Pack and Cash

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Pack & Cash er en videospillemaskine med 5 hjul og 1024 måder at vinde på.

Der vises symboler fra højre til venstre. Vinderkombinationer fjernes. Nye symboler vises via en symbolkaskade fra højre til venstre for at genudfylde de tomme positioner og potentielt at danne nye gevinster. Processen gentages, hvis der hele tiden oprettes nye gevinster. Kun den højeste vinderkombination pr. symbol udbetales. Multiplikatorer med gevinst øges med én, hver gang vindersymboler fjernes, og nulstilles inden starten på hvert spin (undtagen når Free Spins bliver udløst). Vinderkombinationer ganget med den aktuelt viste værdi.

Wild-symbolet erstatter alle symboler (undtagen Scatter) og vises på alle hjul.

Express-pakker er mysterie-symboler, der kun vises tilfældigt på ethvert indledende spin (inklusive Free Spins). Når de vises på hjulene, transformeres alle forekomster af Express-pakker, så de afslører det samme tilfældige symbol. Mysteriesymbolet kan være ethvert symbol, undtagen Scatter. Der kan forekomme mellem 3 og 8 Express-pakker.

Special Delivery-funktionen udløses tilfældigt, når spillet ikke udløser en gevinst, inklusive det indledende spin og/eller efterfølgende kaskader. Der udføres 1 af 2 effekter, hvilket garanterer en ny vinderkombination. Effekterne kan spilles flere gange pr. spin i en hvilken som helst rækkefølge og med en samlet grænse på 3 effekter pr. spin. Effekterne er:

• Ekstra Wild: 1 Wild-symbol føjes til en tilfældig position hvor som helst på de første 3 lodrette hjul fra venstre side af gitteret. Det ekstra Wild-symbol kan ikke erstatte nogen eksisterende Wild eller Scatter.

• Symbolfjerner: tilfældige symboler (ekskl. Wild og Scatter) bliver fjernet fra gitteret. Bemærk: gevinstmultiplikatorer øges ikke ved fjernelse af symboler – kun med den resulterende gevinst.

3 eller flere Scatter-symboler udløser Free Spins-funktionen. Antallet af tildelte indledende spins bestemmes af placeringen af Scatter-symboler: for hvert vandrette trin til højre, som et Scatter-symbol tager, tildeles der et spin. Det mulige interval for indledende spins er derfor mellem 3 og 20.

Under Free Spins overføres gevinstmultiplikatoren, og den nulstilles kun, når funktionen er færdig – der er intet maksimum for multiplikatorer. Der tildeles yderligere Free Spins pr. Scatter-symbol, som også er bestemt af placeringen af de respektive Scatter-symboler. Det maksimale antal Free Spins er 75.

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

Rtp:96.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.

Seneste opdatering: 23-06-2021