EMPIRE SPINS

Mål:

Empire Spins er et spil med romersk tema, der omhandler den majestætiske fejring af kejserens hjemkomst efter krigen.Det er et slot-spil med et 5x3-reel og 25 faste gevinstlinjer. Symbolerne udbetales fra venstre til højre, når tre eller flere identiske symboler vises ved siden af hinanden på hver betalingslinje. Spillet har en unik EMPIRE RESPINS-funktion, som kan udløses, når spilleren lander på et WILD CHARIOT-symbol. Under respin flytter WILD CHARIOT-symbolet sig en position til venstre, multiplikatoren forøges og bruges derefter på et ethvert gevinstsymbol, der lander.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - knapperne på hver side af BET-ikonet, ved spil via desktop- eller mobiludgaven. Slået til ved at klikke på Bet-ikonet vil vinduet med valgmuligheder komme frem, og spilleren kan vælge den ønskede indsats mellem min. og maks. indsatsen.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • Spin: SPIN-knappen til højre og i midten af skærmen starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobilenheder.
  • Gevinstoversigt:  Gevinstoversigten kan findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge gevinstoversigt-muligheden. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på luk-ikonet.
  • Lydstyrke: Lydstyrkeknappen afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'BALANCE'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og i INDSATSMÅLEREN. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • 'AUTOSPIL': Vælg muligheden AUTOSPIL for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen ikke gælde.
  • Autospils kan konfigureres ved at klikke på Autospil-knappen og derefter vælge antal af spins.
  • Klik på  stopknappen for spins for at stoppe AUTOSPIL-funktionen
  • I spillepengetilstanden vil "AUTOSPIL"-muligheden blive deaktiveret.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på hamburger-menuikonet for at se betalingsoversigten og spillereglerne
  • Klik på 'i'-ikonet for at se spillereglerne
  • Tryk på gevinstoversigt-muligheden for at se gevinstoversigt-skærmen.
  • Tryk på luk-ikonet for at gå tilbage til spillet.

SPILLEREGLER:

• Empire Spins er et spil med romersk tema, der omhandler den majestætiske fejring af kejserens hjemkomst efter krigen.
  • Empire Spins spilles på en reel-oversigt med 5x3 hjul med 25 gevinstlinjer.
  • Vindende kombinationer af 2x, 3x, 4x og 5x matchende symboler eller med WILD-symboler, der træder ind for kvalificerende symboler fra venstre mod højre startende med hjulet længst til venstre på en gevinstlinje.
  • WILD træder ind i stedet for alle symboler undtagen WILD CHARIOT.
  • WILD CHARIOT træder ind i stedet for alle symboler undtagen WILD.
  • Udløs EMPIRE RESPINS ved at lande på et fuldt stablet WILD CHARIOT-symbol (fuld 3x symbolhøjde på hjulet) på hjul 2, 3 eller 4 i grundspillet.
  • Progressive Medal Jackpot-funktion udløses tilfældigt - den kan endda blive udløst på et spin uden gevinst.
  • Både WILD- og WILD CHARIOT-symboler dukker kun op på hjul 2, 3 eller 4 i grundspillet.
  • Både WILD- og WILD CHARIOT-symboler træder ind i stedet for alle andre symboler i grundspillet, og både WILD- og WILD CHARIOT-symboler træder ind i stedet for alle andre symboler under EMPIRE RESPINS.
  • Når WILD CHARIOT-symbolerne lander fuldt stablede (fuld 3x symbolhøjde synlig) i grundspillet udløser de EMPIRE RESPINS.
  • Gevinstoversigten viser gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 25 fastsatte gevinstlinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Kun den højeste gevinst på hver gevinstlinjer udbetales.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet (eks. jackpot) varierer mellem 87,46% og 87,53%.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet (inkl. jackpot) varierer mellem 92,66% og 92,73%.
  • Maks. RTP opnås ved at bruge en indsats pr. linje.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 €, eller det tilsvarende beløb i din valuta, under hovedspillet eller re-spins-funktionen. Yderligere respins og linjegevinster går tabt, hvis den højeste gevinstgrænse nås, undtagen for jackpot-gevinster. Gevinst opnås under spillet.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet 'spilhistorik' under et hvilket som helst spil

Empire Respins-funktionen:

• Kejseren løfter sine arme som for at signalere til sine heste.
  • Respins spilles på linjerne og til indsatsen på det udløsende spin.
  • Under respins er det kun den højeste gevinstkombination med mindst ét symbol, der ikke er et Wild-symbol, der tildeles på hver gevinstlinje.
  • Hjulene drejer igen og WILD CHARIOT-symbolet flytter sig en position til venstre, multiplikatoren forøges og bruges derefter på et ethvert gevinstsymbol, der lander.
  • Empire re-spins dukker op indtil WILD CHARIOT har bevæget sig ud af oversigten. Multiplikatoren forøges med hvert re-spin.
  • Den første multiplikator starter altid på x1.
  • Tilgængelige multiplikatorer er x1, x2, x3 og x5.
  • Hvis 2 eller flere fuldt stablede WILD CHARIOT-symboler dukker op på samme hjul-oversigt, vil den højeste WILD CHARIOT-position blive valgt.
  • Det maksimale antal re-spins en spiller kan få tildelt er 4.

Progressive Medal Jackpot-funktion:

• Medal Jackpot-bonussen kan udløses tilfældigt i ethvert spin, også i spins uden gevinst.
  • Oddsene for at udløse denne bonus forøges i takt med indsatsens størrelse.
  • Aktivering af Jackpot-funktionen garanterer, at spilleren vil vinde en af de fire progressive jackpots.
  • Spilles på en 5 x 4 oversigt.
  • Feltet indeholder tyve gyldne medaljer, som inkluderer Minor, Major, Mega og Grand.

• Spillerne kan klikke eller trykke på en medalje for at afsløre et Jackpot-ikon.
  • Match tre symboler for at vinde den tilsvarende jackpot
  • Jackpot-spillet har en reaktions-timer - sat til automatisk at afsløre den vindende pulje, hvis den ikke vælges i tide.

Jackpot-navn

Bidrag til nuværende pulje %

Bidrag til reservepulje %

Grand Jackpot

0,02%

1,00%

Mega Jackpot

0,10%

0,50%

Major Jackpot

0,08%

0,50%

Mini Jackpot

0,50%

2,50%

• I tilfælde af netværksfejl under Jackpot-funktionen, vil jackpot-gevinsten automatisk udbetales til spillerens kontosaldo.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Bidrag til jackpot og udløsning af jackpot vil ikke være aktive for spil, der spilles i "spil for sjov/demo"-tilstanden.
  • Jackpotbidrag/RTP er 5,20%.

FEATURE ENHANCER –

• Forøgede antal af wild- og wild chariot-symboler i grundspillet og forøget chance for adgang til empire respins-funktionen
  • Feautre enhancer forøger spillerens indsats med 1,5x.
  • Funktionsforstærkeren påvirker ikke indsatsen pr. linje.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se historikken over tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetalingsknappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet (eks. jackpot) varierer mellem 87,46 % og 87,53 %.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet (inkl. jackpot) varierer mellem 92,66 % og 92,73 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1.Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i hovedspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 15-09-2023