Age of Asgard

OM SPILLET

Age of Asgard er en dobbelt 5 x 3 videospilleautomat med op til 50 gevinstlinjer, der giver gevinst fra venstre mod højre. Spillet har 8 almindelige lavværdi symboler. Der er også 6 højværdi symboler, der altid er 3 symboler høje. Spillet har 2 wilds som altid er stablet, samt Free Spin symboler, som kun lander på hjul 2, 3 og 4 og som ikke behøver være på linje for at udløse Free Spins.

Den Dobbelte Maskine

Spillet har 2 separate maskiner i basisspillet. Den øverste maskine har højværdi symboler med Gude tema og tilhørende lavværdi symboler, og den nederste maskine har højværdi symboler med Monster tema og tilhørende lavværdi symboler. Hver maskine har sine egne 20 gevinstlinjer, der giver gevinst fra venstre.

Stable Wilds

I basisspillet er begge wilds 3 symboler høje. De erstatter alle almindelige symboler og puffer tilfældigt for at fylde et helt hjul. Fyld et hjul med et wild symbol på begge maskiner og få 1 respin med wilden låst på sin position. At ramme flere fulde wilds på 1 spin giver ikke yderligere respins, men alle fulde wild symboler er klæbrige under respins. Ram en ny fuld wild på et respin og et nyt respin udløses. Hvis alle hjulpositioner er fyldt med klæbrige wilds, vil der ikke udløses flere respins, og der tildeles en Ragnarok Stor Gevinst, som giver 19.200 mønter i basisspillet og 24.000 i alle Free Spin tilstande.

Clash

Ram 2 fulde wilds på modsatte hjul (oven på hinanden) og udløs Clash funktionen. Clash funktionen giver ekstra tilfældige wilds til det aktiverende spin (det efterfølgende respin har kun de fulde wilds som klæbrige). De tilfældige wilds kan ikke lande på andre wild symboler, og hvis de lander på et højværdi symbol, bliver hele symbolet til en wild. Hvis alle spilleautomatens positioner er optaget af wilds, bliver der ikke tildelt flere wilds. Antallet af tilfældige wilds er som følger:

• 2 naturligt fulde wilds giver yderligere 4 tilfældige wilds

• 1 naturlig fuld wild og 1 puffet fuld wild giver yderligere 3 tilfældige wilds

• 2 puffede fulde wilds giver yderligere 2 tilfældige wilds

Free Spins

Ram 3 Free Spin symboler på den øverste maskine og få tildelt 10 Free Spins med symboler kun fra den øverste maskine. Ram 3 Free Spin symboler på den nederste maskine og få tildelt 10 Free Spins med symboler kun fra den nederste maskine. Free Spins spilles på en enkelt 5 x 6 maskine med 50 gevinstlinjer fra venstre mod højre. Begge wilds samles i et 1x6 symbol og optræder på hjulene. Wild symbolet puffer tilfældigt og tildeler Clash funktionen hvis det fylder hjulet. Den dobbelt stablet wild fungerer som 1 symbol, så den kan enten være en naturlig fuld wild, som i så fald giver 4 tilfældige wilds, eller den kan blive puffet og dermed give 2 tilfældige wilds til Clashen. Et respin med udelukkende fulde klæbrige wilds tildeles ligeledes på ethvert spin, hvor en ny fuld wild lander.

Ragnarok Free Spins

20 Ragnarok Free Spins bliver udløst fra Randomizeren eller ved at ramme 3 Free Spin symboler på den øverste maskine og 3 Free Spin symboler på den nederste maskine på 1 spin. De fungerer som almindelige Free Spins, bortset fra at de har højværdi symboler fra begge maskiner, ingen lavværdi symboler, og den dobbelte stak wilds puffer altid, når en del af den lander på hjulene.

Randomizeren

Ram 3 Free Spin symboler på den øverste eller nederste maskine og 2 Free Spin symboler på den anden maskine og bliv tildelt Randomizer funktionen. Randomizeren kan give yderligere 1000 mønter oven i de tildelte Free Spins fra 3 Free Spin symboler eller opgradere Free Spins til Ragnarok Free Spins.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din møntværdi.

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde møntværdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.

• Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.

• Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.

• Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om gevinstlinjerne.

• Spilindstillinger – Ændr spilhastighed, lydniveau og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er tilgængelig på din gamingside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.

• Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.

• Mute – Slå lydene til eller fra.

• Fuldskærm – Tænder og slukker for fuldskærm.

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.

• Møntværdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at veksle en indsats eller gevinst til din lokale valuta, skal du gange møntantallet (40) med møntværdien.

• Indsats – Indsatsen er altid 40 mønter pr. spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Maks Indsats – Indstiller møntværdien til den højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand.

• Spin Knap – Starter spillet. Når hjulene spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,2%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor 1 time efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1, dateret 20/10/2019. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.