King Kong Cash Even Bigger Bananas Jackpot King

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2 ,3, 4, 5 eller 6 matchende symboler startende fra hjulet yderst til venstre. Enhver gevinst fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.
  • Wild erstatter alle symboler undtagen Scatter- og PENGE-symboler.

Pengeindsamling

• Når du først går ind i spillet, så er INDSAML Kong-symbolet aktivt på hjul 6.
  • Under ethvert spin, hvor et synligt Bananpenge-symbol lander, og hvis et INDSAML Kong scatter-symbol lander på hjul 6, udløses Pengeindsamling-featuren.
  • Kong-symbolet udvides til at dække det 6. hjul og indsamler de pengeværdier, der vises på Bananpenge-symbolerne.
  • Hvis du lander Kontantpulje-pengesymboler sammen med et synligt indsaml-symbol (MINI, STOR eller MEGA), tildeles den pågældende puljeværdi.
  • Når INDSAML Kong har indsamlet alle Bananpenge-symboler på et spin i grundspillet, så låses der op for et nyt INDSAML Kong-symbol i grundspillet og under gratis spins på hjul 1 samt hjul 6.
  • Når INDSAML Kong på hjul 1 har indsamlet alle Bananpenge-symboler på et spin i grundspillet, så låses der op for & et nyt LÅS & SPIN Kong-symbol i grundspillet og under gratis spins på hjul 1 og 6. Eventuelle indledende PENGE-værdier fastholdes, mens aktive hjul spinner igen. Dette fortsætter, indtil der ikke lander nye synlige PENGE-symboler. Hvis 2 Lås & Spin Indsaml lander, så gives der et ekstra liv, hvor når der ikke lander nye pengesymboler i syne, startes en anden Lås & Spin-feature.
  • Når LÅS & SPIN Kong har indsamlet alle Bananpenge-symboler på et spin i grundspillet, så låses der op for et nyt PENGE-BOOST Kong-symbol i grundspillet og under gratis spins. PENGE-BOOST Kong indsamler alle synlige pengesymboler og tildeler derudover et penge-boost til det endelige indsamlede beløb.
  • Når PENGE-BOOST Kong har indsamlet alle Bananpenge-symboler på et spin i grundspillet, så låses der op for et nyt GYLDENT ABE-symbol i grundspillet og under gratis spins. På ethvert spin, hvor Kong vil indsamle en gevinst, hvis et GYLDENT ABE-SYMBOL er synligt, vil det akkumulere værdien af alle synlige Banan-symboler, før det indsamles sammen med alle Banan-symboler, der er synlige, af Kong.
  • Når der er blevet låst op for alle fire Kong indsaml-symboler, så forbliver de alle aktive i grundspillet og under gratis spins fra det øjeblik.

Kong Gratis Spins

• 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler på hjulene udløser Kong Gratis Spins-bonussen.
  • Når denne udløses, så tildeles der 10 Gratis Spins.
  • Under Gratis Spins forbliver alle oplåste Kong indsaml Scatter-symboler aktive. Under hvert spin, hvor der lander et synligt Kong indsaml-symbol, tildeles der også en præmie for hvert Bananpenge-symbol, der lander i syne.
  • Hvis der indsamles 3 Kong Indsaml-symboler, så bliver der tildelt 5 ekstra spins sammen med en x2 multiplikator for alle Bananpenge-symboler, som Kong indsamler.
  • Hvis der indsamles 6 Kong Indsaml-symboler, så bliver der tildelt 5 ekstra spins sammen med en x3 multiplikator for alle Bananpenge-symboler, som Kong indsamler.
  • Hvis der indsamles 9 Kong Indsaml-symboler, så bliver der tildelt 5 ekstra spins sammen med en x5 multiplikator for alle Bananpenge-symboler, som Kong indsamler.
  • Hvis der indsamles 12 Kong Indsaml-symboler, så bliver der tildelt 5 ekstra spins sammen med en x10 multiplikator for alle Bananpenge-symboler, som Kong indsamler.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det indtjente beløb af bonusgevinster.
  • Gratis spins spilles herefter med samme antal linjer og indsats pr. linje som det udløsende spil.

Jackpot King Deluxe puljesystem

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonussen bliver udløst ved at få 6 Jackpot King overlæggende symboler på hjul 1 til 6.
  • Jackpot King Deluxe puljesystem er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe puljesystem.
  • Spin hjulene for at opsamle Krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne featuren Hjulkonge-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige Krone-symboler lægges til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter featuren, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på den samlede indsats-multiplikator, som blev opnået på gevinststigen.
  • HJULKONGE - afslør dette og gå direkte til featurens Hjulkongerunde.
  • Hvis 15+ Krone-symboler opnås under Jackpot King Bonussen, så tildeles Hjulkongebonussen.
  • Hjulkonge-featuren er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet indsats-multiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe jackpots kan kun vindes under Hjulkongedelen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, så nulstilles den til reservepuljebeløbet og begynder at stige igen.
  • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpotværdien (Royale og Regale puljer er garanteret at blive vundet, inden værdien "Skal vindes inden" nås).
  • Der kan ikke opstå simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten samtidig, vil den spiller, som først udløser jackpotten, vinde hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus ethvert bidrag, der er blevet tilføjet, efter jackpotten blev udløst første gang.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpotter finansieres af spillerens indsats undtagen startbeløbet, som er finansieret af Operatøren.

Autospil

• (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".
  • RTP 94.5%+0.38%+0.11%

Udbetalingsinformation og Spilleregler

• Feature-hyppighed kan variere afhængig af antallet af spillede spil.
  • Hjulgevinster ganges med værdien af indsatsen i grundspillet.
  • Gevinster på forskellige måder lægges sammen.
  • Alle mådegevinst-symboler skal forekomme på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 4.096 måder aktive). Kun den højeste gevinst udbetales pr. gevinstmåde.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles på samme antal måder og med samme indsats som det udløsende spil.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 26-10-2023