Royale Blackjack 1

Live Blackjack

Vi tilbyder otte-dæks Live Blackjack med en live dealer og et rigtigt Blackjackbord med plads til syv spillere.

Spillets gang

• Hvis en spillerunde er i gang, når du slutter dig til bordet, så vent til næste runde, og placer derpå dine indsatser.
  • For at placere en indsats skal du vælge en jeton, og placer den herefter på en indsatsposition.
  • Du kan placere flere jetoner på forskellige indsatspositioner samtidig.
  • Nedtællingsuret i spillevinduet indikerer, hvor langt tid du har tilbage til at placere dine indsatser.
  • Efter Ikke Flere Indsatser-signalet begynder spillerunden.
  • Gevinster for vindende indsatser udbetales til sidst i hver spillerunde.
  • For at spille en spillerunde skal du placere dine indsatser eller trykke på Gentag Indsats-knappen.
  • For at springe en tur over skal du blot undlade at placere en indsats på bordet.

Sådan spilles spillet

• Så snart din hovedindsats er placeret og bekræftet, hvis Flere Indsatser-muligheden er understøttet og indsatsrunden stadig er åben, accepteres der yderligere indsatser.
  • Når indsatsrunden er slut, anvend knapperne Nyt Kort, Stå, Fordobl, Del og Forsikring (hvis dealerens første kort er et es) til at vælge din handling.
  • Hvis du ikke vælger en handling, vil du automatisk Stå. Hvis du vælger Fordobl, tages der et beløb, tilsvarende din hovedindsats, fra din saldo og din hovedindsats fordobles.
  • Hvis alle spillere ved bordet går bust (scorer over 21), slutter runden. Dealeren trækker ikke flere kort.

Grænseinterval

Grænseintervallerne, der vises ved siden af bordets navn i Lobbyen og på spillebordets brugergrænseflade, svarer til Blackjack spillets indsatsgrænser for hovedspilleren.

De følgende indsatser har deres egne grænser: Hovedindsats, Dealer Par, Spiller Par, 21+3, Sats Bagved, Sats Bagved Spiller Par og Sats Bagved 21+3 - indsatser.

Multipladsfunktion

Du kan optage flere* pladser ved spillebordet og foretage adskilte indsatser på hver position. Hvis du ikke har bekræftede indsatser på bordet, kan du skifte plads mellem og under spillerunderne. Hvis du har bekræftede indsatser på bordet, kan du tage og forlade en plads, når du ikke har foretaget indsatser.

*Mulighed er kun tilgængelig, hvis den er slået til af din tjenesteyder.

Sats Bag

Der er mulighed* for at slutte sig til et fuldt bord, som en Sats Bagved-spiller. Dette giver dig mulighed for at deltage i spillet ved at følge hovedspillerens handlinger og foretage indsatser på deres hænder.

Sats Bagved-muligheden er kun tilgængelig på pladser, som er optaget af en hovedspillet. Du kan blive en Sats Bagved-spiller på flere pladser samtidig. Når du deltager i spillet som en hovedspiller, kan du også spille som en Sats Bagved-spiller på alle andre plader end din egen.

Som en Sats Bagved-spiller følger du automatisk hovedspillerens handlinger, medmindre han/hun vælger at Dele eller Fordoble, og du ikke har nok midler til at gøre det samme. I så fald, hvis hovedspilleren fordoblede, er din handling Nyt Kort & Stå eller, hvis hovedspilleren delte hånden, følger du den højre primære hånd. Forsikring er ikke tilgængelig for Sats Bagved-spillere.

Hvis du laver en Sats Bagved-indsats på en spillers hånd, som beslutter sig for ikke at satse under indsatsrunden, føres din indsats tilbage til din konto. Grænserne for Sats Bagved-indsatser vises i Bordgrænser-panelet.

*Muligheden er kun tilgængelig, hvis aktiveret af din serviceudbyder.

Giv Kort Nu

Målet med Giv Kort Nu-funktionen* er at fremskynde spillets gang, når der kun er et par spillere ved bordet. Du kan anvende Giv Kort-knappen til at anmode om, at indsatsrunden slutter tidligt, fordi du er færdig med at placere dine indsatser og er klar til at spille.

