Ninja Raccoon Frenzy

Spilleregler

er en dobbelt 6-hjulet, 3-rækkers videospillemaskine med kopierende Wild-symboler og en bonus-funktion med stigende præmiebeløb.

Spillet spilles med en grundindsats på 20, som giver 1.458 måder (fast), et indsatsniveau på 1 til 10 og en indsatsstørrelse på 0,05 til 0,50.

Valutaen i spillet er kr..

Indsatsstørrelsen indstilles med vælgeren "Indsatsstørrelse".

Indsatsniveauet indstilles med vælgeren "Indsatsniveau".

Indsatsbeløbet indstilles med vælgeren "Indsatsbeløb".

"Kontant wallet" viser de tilgængelige kontanter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger sker i følge "Udbetalingstabellen".

En indsatsmådegevinst i kontanter svarer til den værdi, der ses i "Udbetalingstabellen" ganget med indsatsstørrelsen og -niveauet.

Indsatsmåder vinder, hvis vindersymbolerne er sammenhængende fra det venstre hjul til det højre.

Antallet af vindende indsatsmåder for hvert symbol beregnes ved at gange antallet af sammenhængende vindersymboler på hvert symbol fra det venstre til det højre.

Vindersymbol-udbetalinger ganges med antallet af vindende indsatsmåder.

Samtidige gevinster på forskellige indsatsmåder lægges sammen.

Når der er udbetalt i alle runder, eksploderer alle vindende symbolerne, hvilket får symbolerne oven over dem til at falde ned og skabe en ny runde.

Alle yderligere gevinstkombinationer bliver lagt sammen, indtil der ikke opstår flere gevinstkombinationer.

Alle gevinster vises i kontanter.

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbol.

Wild-symbolet fremkommer kun på hjul 2, 3, 4, 5 og 6.

Gratis spin-funktionen spilles med samme indsatsstørrelse og -niveau som det spin, der udløste gratis spin-funktionen.

Kopierende Wild-symbol.

Alle Wild-symbol, der vises på de øverste hjul, vil kopiere sig selv på de nederste hjul, men på den modsatte side af midterlinjen.

Alle Wild-symbol, der vises på de nederste hjul, vil kopiere sig selv på de øverste hjul, men på den modsatte side af midterlinjen.

Bonus-funktion

Når der fremkommer 3 eller flere Bonus-symboler hvor som helst, bliver Bonus-funktionen udløst.

Under bonus-funktionen vises der kun Præmie-multiplikatorsymboler, Shuriken-symboler og Kunai-symboler på hjulene.

I starten af bonus-funktionen forvandles alle Bonus-symboler på hjulene til Præmie-multiplikatorsymboler og afslører en indsatsmultiplikator på mellem 1x til 3x.

I starten af bonus-funktionen tildeles der 3 bonusspins, og hvert nyt Præmie-multiplikatorsymbol, Shuriken-symbol og Kunai-symbol nulstiller bonusspin-tælleren til 3.

Præmie-multiplikatorsymbolet vises som en indsatsmultiplikator, der spænder fra 1x til 3x.

Når der er Præmie-multiplikatorsymboler på henholdsvis øverste hjul og nederste hjul, og begge symboler er placeret på den modsatte side af midterlinjen, vil begge symboler blive forvandlet til et Stigende Præmie-multiplikatorsymbol, som stiger 1x på hvert bonusspin.

Når der forekommer et eller flere Shuriken-symboler, absorberer hvert Shuriken-symbol alle Præmie-multiplikatorsymbolernes værdier på hjulene og forvandles herefter til et Præmie-multiplikatorsymbol.

Når der forekommer et eller flere Kunai-symboler, føjer hvert Kunai-symbol 1x til alle Præmie-multiplikatorsymboler på hjulene og forvandles herefter til et Præmie-multiplikatorsymbol med 1x.

Bonus-funktionen slutter, når bonusspintælleren når nul.
Maksimumgevinst

Det maksimale gevinstbeløb er 2.500x indsatsbeløbet.

Hvis den samlede gevinst i hovedspillet eller bonus-funktionen når 2.500x indsatsbeløbet, slutter spinnet.
Tilbagebetaling til spiller
Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for dette spil er 96.82%. Denne RTP repræsenterer den langsigtede teoretiske udbetaling i spillet.

Seneste opdatering: 18-12-2023