Blackjack VIP O

OVERSIGT

Formålet med blackjack er at samle kort med en samlet værdi så tæt på 21 som muligt, uden at gå over 21 Den bedste hånd - er Blackjack - når summen af de to første kort er på præcis 21. Du spiller mod dealeren, ikke andre spillere..

• Spilles med 8 kortbunker
  • Dealeren står altid på 17.
  • Fordobling på de første to kort
  • Split (del) dine første kort med samme værdi
  • Kun ét spit per hånd.
  • Et kort til hver splittet Es.
  • Ingen Double Down efter Split.
  • Forsikring tilbydes når dealeren får et Es.
  • Blackjack betaler 3 til 2.
  • Forsikring betaler 2 til 1.
  • Push game når hænderne er uafgjort.

Spilleregler

Spillets vært er dealeren og der tillades op til 7 spillere.
Spillet spilles med otte standard kortbunker med af 52 kort. Kortværdierne er følgende:

• Kortene fra 2 til 10 har den pålydende værdi.

• Billedkort (knægt, dame og konge) har værdien 10.

• Et es tæller som 1 eller 11. Dét som er bedst for hånden. Bemærk at en soft har et Es med værdien 11.

Efter tiden til at satse er udløbet, uddeler dealeren ét kort med billedsiden op, til hver spiller. Spilleren starter med den første spiller til venstre for dealeren og fortsætter i urets retning. Dealeren giver derefter endnu et kort med billedsiden op, til hver spiller, og et kort med billedsiden ned, til sig selv. Værdien af dine første kort, vises ved siden af dine kort.
Blackjack
Hvis værdien på dine to første kort er på præcis 21, har du Blackjack!
Forsikring
Hvis dealerens kort med billedsiden opad er et Es, kan du købe en forsikring for at opveje risikoen for, at dealeren har Blackjack - selv når du selv har Blackjack. En forsikring koster halvdelen af din hovedindsats og forsikringen afgøres seperat fra hånden du spiller. Dealeren tjekker derefter kortet med billedsiden nedad, for at se om der er Blackjack. Hvis dealeren ikke har Blackjack fortsætter runden. Hvis dealeren har Blackjack, men ikke dig, vinder dealerens hånd. Hvis både du og dealeren har Blackjack, ender det i Push og du får din indsats tilbage. Vær opmærksom på at hvis dealerens synlige kort er en 10er eller et billedkort, vil du ikke blive tilbudt en forsikring og dealeren tjekker ikke sit kort med billedsiden nedad for Blackjack.
Double Down, Hit eller Stand
Hvis dealeren ikke har Blackjack med sine første to kort, får spillerne mulighed for at forbedre deres hænder, efter tur. Igen i urets retning.
Hvis dine første kort ikke gav 21, kan du vælge Double Down. I dette tilfælde fordobler du din indsats og du vil kun få uddelt ét yderligere kort til din hånd. Alternativ kan du vælge hit, for at få et kort mere til din hånd. Du kan vælge hit for at modtage flere kort, indtil du vælger Stand, når du er tilfreds med værdien på din hånd.
Split
Hvis dine to første kort har samme værdi, kan du vælge split, så paret deles op i to hænder, hver med en seperat indsats, på samme værdi som i hovedspillet. Efter der er givet endnu et kort til hver af dine hænder, kan du forbedre værdien ved at vælg Hit, indtil du ikke ønsker flere kort - stand! Hvis du deler to Esser, vil du kun få ét kort mere til hver hånd, uden mulighed for Hit.
Udfald
Hvis summen af din hånd er over 21, taber du den hånd.
Når alle spillere har brugt deres tur, viser dealeren kortet med billedsiden nedad. Dealeren skal vælge hit på 16 eller lavere og skal stå på soft 17 eller højere.
Du vinder, hvis værdien af din hånd er tættere på 21 end dealerenm eller hvis dealeren går over (bust). Hvis værdien af din hånd er den samme som dealerens, slutter runden som Push og du får din indsats tilbage.
Blackjack slår en hånd på 21 bestående af 3 eller flere kort. Blackjack slår også en delt hånd som får 21.

Sidespil

I Blackjack kan du også spille to sidespil - Perfect Pairs og 21+3. Du kan sætte sidespil i kombination med din Blackjack hovedindsats. Du kan vinde dit sidebet, selvom du ikke vinder dit Blackjack spil.
Perfect Pairs
Vores Perfect Pairs spil giver dig mulighed for at vinde, hvis dine første to kort er et par - for eksempel Damer, to esser eller to 3ere. Der er tre typer par, med forskellige udbetalinger:

• Perfect Pairs - Samme kulør , f.eks to esser i spar.
  • Farve par - Forskellig kulør i samme farve , f.eks 2 ruder + 2 hjerter.
  • Blandet par - Forskellig kulør, f.eks hjerter 10 + klør 10.