Giv Kort-knappen kan være aktiveret i en spillerunde og deaktiveret i en anden - dette afhænger af antallet af spillere, der sidder ved spillebordet.

Bemærk, hvis autobekræft indsatser er deaktiveret, bliver Giv Kort-knappen først aktiveret, når du manuelt har bekræftet dine indsatser. Endvidere, Sats Bagved-funktione n er ikke tilgængelig efter at Giv Kort-knappen er blevet aktiveret.

*Muligheden er kun tilgængelig, hvis aktiveret af din serviceudbyder.

Sideindsatser

Det er indsatser, som du kan placere ud over hovedspil-indsatsen. De kan ikke placeres, uden der først er blevet placeret en hovedindsats.

21+3

Dette er en slags sideindsats, som giver spilleren lov til at satse på, at de første to kort, som bliver givet til spilleren, i kombination med det første kort givet til dealeren, udgør en tre-kort pokerhånd ud fra følgende liste over vindende hænder:

• Tre af en slags i samme kulør - Alle tre kort har samme kulør og værdi
  • Straight Flush - Alle tre kort forekommer i en sekvens og har samme kulør
  • Tre af en slags - Alle tre kort har samme rang
  • Straight - Alle tre kort forekommer i en sekvens men i forskellig kulør
  • Flush - Alle tre kort har samme kulør

21+3-sideindsatsen skal være aktiveret af din serviceudbyder.

Par

Sideindsats navn Beskrivelse
Spiller Par Spillerens første to kort former et Perfekt Par, Farvede Par eller et Rød/Sort Par
Dealer Par Dealerens første to kort former et Perfekt Par, Farvede Par eller et Rød/Sort Par.
Perfect PairsTM Spillerens og dealerens første to kort former et par i samme kulør. For eksempel: 44
Farvede Par Spillerens og dealerens første to kort former et par i samme farve, men i forskellig kulør. For eksempel: 44
Rød/Sort Par Spillerens og dealerens første to kort former et par, men i forskellig farve og kulør. For eksempel: 44

Tilbagebetaling til spiller

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 99,46 % i hovedspillet, hvis der spilles efter en optimal spillerstrategi.

RTP på 21+3-sideindsatsen er 96,30 %.

RTP på sideindsatserne (Spillers Perfekt Par og Dealers Perfekt Par) er 95,90 %.

Udbetalingstabeller

Udbetalinger i hovedspillet Udbetaler
Vindende hånd 1:1
Forsikring 2:1
Blackjack 3:2
Udbetaling for 21+3-sideindsatsen Udbetaler
Tre af en slags i samme kulør 100:1
Straight Flush 40:1
Tre af en slags 30:1
Straight 10:1
Flush 5:1
Udbetaling for Par-sideindsats Udbetaler
Rød/Sort Par 6:1
Farvede Par 12:1
Perfect PairsTM 25:1

Kortgivningsregler

Blackjack-borde kan variere fra hinanden i måden, hvorpå der gives kort. Der er to muligheder: US eller EU regler for kortgivning.

Hvis bordet i Lobbyen viser et EU-ikon, betyder det, at der gives kort efter EU-reglerne. Hvis bordet ikke viser et ikon, betyder det, at der gives kort efter US-reglerne.

EU: Dealeren får først sit andet kort, når alle spillere har foretaget deres valg.

US: Dealeren får sit andet kort straks efter at kortene er blevet givet til alle spillerne og inden at spillerne foretager deres valg.

Kortgivning-stilen påvirker forsikrings- og handlingsrunde-sekvensen. Se Forsikring-sektionen under Spilleregler for mere information.

Kortblanding

Der anvendes otte sæt forudblandede spil kort i spillet. Når et nyt sæt forudblandede spil kort bliver bragt til bordet, bliver kortene placeret i skoen og dealeren placerer et stopkort i det nye sæt kort. Når kortet bliver givet, meddeler dealeren, at kortene vil blive udskiftet i næste runde. Hver gang der bliver bragt et nyt sæt kort til bordet, bliver alle forrige kort fjernet. Kortene blandes endnu en gang ved bordet og placeres derpå i kortskoen.

