Rich Wilde and the Tome of Madness

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

• Rich Wilde and the Tome of Madness er et videospil med et gitter på 5x5. Symboler falder ned på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Gevinster opnås ved at få 4 eller flere symboler i en sammenhængende klynge, hvor symbolerne støder op til hinanden enten vandret eller lodret. Vindende symboler fjernes, og nye symboler falder ind for at udfylde gitteret. Symboler fortsætter med at falde ned, indtil der ikke kan dannes flere gevinstkombinationer.

• ·Øjemærker kan vises i tilfældige positioner. Åbn et øje ved at danne en gevinst på øjemærketsplacering. 2 SPECIAL WILDS føjes til gitteret, når der ikke opnås yderligere gevinster.

• Vind for at oplade portalen. Når du har vundet på 7 symboler, føjes 2 SPECIAL WILDS til gitteret. Når du har vundet på 14 symboler, føjes 2 SPECIAL WILDS til gitteret. Hvis en gevinst opnås med en SPECIAL WILD, udløses ABYSS-portaleffekten. Når du har vundet på 27 symboler, føjes 2 SPECIAL WILDS til gitteret. Hvis en gevinst opnås med en SPECIAL WILD, udløses VOID-portaleffekten. Spillet fortsætter som normalt efter effekterne.

• ABYSS fjerner en række eller kolonne fra det vindende SPECIAL WILD-symbol. De fjernede symboler bidrager yderligere til at oplade portalen. Hvis ABYSS fjerner en anden SPECIAL WILD, vil fjernelsen også blive startet fra dette symbol.

• VOID vælger 1 almindeligt symbol tilfældigt og fjerner alle matchende symboler fra gitteret.

• DEN ANDEN VERDEN – FREE ROUND udløses, når der er vundet på 42 symboler. Du tildeles 1 free round med 3 tilfældige portaleffekter. Hvis portalen er overopladet, tilføjes en ekstra portaleffekt for hver 3 ekstra vindende symboler, der er indsamlet – op til maksimalt 7 portaleffekter.

• I DEN ANDEN VERDEN – FREE ROUND udløses en portaleffekt, når der ikke opnås yderligere gevinster.

Portaleffekterne er:

1. SPECIAL WILDS: 4 SPECIAL WILDS føjet til gitteret.

2. ABYSS: 4 SPECIAL WILDS føjet til gitteret. Hvis en gevinst opnås med en SPECIAL WILD, udløses ABYSS-portaleffekten.

3. VOID: 4 SPECIAL WILDS føjet til gitteret. Hvis en gevinst opnås med en SPECIAL WILD, udløses VOID-portaleffekten.

• 11 eller 12 øjemærker er synlige i DEN ANDEN VERDEN – FREE ROUND. Åbn et øje ved at danne en gevinst på øjets placering. Hvis alle øjne er åbnet, føjes MEGA WILD Cthulhu-symbolet til gitteret og falder ned, inden det forsvinder. Det fortsætter med at falde ned, indtil der ikke opnås flere gevinster.

• Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

Ændre indsats

- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Start

- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Hurtigt spil

- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94.52%.

Seneste opdatering: 30-01-2024