Kooka Keno Poker

Kooka Keno Poker spilles imellem dig og vores computer. Formålet med spillet er at opnå en pokerhånd med fem kort, som indeholder mindst to par (uden at gøre brug af et jokerkort) eller bedre op til maks. en royal flush med brug af jokeren. Se ’gevinstoversigten’ nedenfor for at få flere oplysninger.

Når du har foretaget en indsats, får du fem kort af vores computer. Derefter vælger du de kort, du vil beholde, og de kort, du vil smide. Computeren erstatter de kort, du smider. Du vinder i overensstemmelse med værdien af din bedst mulige hånd.

Spilinformation

• Alle farver (spar, hjerter, ruder og klør) har samme værdi.
  • Spillet spilles med et enkelt sæt spillekort med 52 kort plus én joker.
  • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Jokerkortet kan erstatte ethvert andet kort for at sammensætte den bedst mulige vinderhånd.
  • Kortene blandes ved starten af hvert spil.

Sådan spiller du

• En indsats er indstillet som standard, når du går ind i spillet. Du kan vælge at forøge eller reducere denne indsats ved at klikke på pil op og pil ned til venstre og højre for knappen ’BET’.
  • Indsatsen vises under ’BET’ øverst i spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Vores computer udbetaler i henhold til gevinstoversigten, der vises øverst i spilskærmen. Gevinsterne, der vises i gevinstoversigten, er pr. enhedsindsats, og de vises i form af kreditter. Hvis du vil vide udbetalingsbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Klik på ’GIV KORT’ for at modtage fem kort med billedsiden opad.
  • Det indbyggede Auto-hold-system vælger automatisk de kort, der skal beholdes, på grundlag af deres matematisk mest fordelagtige afkast. Du kan fravælge et kort, der er markeret med ’HOLD’, ved at klikke på det.
  • Du kan på samme måde klikke på et andet kort for at beholde det. Du kan beholde op til fem kort på denne måde.
  • Når du har truffet dit valg, skal du klikke på ’TRÆK’. Kortene, der ikke beholdes, erstattes, så du sidder med din endelige hånd.
  • Hvorvidt du vinder eller ej, er baseret på kombinationen af kort i den endelige hånd og gevinstoversigten, der vises øverst i spilskærmen.
  • Dine gevinster vises som dollars og cent under ’WIN’ i toppen af spilvinduet.
  • Din spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne ’CREDITS’ og ’BET’.
  • Et fuldt hus eller bedre udløser kenotemaspillet. Alle Kooka Keno Poker-gevinstbeløb fra basisspillet vises under ’WIN’ på spilskærmen. Alle temagevinster fra Kooka Keno-temaspillet vises under ’WIN’ på temaskærmen. Når temaspillet er slut, viser beløbet under ’WIN’ på spilskærmen det samlede gevinstbeløb for basisspillet og temaspillet. Hvis et temaspil udløses, vil alle Kooka Keno Poker-gevinster fra det almindelige spil blive vist under ’WIN’, og beløbet under ’CREDITS’ vil også blive ændret, før temaspillet går i gang.
  • Standardindsatsen for næste spil vil være det beløb, du satsede i det foregående spil. Du kan derefter vælge, om din indsats skal øges eller mindskes.
  • Hvis din spilsaldo kommer under beløbet på den sidst foretagne indsats, reduceres din indsats automatisk, så du kan fortsætte med at spille. Hvis din spilsaldo kommer under den mindste tilladelige indsats (0,10 USD), åbnes ’Buy-in’-vinduet, så du kan købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Du kan gennemse spillereglerne ved at klikke på knappen ‘REGLER’ nederst til venstre i skærmen. Hvis du klikker på knappen ’REGLER’, åbnes skærmen med regler. Du kan når som helst vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen ’GAME’.
  • Klik på knappen ’SPILLOGGER’ for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på ‘VERSION’ for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på ‘RE-BUY’ for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Forlad spillet ved at klikke på ’FORLAD SPIL’.

Bonusspil

• Fuldt hus eller bedre starter keno-bonusspillet.
  • Fire æg-symboler vises. Du skal vælge et af dem.
  • Æg-symbolet indeholder op til fem kenospil.
  • Vælg 10 tal, eller klik 'AUTOPICK', så vælges tallene automatisk for dig.
  • Efter du har valgt 10 tal, kan du stadigvæk nå at skifte mening og vælge ti nye, ved at klikke 'CLEAR'.
  • Når de foregående 10 tal er blevet fjernet, kan du vælge 10 nye tal, enten manuelt eller automatisk.
  • Klik på linjerne for at vælge dem fra.
  • I hver keno-bonusspil trækkes 20 tal fra en pulje med 80 tal.
  • Præmier udbetales i henhold til rigtige tal (se gevinstoversigten for bonusspil).
  • Præmier ganges med den udløsende indsats.
  • Gevinster fra hovedspillet og bonusspil overføres til din konto med det samme.
  • Klik på 'COMPLETE' for at gå tilbage til hovedspillet.

Gevinstoversigt

Udbetalingsregler:

• ’GEVINSTOVERSIGTEN’ viser gevinsterne for vinderhænder.
  • Kun den højeste vinderhånd giver gevinst.
  • Alle gevinsterne, der er vist i ’GEVINSTOVERSIGT’, er angivet i kreditter. Hvis du vil beregne det tilsvarende beløb i dollars/cent, skal du gange gevinsten med det satsede beløb.
  • Hvis bonusspillet udløses, overføres gevinsten fra hovedspillet til din konto, inden bonusspillet starter.
  • Jokeren øger gevinsten, hvis den vises i en hånd med Straight eller bedre.
  Naturligt   Joker
Royal Flush 250 E, K, D, Kn, 10 i samme farve uden brug af en joker. 500 E, K, D, Kn 10 i samme farve med en joker.
Fem ens     100 Fire kort med samme værdi plus en joker.
Straight Flush 15 Fem kort i samme farve i numerisk rækkefølge uden en joker. 25 Fem kort i samme farve i numerisk rækkefølge med en joker.
Fire ens 7 Fire kort med samme værdi uden en joker. 10 Fire kort med samme værdi med en joker.
Full House 5 Tre ens plus et par uden en joker. 6 Tre ens plus et par med en joker.
Flush 4 Fem kort i samme farve uden en joker. 5 Fem kort i samme farve med en joker.
Straight 3 Fem kort i numerisk rækkefølge uden en joker (es kan være høj eller lav). 4 Fem kort i numerisk rækkefølge med en joker (es kan være høj eller lav).
Tre ens 2 Tre kort af samme værdi uden en joker. 2 Tre kort af samme værdi med en joker.
Two Pair 1 To par af forskellig værdi uden en joker.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i dit spil, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen ‘Spillogger’, når du er logget ind igen.

Hvis du bliver afbrudt midt i et temaspil, vil du blive spurgt om, hvorvidt du vil færdiggøre det, når du er logget ind igen. Efter færdiggørelse af temaspillet kan du enten genoptage afviklingen af det samme basisspil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.