Fjernede kort*: Hver gang en ny sko starter, brænder (dvs. fjerner) dealeren det første kort, med billedsiden opad, og derpå et antal kort, svarende til værdien på det første kort, med billedsiden nedad.

* Kun tilgængelig, hvis aktiveret af din serviceudbyder.

Elementer på brugergrænsefladen:

3c1
Gentag indsats
Placerer den samme indsats som i forrige runde.
3c2
Fortryd
Fjerner alle dine nuværende indsatser fra bordet.
3c3
Fordobl
Fordobler den sidst placerede indsats.
3c4
Bekræft
Bekræfter alle dine placerede indsatser på bordet. Uden bekræftelse tæller dine indsatser ikke.
bj1
Stå
Du frabeder dig kort og slutter din tur.
bj2
Nyt Kort
Du anmoder dealeren om at få ét kort til.
bj3
Del
Du har mulighed for at dele din hånd, og anmode om endnu et kort, hvilket giver dig to hænder på én position.
bj4
Forsikring
Beskyt din indsats i tilfælde af, at dealeren får Blackjack.
3c5
Spring over
Afvis forsikringstilbuddet og fortsæt spillet.
bj5
Giv kort
Bekræfter dine indsatser og give de øvrige spillere besked om, at du er klar til at fortsætte til spillerunden.

Sideindsatser
Skjuler/viser Sideindsatserne.
3c7
Menu

Knappen åbner Indstillinger - menuen.

• Spilindstillinger - Giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere autobekræft indsatser-funktionen og værktøjstips.
  • Lydindstillinger - Giver dig mulighed for at slå lydene i spillet og dealerens stemme til/fra og ændre lydstyrken.
  • Videoindstillinger - Giver dig mulighed for at ændre kvaliteten af video streamingen.
  • Spilhistorik - Giver dig mulighed for at tilgå alle data vedrørende din tidligere spilhistorik.
    Hvis du synes, at den leverede data i Spilhistorik er utilstrækkelig, kan du anmode din serviceudbyder om en mere detaljeret oversigt.
  • Hjælp - Åbner hjælp og Regler-filerne, som du er i gang med at læse.
  • Support* - Giver dig mulighed for at kontakte Kundesupport.
    * Denne mulighed er ikke tilgængelig i alle lande.
3c9
Saldo
Viser din aktuelle spilsaldo. Det er de penge, som du kan bruge til at spille spillet.
3c10
Bank
Åbner Bank-vinduet, hvor du kan foretage indbetalinger, anmode om udbetalinger, se din overførselshistorik, mv.

Grænser
Åbner Grænser-panelet.
3c10
Drikkepenge
Giver drikkepenge* til dealeren.
* Muligheden er kun tilgængelig, hvis aktiveret af din serviceudbyder.
3c11
Lobby
Indlæser Lobbyen, hvor du kan slutte dig til et andet bord. Bemærk venligst, hvis spillerunden er i gang, og du har placeret en indsats på det aktuelle bord, skal du vente til spillerunden er slut, før du kan forlade dit aktuelle bord.
3c12
Guld Jeton

Bemærk: Din serviceudbyder kan slå denne feature til eller fra.

Guld Jetoner er bonusjetoner, som der tildeles til dig i visse bordspil. Hver Guld Jeton har en specifik værdi og kan bruges til at satse med, lige som almindelige jetoner. Hvis Guld Jeton-menuen er tilgængelig på instrumentpanelet, betyder det, at du har tilgængelige Guld Jetoner, som kan anvendes i det aktuelle spil.
Guld Jeton-menuen viser værdien på og antallet af dine tilgængelige Guld Jetoner. Hvis du er blevet tildelt Guld Jetoner med forskellige værdier, så viser menuen alle jetoners værdier og beløb. Jetoner med samme værdi, fra forskellige bonusser lægges sammen.

Info-knappen åbner et pop-op vindue med mere information om Guld Jetonerne.

For at satse med Guld Jetoner skal du først vælge den ønskede Guld Jetonværdi og dernæst placere en indsats som normalt. Det resterende antal Guld Jetoner falder henholdsvis.

