under det mindste indsatsbeløb, vises meddelelsen om, at din saldo er utilstrækkelig til at udføre denne handling med en 'Indbetalings'-knap. Hvis du klikker på "Indbetalings"-knappen åbnes indbetalingssiden. Hvis du vil overføre penge til din konto, skal du klikke på 'Saldo' til højre på værktøjsmenuen.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen til spillet efter alle træk, og ingen yderligere træk kræves af dig, betragtes spillet som fuldført. Når du logger ind igen, kan du tjekke resultatet under spillogs.

Hvis du bliver afbrudt , mens spillet venter på spiller input, f.eks. efter kortene er delt ud, vil du blive bedt om at gennemføre spillet når du logger på igen. Når du har afsluttet den ufuldstændige spil, kan du fortsætte med at spille spillet.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Regler version 1.2

Seneste opdatering: 4.4.2016

Seneste opdatering: 14-12-2016