Medusa Fortune and Glory

Om spillet

MEDUSA - FORTUNE & GLORY er en 6 hjuls, 4096 måder videospilleautomat. Spillet har 9 almindelige symboler, et Wild symbol, som erstatter alle andre symboler bortset fra Bonus og kan udløse Spredte wilds funktionen, samt et Bonus symbol, som udløser Free Games Funktionen. Spillere kan vælge at spille Fortune Funktionen med gevinstmultiplikatorer eller Glory Funktionen med ekstra Wild symboler.

Tilbagebetalingsprocent

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,62%.

Spilleregler

Vælg din møntværdi. 4096 måder er spillet.
Den samlede indsats er 10 ganget med møntværdien.
Vindende kombinationer og gevinster sker i forhold til gevinsttabellen.
Vindende kombinationer starter på det yderste venstre hjul og giver gevinst fra venstre mod højre på tilstødende hjul.
Vindende kombinationer kan indeholde kun ét symbol fra hvert tilstødende hjul, bortset fra BONUS.
Alle gevinster ganget med møntværdien, bortset fra BONUS.
Højeste gevinst udbetales pr. vindende kombination.
Sammenfaldende gevinster tilføjes.
BONUS gevinster ganges med den samlede indsats.
BONUS kommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.
WILD forekommer på hjul 2, 3, 4 og 5 og erstatter alle symboler bortset fra BONUS.

Spredte Wilds

Enhver forekommende WILD har en chance for at tilføje flere WILDS til hjulene.
Spredte Wilds kan forekomme i basisspillet og begge Free Games funktioner.
Spredte Wilds kan lande på alle symboler bortset fra Wild og Bonus symboler.
Hver WILD kan give 1, 2 eller 3 ekstra WILDS.
WILDS tilføjes kun til hjul 2, 3, 4 & 5.
Gevinster beregnes efter WILDS er blevet tilføjet.

Free Games Funktion

3 eller flere BONUS symboler udløser Free Games Funktionen.
Vælg din funktion:

Fortune Funktion

Vind 8, 12, 15, 20, 30 eller 40 Free Games.
Vind x2, x3, x5, x8, x10 eller x20 Gevinstmultiplikator.
Vælg en boks for at se antallet af Free Games.
Vælg en boks for at se antallet af Gevinstmultiplikatorer.
All gevinster i Fortune Funktionen ganges med Gevinstmultiplikatoren.
Fortune Funktionen kan udløses igen under Fortune Funktionen med 10 ekstra Free Games.
Møntværdien er den samme som i det spil, der udløste Free Games Funktionen.

Glory Funktion

Vind 5, 8, 10, 12, 15 eller 20 Free Games.
Vind 1, 2 eller 3 ekstra Wild symboler.
Ekstra Wild symboler vælges fra alle symboler, bortset fra WILD og BONUS.
Det valgte symbol fungerer som et ekstra wild på hjul 2, 3, 4 og 5.
Ekstra Wild symboler erstatter alle symboler undtagen BONUS symbolet.
Vælg en boks for at se antallet af Free Games.
Vælg en boks for at se de Ekstra Wild symboler.
Glory Funktionen kan udløses igen under Glory Funktionen med 10 ekstra Free Games.
Møntværdien er den samme som i det spil, der udløste Free Games Funktionen.

Sådan spiller man

Vælg møntværdien.
Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

Autospil Muligheder (hvis tilgængelig)

Antal spins: Autospil-sessionen stopper, når det valgte antal spin er nået.
Tabsgrænse: Autospil-sessionen stopper, hvis dit samlede tab for Autospin-sessionen er lig med eller overstiger den valgte grænse.
Single Gevinstgrænse: Autospil-sessionen stopper, hvis gevinsten på et enkelt spin er lig med eller overstiger den valgte grænse.

Sådan udregnes gevinster

Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster.
Gang møntgevinsten med møntværdien for at se gevinsten i den lokale valuta.

Spil Muligheder

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.
Lyd – Tænder eller slukker for lyden.
Gevinsttabel – Beskriver funktionerne i spillet, viser alle gevinster (ændrer sig afhængigt af pengevisning eller møntvisning) og viser linjer eller måder at vinde på.
Indstillinger – Skift spilhastighed, lydstyrke og andre indstillinger.
Spilleregler – Åbner spillets regler.
Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

Spilpanel

Indsats – Indsatsen er altid 10 mønter pr. spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
Møntværdi – Ændrer indsatsstørrelsen ved at ændre møntværdien. For at omregne en indsats eller gevinst til din lokale valuta, skal du gange møntantallet (10) med møntværdien.
Samlet indsats – Viser den samlede indsats med den valgte møntværdi. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
Maks Indsats – Sætter møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand (kun på desktop).
Spin Knap – Starter spillet.
Autospil Knap – Åbner Autospil mulighederne. Hvis Autospil er aktiv, stoppes Autospil ved at klikke på knappen.
Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
Saldo – Viser spillerens saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

Tastaturgenveje

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne.

Ordliste

Engelsk Dansk
Free Games Gratis Spil
Wild Wild symbol
Max bet Maks indsats
Big Win Stor Gevinst
Super Win Super Gevinst
Mega Win Mega Gevinst
Bonus Bonus symbol
Congratulations Tillykke
More Free Games Ekstra gratis spil
Fortune Feature Fortune Funktion
Glory Feature Glory Funktion
Ways Måder

Seneste opdatering: 05-08-2020