Bemærk venligst:

• Du kan anvende flere Guld Jetoner under en indsatsrunde og du kan placere Guld Jetoner på forskellige positioner. Men serviceudbyderen kan have begrænset antallet af Guld Jetoner, som kan anvendes i ét spil.
  • Hvis aktiveret af serviceudbyderen, kan du blande Guld Jetoner med Almindelige Jetoner (trukket fra din Saldo) på én enkelt indsatsposition.
  • Hvis aktiveret af serviceudbyderen, kan du anvende Guld Jetoner til:
    • Blind-handlinger under en indsatsrunde
    • At satse under handlingsrunderne (fx til at fordoble)
  • Hvis serviceudbyderen har aktiveret brugen af flere Guld Jetoner prøver spillet automatisk at placere disse indsatser med Guld Jetoner, hvor jetoner med en værdi, der er tættere på den oprindelige Guld Jeton-indsatsværdi foretrækkes.
    • Hvis der ikke er flere tilgængelige Guld Jetoner, anvender spillet Almindelige Jetoner til at placere indsatsen og skaber en blandet indsats.
    • Hvis ikke det er tilladt at placere blandede indsatser og du ikke har nok Guld Jetoner, eller du har nået grænsen for tilladte Guld Jetoner i det aktuelle spil, så bliver der anvendt Almindelige Jetoner til at placere indsatsen.
    • Bemærk, indsatsen bliver afvist, hvis din Almindelige Jetoner-saldo er for lav til at dække indsatsen.
  • Du kan altid lave en blandet indsats i Roulette og SicBo-spil.

I tilfælde af at resultatet ender Uafgjort eller i et Push, bliver din Guld Jeton returneret til dig. Bemærk, resultatet Uafgjort eller Push forefindes i Blackjack, Baccarat, Dragon-Tiger og pokerspil.

Du kan ikke forsikre en Guld Jeton-indsats eller en blandet indsats.

Når din Guld Jeton-indsats vinder, bliver værdien af den gevinstgivende Guld Jeton fratrukket dit vundne beløb.

Alle spillerunder, som der spilles med Guld Jetoner, fremhæves også i spilhistorikken med et tilsvarende (GC)-ikon.

Ansvarsfraskrivelse for Live Indsatser

Vi gør alt for at sikre, at de informationer, som vises til dig og på din hjemmeside, er korrekt hvad angår begivenhederne. Men dette er kun vejledende. Grundet disse begivenheders natur og live-transmissioners risiko for at være forsinket påtager vi os intet ansvar for at en hvilken som helst information, inklusive resultatet og tidspunktet for spillet, er korrekt. Sikr dig derfor, at du henviser til de specifikke indsatsregler for at se, hvordan indsatser afklares på det specifikke marked. Bemærk, at denne forsinkelse varierer fra kunde til kunde, og kan afhænge af indstillingerne, hvorfra der modtages data og billeder.

Live videofeeds: På grund af internettets natur kan der forekomme ventetid i videoen. Spillet er designet til at sikre, at ingen spillere kan drage fordel heraf eller komme i en ugunstig situation på grund af potentiel ventetid.

Bemærkning vedrørende tekniske fejl: En teknisk fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Bemærkning vedrørende afrunding: Indsatser afrundes altid fra den tredje decimal. Når du tilbagebetales og pengene overføres til din kontosaldo, bliver ethvert beløb under 0,01 rundet ned.

Bemærkning vedrørende internetafbrydelser: Hvis du mister internetforbindelsen midt under et spil, mens du spiller for Rigtige Penge, så genopret internetforbindelsen og log ind på casinoet igen. Du vil automatisk blive sendt til den ikke-live version af det spil du spillede, så du kan afslutte spillerunden. Bemærk, at kun de kort, som allerede befandt sig på bordet, da forbindelsen forsvandt, overføres til sådan spillerunde. I nogle tilfælde vil videostreameren tillade, at du ser de ekstra kort dealeren trækker eller afslører, efter du mister internetforbindelsen. Disse kort overføres ikke til den ikke-live spillerunde. Bemærk, sideindsatser afgøres ud fra Live-spillet, og ikke ud fra ikke-live versionen af spillet.

