Fishin Frenzy Scratchcard

INTRODUKTION

Fishin' Frenzy Scratchcard er et skrabelod med flere spil plus en ekstra Lykkehjul-bonus, der udløses ved at finde et ”Fisker”- symbol under et hvilket som helst spil. Lykkehjulet tildeler en kontant-multiplikator eller adgang til Dagens Fangst-featuren!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

• Tryk på INDSATS-knappen for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over de tilgængelige indsatser under de tilgængelige muligheder (afhængigt af operatør-konfigurationer og valutaækvivalenter).
  • Tryk på MÆNGDE-knappen for at se de tilgængelige muligheder. Vælg mellem 1, 5 eller 10.
  • Den valgte MÆNGDE har ingen indvirkning på spillets udfald.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "KØB LOD/LODDER" for at starte spillet.
  • Skrab hele spil 1, og hvis du har to ens beløb, vinder du det beløb
  • I spil 2 skal du skrabe panelet, og hvis du afdækker en fisk, så vinder du.
  • Skrab spil 3, og hvis DIT tal er højere end DERES tal, så vinder du.
  • Fisker symboler kan fremkomme tilfældigt på ethvert lod.

Lykkehjul-bonus

• Ved at afdække et Fisker symbol, aktiveres Lykkehjul.
  • Spilleren er garanteret en tildeling af enten en kontant-multiplikator eller adgang til Dagens Fangst (ved at lande på en af de grønne pile).

Dagens Fangst-feature

• Spilleren vises en ny skærm, der indeholder 16 vinduer. Hvert vindue spinner og kan tildele en fisk. Hver fisk tildeler en kontant-multiplikator.
  • Featuren slutter, når et spin ikke indeholder nogen synlige fiske-symboler.
  • Udfyld alle vinduerne for at få tildelt den ekstra Dagens Fangst BIG MONEY-multiplikator, der føjes til dine samlede gevinster.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent, baseret på en aktiv valutakurs. Andre operatørgrænser kan gælde).

VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 80.00%.