Multi Hand Jacks or Better

Multi Hand Jacks or Better spilles imellem dig og maskinen. Der spilles 50 hænder med en gevinstoversigt, der er baseret på det populære spil Jacks or Better. Formålet med spillet er at opnå en pokerhånd med fem kort, som indeholder mindst et par knægte eller bedre op til maks. en royal flush i så mange af dine 50 hænder som muligt. Se ’gevinstoversigten’ nedenfor for at få flere oplysninger.

Du foretager din indsats, og maskinen giver dig indledningsvis fem kort. Derefter vælger du de kort, du vil beholde, og de kort, du vil smide. Maskinen beholder derefter de samme kort i hver af de andre 49 "minihænder". Når du klikker på ”TRÆK”, erstatter maskinen dine smidte kort i hver af dine 50 hænder, idet den anvender et nyt kortspil til hver hånd. Du vinder i overensstemmelse med dine hænders værdi.

Spillet indeholder også et fordoblingsspil, som bliver aktivt, hvis du vinder på en af hænderne. Du får derefter mulighed for at fordoble din gevinst op til maks. 2.000 mønter.

Spilinformation

• Alle farver (spar, hjerter, ruder og klør) har samme værdi.
  • Spillet spilles med et enkelt sæt spillekort med 52 kort til hver hånd.
  • Kortene blandes ved starten af hvert spil.

Sådan spiller du

• Indsatser foretages i form af mønter i dette spil. Antallet af mønter kan ændres ved klik på knappen ’SATS EN’.
  • Den samlede indsats vises i feltet ’BET’ nederst i spilskærmen.
  • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Den møntværdi, du spiller med, vises i feltet COIN SIZE. Pil op og pil ned ændrer møntværdien.
  • Antallet af mønter i spil fremgår i feltet ’COINS’. Du kan spille med en til fem mønter pr. hånd. Der spilles med samme antal mønter pr. hånd.
  • Knappen ’MAKS. INDSATS’ indstiller automatisk maskinen, så der spilles fem mønter af din valgte møntværdi. Klik på knappen ’MAKS. INDSATS’ starter desuden automatisk det næste spil.
  • Hver vindende hånd fremhæves i overensstemmelse med gevinsttypens farvekode i gevinstoversigten.
  • Antallet af vinderhænder vises til venstre for hver gevinsttype i gevinstoversigten.
  • Klik på ’GIV KORT’ for at modtage de fem primære kort med billedsiden opad.
  • Du har nu mulighed for at holde et eller flere kort i din primære hånd.
  • Hvis du klikker på et kort, placeres der et ’HOLD’-symbol på kortet. Klik på kortet igen for at fjerne ’HOLD’-symbolet fra kortet.
  • Hver gang du beholder et kort i din primære hånd, beholdes det samme kort også fra dets eget kortspil i hver af de 49 minihænder.
  • Når du har truffet dit valg, skal du klikke på ’TRÆK’. Kortene, der ikke beholdes, erstattes i hver hånd, så du sidder med din endelige hånd.
  • I hver hånd erstattes kort fra det til hånden hørende kortspil.
  • Hvorvidt du vinder eller ej, er baseret på kombinationen af de endelige kort i hver hånd og gevinstoversigten på hver side af den primære hånd.
  • Dine gevinster vises som dollars og/eller cent i feltet ’WIN’ nederst til højre i spilvinduet.
  • Hvis du opnår en vinderhånd i en hvilken som helst hånd, får du mulighed for at fordoble dine gevinster. Se nedenfor for at få flere oplysninger om ’fordobling’.
  • Din spilsaldo viser det pengebeløb, du har til rådighed til spillet. Se nedenfor for at få flere oplysninger om ’RE-BUY’.
  • Standardindsatsen for spillene efter det første spil, du spiller, er den samme som den indsats, du foretog i det foregående spil. Du kan derefter vælge, om din indsats skal øges eller mindskes.
  • Klik på knappen 'REGLER' nederst til venstre i skærmen for at få vist spillereglerne.
  • Klik på knappen ’SPILLOGGER’ for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på ‘VERSION’ for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spilsaldoen fra din konto.
  • Forlad spillet ved at klikke på ’FORLAD SPIL’.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Funktioner

Fordoblingsregler

• Valgmuligheden om fordobling tilbydes ved den første vinderhånd.
  • Klik på knappen ’FORDOBL’ for at aktivere denne funktion.
  • Fem nye kort fra et nyt kortspil gives, og det ene har billedsiden opad.
  • Fordobl din gevinst ved helt enkelt at vælge blandt et af de resterende fire kort med billedsiden nedad.
  • Hvis dit valgte kort er højere end kortet, der oprindeligt havde billedsiden opad, fordobler du din gevinst.
  • Hvis dit valgte kort er lavere end kortet, der oprindeligt havde billedsiden opad, taber du din gevinst.
  • Hvis dit valgte kort er det samme som kortet, der oprindeligt havde billedsiden opad, er spillet uafgjort, og du kan enten vælge at fordoble igen eller indløse din gevinst.
  • Efter hver sejr i fordoblingsspillet får du mulighed for at fordoble igen ved at klikke på ’FORDOBL’ eller indløse din gevinst ved at klikke på ’INDLØS’.
  • Fordoblingsmuligheden er kun tilgængelig, hvis den samlede gevinst er mindre end 2.000 mønter. Hvis den samlede gevinst overstiger 2.000 mønter, vil yderligere fordobling ikke være tilladt, og spillet forlades automatisk.
  • Når grænsen er nået, afsluttes fordoblingsspillet, og du kommer tilbage til det primære spil.

Gevinstoversigt

• Gevinstoversigten viser gevinsterne for vinderhænder.
  • Kun den højeste vinderhånd betales i hver hånd.
  • Alle gevinsterne i gevinstoversigten er angivet i mønter. Feltet ’WIN’ nederst til højre i spilskærmen viser samtlige udbetalte gevinster i dollars og cent.
Gevinstoversigt baseret på én spillet mønt
Pokerhænder Antal vundne mønter Beskrivelse af hånd
Royal flush 250 (4.000 mønters-jackpot med fem spillede mønter) E, K, D, Kn, 10 i samme farve.
Straight flush 50 Fem kort i samme farve i rækkefølge.
Fire ens 25 Fire kort af samme værdi.
Full house 8 Tre ens samt et par.
Flush 5 Fem kort i samme farve.
Straight 4 Fem kort i rækkefølge (esser kan benyttes som højeste eller laveste kort).
Tre ens 3 Tre kort af samme værdi.
To par 2 To par med forskellige værdier.
Knægte eller bedre 1 Et par knægte eller bedre.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i basisspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen ‘Spillogger’, når du er logget ind igen.

Hvis du bliver afbrudt midt i et temaspil, vil du blive spurgt om, hvorvidt du vil færdiggøre det, når du er logget ind igen. Efter færdiggørelse af temaspillet kan du genoptage afviklingen af det samme basisspil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.