Live Blackjack Regler

Spilleregler

Dette Blackjack-spil spilles med otte spil kort og med plads til syv hovedspillere ved bordet (og med et ubegrænsede antal Sats Bagved-spillere, hvis funktionen er aktiveret).

Målet med Blackjack er at opnå en kortsum, der er tættere på 21 end dealerens kort, uden at komme over 21. I Blackjack tæller esser enten som 1 eller 11, billedkort tæller 10 og nummerkort deres nummerværdi. Blackjack slår en samlet sum på 21.

Hvis du får et es og et billedkort, som dine to første kort, har du Blackjack og vinder 1,5 gange din indsats (fx hvis din indsats var 10, vinder du 25). Hvis den samlede værdi af dine kort er tættere på 21 end dealerens, vinder du det satsede beløb (fx hvis din indsats var 10, vinder du 20). Hvis summen af dine kort er mere end 21 går du "burst" og taber din indsats. Hvis du og dealeren har den samme kortsum (17 og op) vinder ingen af jer, og din indsats returneres til dig i et push.

Dealeren trækker kort indtil 16 og står altid på 17 (inklusive en blød 17).

Del

Hvis dine to første kort har samme værdi, kan du dele dem til to separate hænder ved at placere yderligere en indsats svarende til den oprindelige indsats. Du trækker derpå yderligere kort til hver hånd. Spilleren må ikke dele en delt hånd.

Du må trække så mange kort du ønsker til hver delt hånd, men hvis du deler to esser, får du kun et ekstra kort til hvert es. Hvis du får et es og ét kort med værdien 10 i en delt hånd, betragtes det som 21 og ikke Blackjack. I dette tilfælde er udbetaling 1:1, og ikke 3:2.

Fordobl

Hvis du mener, efter at have fået dine to første kort, at du kan slå dealerens hånd ved et tredje kort, kan du fordoble din indsats. Beløbet bliver det dobbelte af den oprindelige indsats (med forskellen taget fra din saldo), og du gives ét kort til.

Du kan Fordoble efter at have delt. Hvis du fordobler og dealerens første kortværdi er 11 (Es), og dealeren får Blackjack, så mister du begge dine indsatser. Hvis dealerens første kort har værdien 10, og dealeren får Blackjack, så returneres din fordoblede indsats til dig.

Forsikring

Hvis dealeren viser et Es i sin første hånd, så får du mulighed for at forsikre din indsats mod, at han får Blackjack. Hvis du vælger at tage forsikring, placeres der et beløb svarende til halvdelen af din oprindelige indsats separat på bordet. Hvis dealeren har Blackjack, betales du 2 til 1 på din forsikring. På denne måde mister du ikke din oprindelige indsats (da du får 2x halvdelen af din oprindelige indsats plus det forsikrede beløb igen). Hvis dealeren ikke har Blackjack, mister du forsikringsbeløbet, også selvom du ender med at tabe.

Du kan forsikre enhver Rigtige Penge-indsats, men ikke en Guld Jeton-indsats. Hvis spillet understøtter Multi-sæder funktionen, bliver forsikringen påført alle de pladser, du optager, bortset fra den plads, hvor du har anvendt Guld Jetoner.

Kortgivning-stilen påvirker sekvensen af forsikring og handlingsrunder:

• Hvis der gives kort efter de amerikanske stil, bliver der tilbudt forsikring, når både du og dealeren har fået jeres andet kort og dealeren viser et Es, som sin første korthånd. Dealeren tjekker for Blackjack direkte efter forsikringsrunden, og hvis de har Blackjack, slutter runden inden handlingsrunden.
  • Hvis der gives kort efter den europæiske stil, bliver der tilbudt forsikring, når du har fået dit andet kort og dealeren viser et Es, som sin første korthånd. Men du går direkte videre til handlingsrunden efter forsikringsrunden og inden dealeren har fået sit andet kort.

10-kort Charlie

Det er teoretisk muligt, at du trækker 10 kort uden at gå bust. Hvis det er tilfældet, vinder din hånd automatisk med undtagelse af, når dealeren har Blackjack.

Opdateret: 14.01.2020