21+3
Vores 21+3 spil giver dig chancen for at vinde, hvis dine første to kort samt spillerens kort med billedsiden op giver følgende gevinstkombination (ligesom i poker), alle med forskellige udbetalinger.

• Suited Trips - 3 identiske kort - f.eks. 3 hjerter damer.
  • Straight Flush - I numerisk rækkefølge og samme kulør , f.eks ruder 10, knægt og dame.
  • Tre ens - samme værdi, i forskellige kulør. F.eks. 3 konger.
  • Straight - I numerisk rækkefølge, men ikke samme, f.eks spar 2, klør 3 og hjerter 4.
  • Flush - Samme kulør , f.eks klør 2, 6 og 10.

BET BEHINd

Bet Behind giver dig mulighed for at spille på en anden spillers hånd. Du vil dele resultatet af den anden spillers hånd. Udbetalinger for Bet Behind indsatser er de samme som i normale spil.

Du kan bruge dene funktion uanset om du har taget plads ved bordet eller om du vil spille din egen hånd. Bet Behind spil er ikke muligt på din egen hånd.

img1

Sats på et Bet Behind spil på en anden spillers plads, men det er muligt. Hvis du holder musen over et Bet Behind spil, kan du se hvor mange spillere der har sat et Bet Behind spil, inklusiv summen af indsatserne.

Hvis du satser et Bet Behind spil og spilleren på pladsen ikke deltager i runden, får du dine penge tilbage.

Det nickname du ser ved siden af hver plads er den spiller som tager beslutninger for den pågældende hånd. Du kan selv vælge om du vil købe en forsikring, hvis dealerens kort med billedsiden op er et Es. Du kan også vælge på forhånd om du vil fordoble dit spil, hvis spilleren du har satset et Bet Behind spil på vælger Double Down eller split.

Dialog-boksen vist nedenfor, vises før du sætter dit første Bet Behind spil. I denne boks kan du vælge indstillinger for hvornår du ønsker Double Down eller split.

img2

Du kan altid ændre disse indstillinger ved at klikke på Indstillinger og "Bet Behind indstillinger". Du kan fjerne markeringen fra "Tillad andre spillere at foretage Bet Behind spil" hvis du ikke ønsker at andre spillere må foretage Bet Behind me spil på dine hænder.

"Hot Players"-ikonet viser dig hvilke af dine Blackjack medspillere har den længste sejrsstime.
img3

Antallet på guldmedaljen viser antallet af runder i træk spilleren har vundet. Vær opmærksom på at en "Hot Player" som taber en runde, også taber guldmedalje-ikonet.

Udbetalinger

• Blackjack udbetaler 3 til 2.
  • En vindende hånd udbetales 1 til 1.
  • Hvis dealeren har Blackjack, udbetales forsikringen 2 til 1.

Perfect Pairs

Hånd

Udbetaling

Perfect Pairs

25:1

Farve par

12:1

Blandet par

6:1

21+3

Hånd

Udbetaling

Suited Trips

100:1

Straight Flush

40:1

Tre ens

30:1

Straight

10:1

Flush

5:1

Vær opmærksom på at fejl annullere spillerunden og eventuelle udbetalinger for den pågældende runde.

Tilbagebetalingprocent:

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent,

• Blackjack – 99.28%.
  • Perfect Pairs bet – 95.90%.
  • 21+3 bet – 96.30%.

LIVE LOBBY

Hvert tilgængeligt spillebord vises i LIVE GAMES menuen.
img4
Bordets navn og dets indsatsgrænse vises under bord-ikonet. Hvis du holder musen over bord-ikonet, vises dealerens navn og photo.
Fraktionen på bordet viser antallet af optaget pladser i forhold til det samlede antal plads. For eksempel betyder 5/7 at fem af de syv pladser er optaget, så der er en fri plads til dig.
Klik på bord-ikonet for at tage plads ved bordet.
Vores LIVE-SPIL MENU kan vælges når som helst i hvilket som helst spil.
img5
I denne menu, kan du let skifte bord eller vælge et andet live-spil. Du vil ikke blive fjernet fra din aktuelle plads, før du selv vælger at tage plads ved et andet bord. Derfor kan du bruge LIVE-SPIL menuen og tjekke andre spil, mens du spiller ved et bord.

