The Goonies: Hey You Guys!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler, startende på hjulet længst til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.
  • Wild erstatter alle symboler undtagen Scatter- og PENGE-symboler.

Hey folkens

• Hey folkens kan udløses tilfældigt under ethvert spin, hvilket tildeler en af følgende modifikatorer
  • Skjulte skatte – Føjer tilfældigt møntpenge-symboler til hjulene
  • Bonusboost – Der kan blive føjet ekstra bonussymboler til hjulene
  • Dynamit-wilds - Der føjes dynamit til hjulene, som eksploderer for at afsløre Wild-symboler
  • Kollaps – Symboler fjernes fra hjulene, og nye symboler falder ind for at tildele en gevinst

Pengeindsamling

• Når du først går ind i spillet, så er INDSAMLING Sloth-symbolet aktivt.
  • Under ethvert spin, hvor et Møntpenge-symbol lander på hjul 1-4, hvis et INDSAMLING Sloth scatter-symbol lander på hjul 5, så udløses Pengeindsamling-featuren.
  • Sloth-symbolet udvides til at dække det 5. hjul og indsamler de pengeværdier, der vises på møntpenge-symbolerne.
  • Ethvert synligt PENGEPULJE PENGE-SYMBOL (MINI, MINOR, MAJOR eller MEGA), der lander på hjulene, tildeler den pågældende puljeværdi.
  • Når INDSAMLING Sloth har indsamlet alle møntpenge-symboler på et spin i grundspillet, så låses der op for et nyt GENSPIN Sloth-symbol i grundspillet og under gratis spins. GENSPIN Sloth vil indsamle alle synlige penge-symboler, før GENSPIN Sloth fastlåses og de første 4 hjul genspinnes. Eventuelle nye Penge-symboler, der lander i syne, indsamles også af GENSPIN Sloth.
  • Når GENSPIN Sloth har indsamlet alle Møntpenge-symboler på et spin i grundspillet, så låses der op for et nyt BOOST Sloth-symbol i grundspillet og under gratis spins. BOOST Sloth indsamler alle synlige penge-symboler og tildeler derudover et penge-boost til det endelige indsamlede beløb.
  • Når BOOST Sloth har indsamlet alle møntpenge-symboler på et spin i grundspillet, så låses der op for et nyt SUPER INDSAMLING Sloth-symbol i grundspillet og under gratis spins. SUPER INDSAMLING Sloth indsamler alle synlige penge-symboler op til 10 gange.
  • Når alle fire Sloth indsamling-symboler er blevet låst op, så forbliver de aktive i grundspillet og gratis spins fra det tidspunkt og fremefter.

Sloth Gratis Spins

• 3 Bonus Scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 udløser Sloth Gratis Spins-bonussen.
  • Hvis der opnås 3 Bonus-symboler på hjulene, bliver der tildelt 10 Gratis Spins.
  • Under Gratis Spins forbliver alle Sloth indsamling Scatter-symboler, der er blevet låst op, aktive. På ethvert spin, hvor et Sloth indsamling-symbol lander synligt, tildeles præmien for hvert møntpenge-symbol, der også lander synligt.
  • Ved at indsamle 3 Sloth Indsamling-symboler tildeles 5 yderligere spins sammen med en x2-multiplikator for alle Pengemønt-symboler, som Sloth indsamler.
  • Ved at indsamle 6 Sloth Indsamling-symboler tildeles 5 yderligere spins sammen med en x3-multiplikator for alle Pengemønt-symboler, som Sloth indsamler.
  • Ved at indsamle 9 Sloth Indsamling-symboler tildeles 5 yderligere spins sammen med en x5-multiplikator for alle Pengemønt-symboler, som Sloth indsamler.
  • Ved at indsamle 12 Sloth Indsamling-symboler tildeles 5 yderligere spins sammen med en x10-multiplikator for alle Pengemønt-symboler, som Sloth indsamler.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle Gratis Spins er spillet, og spilleren får udbetalt det indtjente beløb af bonusgevinster.
  • Gratis Spins spilles herefter med samme antal linjer og indsats pr. linje som det udløsende spil.

Autospil

• (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Volatilitet kan variere afhængigt af antallet af spillede spil.
  • Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 10 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 10 aktive linjer).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • RTP 95%

Gældende fra dato

Dag/måned/år: 21/08/2023 v4.0

Seneste opdatering: 01-09-2023