Beavis and Butthead

INTRODUKTION

Beavis and Butthead er en spillemaskine med 5 hjul og 20 linjer, der er baseret på kult Tv-serien, der følger to teenagere og deres bedrifter. Spillet har 5 fede features plus Just Deserts Big Money-bonussen!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene vil spinne og til sidst stoppe et tilfældigt sted.
  • Hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, danner en linje af 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (fra venstre side af) på en af gevinstlinjerne, vinder du. Enhver gevinstlinje, som du har, bliver oplyst, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler Couch Your Cash Bonussen.

Hjulgevinster

• Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af alle forskellige linjer lægges sammen og udgør den samlede gevinst.
  • Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på linjer i træk med start på hjulet yderst til venstre.
  • Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
  • Scatter-gevinster tilføjes til enhver linjegevinst.

Wild-symbolet

• Wild-symbolet kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest betalende gevinst på hver linje udbetales (for eksempel, hvis 3 wild-symboler giver gevinst, og hvis disse symboler bruges med et andet symbol til at give gevinst for 4 symboler, så betales kun den gevinst, som er den højeste).
  • Wild-symboler inkluderer: Standard Wild, Fly Wild, Cornholio Wild, Colossal Wild, Beavis Wild, Butthead Wild og Maxi Gulp Wild.

Couch Your Cash

• Couch Your Cash kan udløses tilfældigt under ethvert spil!
  • Die Fly, Die! - Wilds kan ligge over hjulene og forvandle positioner til wild.
  • Cornholio Wilds - Enhver af hjulene kan blive forvandlet til en stabel fuld af wilds.
  • Colossal Couch Fishing - Mens hjulene fortsætter med at spinne kan enhver 3 tilstødende hjul blive forvandlet til et Kolossalt Hjul.
  • So Nacho - Når en nacho lander på hjulene under et spin, vælges der et symbol, som vises for samtlige synlige Nachos.
  • Butt Flambé - Der kan blive tilføjet ekstra Bonus-symboler til hjulene.
  • Some Like It Hot – Garanterer et spil med en stor gevinst.
  • Der er også to ekstra modifikatorer, som kan udløses efter et hvilket som helst spin, som begge kan ændre et tab til en gevinst. På et tabende spin kan der fremkomme en le, hvilket nulstiller hjulene til en gevinst, og der kan også opstå en grottesammenstyrtning, hvilket afslører en gevinst.

Bonusaktivering

Spilleren åbner bonussen ved at lande 3 eller flere bonus-symboler, hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Spilleren vælger ud fra de muligheder, som vises på TV´et, hvorefter den tildelte bonus afsløres.

Don't Be A Buzzkill Bonus

Udløses ved at afsløre Don't Be A Buzzkill under Couch Your Cash-bonussen.

Vælg Beavis eller Butthead for at afsløre et af de følgende udfald: CASH ADD (tilføjer et pengebeløb, der er baseret på spillerens samlede indsats); BUZZKILL (får Kill-O-Meteret til at stige. Når barometeret er fyldt slutter featuren).

Hvis højtaleren kommer med en meddelelse, kan spilleren udløse én ud af 5 ekstra bonusser.

Customers Suck! Bonus

Udløses ved at afsløre Customers Suck! under Couch Your Cash-bonussen.

Spilleren vælger en madkasse, der afslører et ikon. Hver madtype svarer til en multiplikation af den samlede indsats. Hvis spilleren derudover støder på UPGRADE-ikonet, bliver enten multiplikatoren af den samlede indsats eller den mulige feature, der kan vindes under bonussen, opgraderet. Ved at indsamle Gold Super Burgere får man adgang til en ekstra featurebonus.

Pas dog på de knapt så specielle Beavis og Butthead ormeburgere. Hvis 3 af disse vises, afsluttes featuren.

To 'B' Or Not to 'B' Free Spins

Udløses ved at afsløre To 'B' Or Not to 'B' Free Spins under Couch Your Cash-bonussen.

På ethvert spin kan enten Beavis or Butthead symbolet forvandles til et wild-symbol.

Derudover vil der også være overlejringer, som kan forekomme på ethvert hjul.

Spilleren skal indsamle et vist antal overlejringer for at vinde en af de følgende:

Super Spins – Alle Beavis& Butthead-symboler er Wild ved hvert spin.

Just Deserts Bonus - dette tildeler spilleren Just Deserts-bonussen.

Maxi Mart Free Spins

Udløses ved at afsløre Maxi Mart Free Spins under Couch Your Cash-bonussen.

Under ethvert spin kan et specielt Maxi Gulp wild-symbol forekomme på hjulene. Hvis et nyt Maxi Gulp wild-symbol vises på hjulene under fremtidige spins, så forvandles alle tidligere hjulpositioner hvor et Maxi Gulp wild-symbol forekom endnu engang til wild-symboler under det pågældende spin.

Dette sker hver gang et nyt Maxi Gulp wild-symbol lander på hjulene.

Derudover vil der også være overlejringer, som kan forekomme på ethvert hjul.

Spilleren skal indsamle et vist antal overlejringer for at vinde en af de følgende:

Super Spins – Maxi Gulp Wilds kommer alle frem igen og fastholdes ved alle Super Spins (dog ved maksimalt 3 Super Spins).

Just Deserts Bonus - dette tildeler spilleren Just Deserts-bonussen.

Super Cornholio Free Spins

Udløses ved at afsløre Super Cornholio Free Spins under Couch Your Cash-bonussen.

Under hvert spin kan Cornholio komme frem fra toiletbåsene og gøre hjulene wild.

Derudover vil der også være overlejringer, som kan forekomme på ethvert hjul.

Spilleren skal indsamle et vist antal overlejringer for at vinde en af de følgende:

Super Spins - dette genudløser Gratis Spins en enkelt gang.

Just Deserts Bonus - dette tildeler spilleren Just Deserts-bonussen.

Just Deserts Bonus

Ved at indsamle 5 bonus-symboler, kan man, ved enten at gamble eller ved at have fået Just Deserts-bonussen i bonusvalg-featuren, udløse Just Deserts-bonussen.

Vælg et ikon for at flytte Beavis og Butthead langs ørkenstien og indsaml pengegevinster. Ved at lande på en Oase-position tildeles et mystisk-resultat. Nå til Super Big Money ved slutningen af stien for at vælge en Super Big Money-multiplikator, der føjes til din samlede indsats i featuren.

Gamble Funktionen

Når der vindes en Feature-gevinst i spillet (med undtagelse af Just Deserts-bonussen), kan spilleren vælge enten at SPILLE featuren eller GAMBLE for at prøve at vinde en af de andre features i spillet.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds).

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.
  • Udbetalingsinformation og spilleregler

• Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
    • Gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.
    • Alle linjebetalingssymboler skal være på en spillet linje og på hjul i træk med begyndelse i hjulet yderst til venstre. Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
    • Funktionssymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på en hvilken som helst position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
    • Flere scatter-funktioner kan vindes i et enkelt spil.
    • Scatter-gevinster udbetales udover hjulgevinster.
    • Gratis spil spilles på samme antal linjer og med samme bet pr. linje/Samlet Bet som det udløsende spil.
    • Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds.
    • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spin er 250.000 £ eller 10.000xIndsats - alt efter hvilken, der nåes først Eller tilsvarende i valuta. Andre operatørbegrænsninger kan være i spil (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).

Seneste opdatering: 13-02-2020