POKER DICE PRO

Poker Dice Pro

Målet i Poker Dice Pro er at få en fem-terningers pokerhånd, der indeholder en vindende kombination. Jo bedre hånd, jo større udbetaling. Se gevinstoversigten i spillet for flere detaljer.

Tallene 1, 2, 3, 4, 5 og 6 på hver terning erstattes med 9, T, J, Q, K og A.

Hvis spilleren placerer væddemålet og klikker på Rul, får spilleren fem terninger. Spilleren kan vælg de terninger, han eller hun vil holde på, blandt fem terninger og kaste de resterende terninger, ellers kan spilleren indsamle gevinsten fra det aktuelle spil.

Terningerne, der ikke holdes, erstattes med de nye terninger, når spilleren klikker på Rul igen. Spilleren vinder i henhold til gevinsterne i gevinstoversigten. Efter hver runde ryddes brugte terninger fra skærmen.

Spilinformation:

• Spillet spilles med fem terninger.

Sådan spiller spillet:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en STANDARDINDSATS på forhånd. Spilleren kan øge indsatsen ved at klikke på + knappen og reducere indsatsen ved at klikke på   knappen.
  • Indsatsgrænserne vises på spilskærmen.
  • Gevinstniveauet kan øges ved at klikke på "BET ONE". Gevinstoversigten har X1, X2, X3, X4, X5 multiplikatorer. Den valgte multiplikator vises på spilskærmen.
  • SAMLEDE INDSATS = den valgte INDSATS * den valgte multiplikator.
  • Knappen SATS MAKS. indstiller automatisk spillet til at spille med den højeste multiplikator i gevinstoversigten.
  • Når der klikkes på Hold, skal spilleren satse et beløb, der aldrig er mindre end den oprindelige indsats.
  • GEVINSTOVERSIGT – Udbetalingerne foretages i henhold til GEVINSTOVERSGITEN vist øverst på spilleskærmen.
  • Klik på Rul-knappen for at begynde at kaste terningerne.
  • Når terningerne er rullet, har spilleren en chance for at holde terningerne.
  • Klik på hold-knappen for at holde symbolet på den valgte terning. Spilleren kan fjerne HOLD-symbolet ved at klikke på knappen igen.
  • Når spilleren har foretaget valget, skal spilleren klikke på RUL IGEN-knappen. Terningerne, der ikke holdes, erstattes med de nye terninger. I tilfælde af gevinst har spilleren mulighed for at samle gevinstbeløbet eller kaste terningerne for anden gang.
  • Spillerens endelige gevinst er baseret på kombinationen af de sidste ansigter på terningerne, der vises efter afslutningen af kastet.
  • 5 ens gevinster indsamles altid automatisk.
  • Når det bedste vinderresultat for en valgt kombination er lavere end indsatsen, beregnes re-roll indsatsen som "0" for dette kast og afvises. Og når et kast afvises, bliver gevinsten fra det sidste kast automatisk føjet til spillerens saldo.
  • Spilleren kan holde "n" gange ved at vælge en gyldig kombination. Hvis en spiller holder en ugyldig kombination og klikker på Kast igen, bliver denne kombination afvist med en passende besked til spilleren i et pop op-vindue. Spilleren kan starte et nyt spil ved at klikke OK i pop op-vinduet.
  • Det nuværende spil afsluttes, og et nyt spil starter, når
  • Spilleren vinder 5 ens
  • Spilleren tager vinderbeløbet
  • Spilleren har en ugyldig kombination
  • Spilleren klikker på Kast-knappen
  • Spilleren ændrer indsats eller multiplikator

Symbolnavn

Image

Aces

A

Konger

K

Dronninger

Q

Knægte

J

Tiere

ti

Niere

Nine

Indstillinger:

• Klik på muligheden indstillinger i hamburger menuen for at se indstillingerne.
  • HASTIGHED: Hastigheden af de afslørede terninger kan vælges mellem NORMAL og TURBO-tilstande.
  • SKIFT BAGGRUNDSFARVE: Farven på baggrunden kan vælges ved at kontrollere den ønskede farve fra de angivne indstillinger.

Gevinstoversigt

5X ES:

5 terninger med samme pålydende værdi af es vil blive betragtet som 5X es-kombination.

F.eks: A, A, A, A, A.

5X KONGER:

5 terninger med samme pålydende værdi af konge vil blive betragtet som 5X konger-kombination.

F.eks: K, K, K, K, K.

5X DAMER:

5 terninger med samme pålydende værdi af dame vil blive betragtet som 5X damer-kombination.

F.eks: Q, Q, Q, Q, Q.

5X KNÆGTE:

5 terninger med samme pålydende værdi af knægt vil blive betragtet som 5X knægte-kombination.

F.eks: J, J, J, J, J.

5X TI:

5 terninger med samme pålydende værdi af ti vil blive betragtet som 5X ti-kombination.

F.eks: T,T,T,T,T

5X NI:

5 terninger med samme pålydende værdi af ni vil blive betragtet som 5X ni-kombination.

F.eks: 9, 9, 9, 9, 9.

FIRE ENS:

4 terninger med samme pålydende værdi ud af 5 terninger betragtes som fire ens.

F.eks: AAAAQ, JJJJA, osv.

STRAIGHT:

Terninger med sekventiel nummerering betragtes som en Straight.

F.eks: KTJQ9, TAQKJ, osv.

FULL HOUSE:

3 terninger ud af 5 med samme kortværdi og de resterende 2 med samme værdi vil blive betragtet som FULL HOUSE.

F.eks: QQQ99, ATAAT, osv.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil varierer fra 93,88% til 95% baseret på spillerens strategi, dvs. at holde eller ikke holde terningerne.

Spilhistorik:

• Spilleren kan se spilhistorik ved at logge ind på sin konto i desktop-versionen og klikke på "Spilhistorik" i hvilket som helst spil.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis spilleren mister forbindelsen til spillet efter alle træk, og ingen yderligere træk kræves af spilleren, betragtes spillet som fuldført. Når spilleren logger ind igen, kan spilleren tjekke resultatet under spillogs.
    • Hvis spilleren bliver afbrudt, mens spillet venter på spiller input, f.eks. efter kortene er delt ud, vil spilleren blive bedt om at gennemføre spillet når spilleren logger på igen. Når spilleren har afsluttet den ufuldstændige spil, kan spilleren fortsætte med spillet, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på Menu og klik derefter på knappen Indbetal for at lave en indbetaling.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis spilleren stadig har problemer, kan spilleren kontakte vores 24-7 Kundeservice