TAG PLADS

Klik SID HER over en tom plads for at tage plads.
img6
Når du har taget plads ved at bord, vises dit nickname under pladsen.
Klik på X, hvis du vil forlade din plads.
Hvis du er inaktiv og ikke satser i to eller flere runder i træk, vil du miste din plads.

SÆT SPIL

INDSATS GRÆNSER viser den højeste og laveste indsatsgrænse tilladt ved et bord. Hvis du holder musen over spilgrænsen, kan du læse mere information om grænsen.
img7
Du vil se en besked på skærmen, hvis du forsøger at sætte et spil som overskrider grænsen for spillet. Hvis din indsats er under grænsen, vil dit spil blive afvist når indsatstiden udløber.
For at deltage i et spil, skal du have nok penge på din saldo. Du kan se din aktuelle SALDO på din skærm
img8
Vores TRAFIKLYS informerer dig om spillets status. Det grønne lys betyder at det er tid til at satse eller at tage en beslutning. gult lys betyder at tiden til at satse eller at tage en beslutning er ved at udløbe og rød betyder at din mulighed for at satse eller at foretage en beslutning er udløbet.
img9
Brug CHIP DISPLAY for at vælge værdien for hver chip du vil satse. Kun chips med en værdi som kan dækkes af din saldo er tilgængelige. Dette display lyser kun hvis der stadivæk er tid til at satse (lyset er grønt eller gult). Hvis der ikke er mere tid til at satse (rødt lys) slukkes chip displayet og der kan ikke vælges flere chips.
img10
Når du har valgt en chip, kan du satse den ved at klikke på indsatsfeltet på bordet. Hver gang du klikker i feltet, øges værdien af din indsats med den valgte chipsværdi. Du kan også vælge en chip med en anden værdi, for at opnå den ønskede indsats.
Du kan slå muligheden for at sætte side bets til eller fra ved at klikke på SIDE BETS -knappen
img11
Hvis side bets er slået til, vises felterne til side bets ved siden af feltet med blackjack hovedspillet. Når du har satset i Blackjack hovedspillet, vises Perfect Pair og 21+3 felterne. Du kan sætte dit side spil på samme måde som du satser i hovedspillet.
Vores GENTAG lader dig gentage det samme spil som i den forrige runde.
img12
Når du har klikke på GENTAG, ændres knappen til DOUBLE (2X). Du kan klikke på denne knap for at fordoble spillet fra den forrige runde.
img13
Du kan klikke på FORTRYD for at fjerne den seneste indsats
img14
Du kan fjerne dine indsatser ved at klikke på UNDO. Dine chips fjernes en efter en, med den sidst placerede chips først. Vær opmærksom på at du kun kan fjerne din indsats hvis der stadigvæk er indsatstid tilbage (grønt eller gult lys). Når indsatstiden er udløbet (rødt lys) kan du ikke længere fjerne din indsats.
Vores SAMLET INDSATS er den samlede værdi af alle indsatser i den aktuelle runde.
img15

FORETAG EN BESLUTNING

Når du har modtaget dine første to kort, kan du foretage en beslutning for din hånd, selv inden det er din tur med dealeren. Dine valgmuligheder vises på din plads - kun de tilgængelige valg vises.
img16
Når det er din tur, reagerer dealeren på det valg du har foretaget. Hvis du ikke har foretaget et valg, inden det blev din tur, vises et vindue med beslutninger midt på din skærm. Trafiklyset informere du om hvor lang tid du har til at foretage et valg.
img17
Du kan blive tilbudt følgende muligheder:

• HIT: Grøn knap med “+”.
  • STAND: Rød knap med “-”.
  • DOUBLE DOWN: Gul knap med "x2".
  • SPLIT: Blå knap ved siden a pilene.

Hvis du ikke foretager et valg inden tiden udløber, anses dette som stand for din aktuelle hånd.

CHAT

Vores CHAT boks giver dig mulighed for at chatte med dealeren og andre spillere. Indtast din besked i CLICK TO CHAT feltet.
Du kan også åbne et større chat vindue ved at klikke på CHAT -knappen
img18
Vær opmærksom på: Hvis spillet vises i Klassisk-modus, vises chat-vinduet på skærmen, med chat knappen er slået fra.

