Baccarat

MÅL:

Målet med BACCARAT-spillet er at gætte, hvilken hånd der vil vinde ved at holde den værdi, der kommer nærmest 9 − Bankerens hånd eller Spillerens hånd. Spilleren kan også placere et væddemål på, om hænderne resulterer i et uafgjort spil.

SÅDAN SPILLER DU:

• Dette spil kan spilles med Spiller, Banker og Uafgjort. For at spille skal spilleren placere et væddemål på mindst én hånd.
  • Hver hånd skal have en forskellig indsatsværdi.
  • Klik på en chip for at vælge dennes værdi og placere dit væddemål. Klik på et af de tilgængelige væddemålsområder (Spiller, Banker og Uafgjort) for at placere væddemålet. Med hvert klik øger spilleren indsatsen med værdien af den valgte chip.
  • Når væddemålene er placeret, skal du klikke på DEAL-knappen.
  • Hvis du klikker på FORDOBL, fordobles hvert væddemål, der er placeret på bordet.
  • RYD: rydder alle spillene på bordet.
  • Klik på FORTRYD for at fjerne det sidste væddemål, der er placeret på bordet.
  • For at gentage samme indsats, kan du klikke på REBET ;
  • Hvis du klikker på FORDOBL OG DEAL, fordobles hvert væddemål, der er placeret på bordet, og nye kort deales.
  • Hvis du klikker på NYT VÆDDEMÅL OG DEAL, gentages væddemålet fra et tidligere spil fra bordet, og nye kort deales.
  • INDSATS: Den samlede indsats vises i vinduet INDSATS nederst til venstre på skærmen.
  • SALDO: Spillerens tilbageværende spilsaldo, efter spilleren har placeret sit væddemål med den ønskede indsats, vises i SALDOMETRET, dvs. det er saldoen for det nuværende spil, minus den samlede indsats.
  • WIN: Det samlede gevinstbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • LYDSTYRKE: Klik på volume-ikonet for at afspille spillets lyde eller sætte spillet på lydløs.

SPILLEREGLER:

• Spillet spilles ved ét sæt med 52 kort uden jokere.
  • Kortværdierne er som følger:
    1. Et es tæller som ét point.
    2. Tiere og knægte, damer og konger tæller alle som nul point.
    3. Kortene fra to til ni tæller for deres respektive talværdier.
  • Både spillerens og bankørens korts pointværdi vises i et ratio-format som x:y, (dette vises separat for spilleren og bankøren tæt ved deres respektive kortområder). Her repræsenterer x den samlede pointværdi for de første to kort, og y repræsenterer den samlede pointværdi af kortene, inkl. det tredje kort; hvis et tredje kort ikke er blevet dealet af spilleren eller bankøren, så vil x-værdien og y-værdien være den samme.
  • Spillet begynder, når spilleren placerer et væddemål på en af Spillerens hænder, Bankerens hænder, eller på at spillet ender uafgjort.
  • Efter alle væddemål er placeres, skal spilleren trykke på DEAL-knappen for at sætte gang i spillet.
  • Bankeren og Spillerens hænder deales med enten to eller tre kort hver. Det tredje kort dals baseret på reglerne for tredje kort.
  • Hvis Spilleren og Bankerens hånd har samme værdi, vil spillet være uafgjort, og spil på Spillerens hånd eller Bankerens hånd returneres og betragtes som et push.
  • Værdierne på Spilleren og Bankerens hænder udregnes ved at trække 10 fra hver hånds værdi; denne værdi anses derefter som håndens værdi. Hvis Spilleren eller Bankeren eksempelvis har en syver og en otter på hånden, er håndens værdi kun fem (15-10 = 5) i Baccaret-spillet.
  • Hvis Spilleren eller Bankerens hånd har en værdi på syv eller otte, efter de første to kort er trukket, så beskrives dette som "naturligt", og ingen yderligere kort vil trækkes. Hvis en hånd er "naturlig", står begge hænder.

• Et tredje kort kan deales eller ikke deales; det er Spilleren eller Bankeren, der bestemmer dette, baseret på de følgende regler.
  1. Hvis enten spilleren eller bankøren har samlet otte eller ni, står begge. Denne regel tilsidesætter alle andre regler.
  2. Hvis pointværdien af spillerens første to kort er fem eller mindre, så trækker spilleren; ellers står spilleren, (dette vises også i tabellen under regler for tredje kort på spillerens hånd nedenfor).
  3. Hvis bankøren har færre end fem point - bankøren vil modtage et kort, hvis spilleren ikke modtager det tredje kort.
  4. Hvis bankøren har seks point - modtager ikke et kort, hvis en spiller ikke modtager det tredje kort.
  5. Hvis spilleren trækker et tredje kort, bestemmer værdien af dette kort og værdien af bankørens hånd, om bankøren får et tredje kort eller ej. (Se tabellen under regler for tredje kort på bankørens hånd for at bestemme, om bankøren trækker et tredje kort eller ej).
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser

REGLER FOR TREDJE KORT PÅ SPILLERENS HÅND:

Pointværdien af spillerens første to kort

Spillerens handling

0-1-2-3-4-5

Spilleren trækker et tredje kort.

6-7

Spilleren står.

8-9 ("naturlig")

Intet tredje kort på nogen af hænderne.

REGLER FOR TREDJE KORT PÅ BANKERENS HÅND:

Pointværdien af bankerens første to kort

Trækkes, når spillerens tredje kort er:

Trækkes ikke, når spillerens tredje kort er:

0-1-2

Trækker altid et kort

-

3

0-1-2-3-4-5-6-7-9

8

4

2-3-4-5-6-7

0-1-8-9

5

4-5-6-7

0-1-2-3-8-9

6

6-7

0-1-2-3-4-5-8-9

7

Står altid

-

8-9

Spilleren kan ikke trække

Spilleren kan ikke trække

GEVINSTOVERSIGT:

INDSATS

BETALER

Spilleren

1:1

Banker

19:20 (en kommission på 5 % opkræves)

Uafgjort

8:1

• Spiller: Gevinster betaler det dobbelte af den oprindelige indsatsværdi.
  • Banker: Gevinster betaler 1,95 (19:20) gange den oprindelige indsatsværdi, hvilket rundes ned til to decimaler. Spillet rundes ned til nærmeste cent. (F.eks. Hvis en spiller indgår et væddemål på 0,5 €, vinder spilleren 0,97 €, rundet ned fra 0,975 €).
  • Den lidt lavere gevinst fra Banker-spillet bunder i, at Bankeren har en fordel, fordi Bankeren har flere tilgængelige oplysninger at trække på, når han/hun skal beslutte, om han/hun vil trække et tredje kort.
  • Uafgjort: Gevinster udbetales 8 til 1 i tilfælde af et uafgjort spil; dette gengives ofte som tilsvarende 9 til 1. Alle spil på Spiller eller Banker udbetales som et PUSH.

GEVINST TIL SPILLEREN:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93.986%
  1. Banker: 98.99%
  2. Spiller: 98.71%
  3. Uafgjort: 84.25%

Browserpanelfunktioner:

• Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på 'Indbetal'-knappen for at indbetale til din konto.
  • Klik på "Rigtige penge\for sjov" for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • "SPILHISTORIK" kan kun ses for spil med rigtige penge.
  • Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov modus.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis spilleren mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Spillere kan se resultatet ved at klikke på 'Spilhistorik', når de er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam

Seneste opdatering: 28-03-2022