Formula Won

Spillets mål:

Formula Won er et skrabelod hvor du kan vinde op EUR 50.000 ved at kombinere tre forskellige symboler.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 0,10 og den højeste er EUR 250.

Sådan spiller du

• Standardindsatsen i spillet er EUR 0,50. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på knapperne + og –.
  • Når du er tilfreds med din indsats klikker på go for at sætte indsatsen.
  • Klik på alle ni skrabefelter for at se hvad der gemmer sig bag dem.
  • Under hvert symbol vises et pengebeløb. Hvis du skraber tre ens symboler frem, vinder du det beløb som vises, men ikke summen af de tre.
  • Ved hjælp af knappen REVEAL ALL afsløres alle symbolerne på én gang.
  • Klik på GO hvis du vil spille igen eller klik på Exit hvis du vil afslutte spillet.

Regler

• Du vinder kun hvis tre identiske symboler vises.
  • Gevinstbeløbet vises længst nede på symbolerne.
  • Du vinder kun når tre identiske symboler vises.

Gevinsttabel

• Gevinsten beregnes ved at det nummer som vises ganges med indsatsen.

Teoretisk gevinst til spilleren er 90 %.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mistede forbindelsen under spillet, åbnes det automatisk af softwaren, på det sted hvor du blev afbrudt, når du forbinder til spilelt igen.

Hvis du mister forbindelsen efter alle symboler er blevet afsløret, men resultatet ikke er blevet vist, kan de se resultatet ved at klikke på GAME LOGS når du looger på igen.

Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.