SPILMODUS

Klik på FULD SKÆRM for at se spillet i fuld skærm modus.
img19
Klik på FULD SKÆRM igen for at forlade fuld skærm modus. ESC på dit keyboard.
Du kan læse chat-beskeder fra andre spillere i fuldskærm-modus, men du kan kun sende beskeder til andre hvis du har Adobe Flash Player 11.3 eller en nyere version.

SPILNUMMER

Hver spilrunde identificeres af et unikt SPILNUMMER.
img20
Viser hvornår runden begynde i GMT i formatet time: minut: sekun. Brug venligst dette spilnummer som reference (eller lav et screenshot), hvis du vil kontakte vores kundeservice om en bestemt runde.

Lyd

Vores LYD knap slår lyden fra/til, inklusiv stemmer.
OBS: Lyd slås automatisk til igen når du skifter bordspil.
img21 1

SPILHISTORIK

Vores HISTORIK knap åbner et vindue med en liste over alle spillerunder du har spillet og resultaterne af hver runde. Den senest fuldførte runde vises øverst på listen.
img22

INDSTILLINGER

Vores INDSTILLINGER -knap åbner menuen med brugerindstillinger. Du kan ændre video kvaliteten og vise/skjule andre spilleres chat-beskeder. Du kan også ændre indstillinger for Bet Behind spil ved at klikke på "Bet Behind indstillinger".
img23

IND- & UDBETALINGEr.

Vores KASSE -knap åbner vinduet hvor du kan foretage indbetalinger og udbetalinger.
img24

RESPONSIBLE GAMING

Vores RESPONSIBLE GAMING giver dig adgang til siden om vores Responsible Gaming politik. Denne side giver information og vigtige links i forbindelse med ludomani og beskriver hvordan du kan sætte personlige grænser for din spilsessions.
img25

INFORMAZIONI AAMS

Nella parte destra dello schermo (in visualizzazione orizzantale) o nella parte bassa (in visualizzazione verticale):

• GIOCO mostra il nome del gioco.
  • ID DI SESSIONE mostra il valore identificativo della sessione di gioco rilasciato da AAMS.
  • ID DI PARTECIPAZIONE mostra il valore identificativo del biglietto di partecipazione al gioco rilasciato da AAMS.

FEJL

Hvis der er fejl i spillet, systemet eller spilproduren, vil spillerunden blive sat på pause, mens dealeren informerer vores shift manager. Spilleren vil få besked om at spillet undersøges, i chat-vinduet eller en pop-up-besked. Hvis problemet kan løses med det samme, fortsætter runden som normalt. Hvis der ikke kan findes en løsning med det samme, vil runde blive aflyst og spillernes indsatser i runden tilbagebetales.

BLANDING AF KORT

Spillet fortsætter indtil dealeren når cut kortet. Derefter blandes kortene. Hvis cut kortet nås mellem spil, spilles der en ekstra runde før kortene blandes. Blanding af kort foretags af dealeren eller en kortblander, afhængigt af tilgængeligheden af at blandebord.
Hvis et blandebord ikke er tilgængeligt, blander dealeren kortene på spillebordet.
Hvis et blandebord er tilgængeligt, bruges der to sko med hver et sæt kort. Mens kortene i den ene sko blandes, bruger dealeren de blandede kort fra den anden.

MULTISPIL (hvis tilgængeigt)

Hvis du kan lide non-stop action, kan du spille på op til 4 borde samtidig og se dem alle i det samme browser-vindue.
Efter du har sat dig ved et bord, kan du klikke på LIVE-spil menuen for at åbne lobbyen. I lobbyen, kan du holde musen over et bord du ønsker at sætte dig ved + forbundet med bordet for at tage plads. (Nogle bord er ikke tilgængelige til multibord spil. Derfor har disse ikke et + knappen.)
img26
Når du har sat dig ved flere bord, kan du ændre størrelsen på dit browser-vindue, men du kan ikke ændre bord-vinduet seperat.
Du kan forlade et bord, uden at det har nogen indflydelse på andre borde du sidder ved. Forlad et bord, ved at klikke på X- som vises når du holder musen over bord-vinduet.
Vær opmærksom på:

• Klik på X -knappen til at forlade bordet, vises ikke i fuldskærm-modus.
  • Du vil automatisk forlade bordet, hvis du sætter dig ved det samme bord fra en anden enhed/browser.
  • Hvis du klikker direkte på et bord-ikon i stedet for + vil du blot skifte bord, i stedet for at sætte dig ved et valgt bord, samtidig med det bord du allerede sidder ved.

Vi beder dig om kun at sætte dig ved så mange borde som din skærm kan håndtere, så du kan sætte dine spil bevidst og præcist.