11 Coins of Fire

Om dette spil

 Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Regler for betalingslinje

 Dette spil inkluderer 25 betalingslinjer.
 Antallet af spillede betalingslinjer er fast.
 En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene.
 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje.
 Gevinster på betalingslinje løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.

Indsatsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Den oprindelige indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med betalingslinjeomkostningerne på 20.

Udbetalingsregler

 Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den oprindelige indsats.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster og scatter-gevinster som følge af et spin.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Den viste gevinst over værdi er rundet ned og er omtrent den højest mulige gevinst, der kan opnås på et enkelt spin.

Wild symboler

 Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer.
 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter- og guldmønt-symboler.

Scatter-symboler

 Scatters kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander hvor som helst på hjulene.
 Scatters vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Gratis spins

 3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
 Der tildeles 10 gratis spins.
 Ved adgang til gratis spins tilføjes ekstra Wild-symboler til hjulene.
 30, 60 eller 100 Wild-symboler tilføjes tilfældigt.
 Gratis spins kan genudløses.
 3 scatter-symboler udløser gratis spins.
 Antallet af spins, der oprindeligt blev udløst, tildeles.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Gratis spins udspiller sig automatisk.
 Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til grundspillets gevinster.

Epic Strike™-funktion

 Guldmønt-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander hvor som helst på hjulene.
 3 eller flere guldmøntsymboler giver en pengepræmie.
 Guldmønt-symbolgevinster føjes til gevinstlinjegevinsterne.

Treasure Pick-funktion

 Guldmønt-symbolet hvor som helst på hjulene kan udløse Treasure Pick-funktionen.
 Den grafiske samling af Golden Coin-symboler i dette spil er udelukkende til visuel underholdning og påvirker som sådan ikke udløsningen af funktionerne.

 Funktionen begynder med at vise 15 elementer.
 Udløsende guldmøntsymboler forbliver afsløret, de andre genstande er repræsenteret af kister.
 Kister kan åbnes ved at trykke på dem.
 Afsløring af sølvmøntsymbolet afslutter funktionen.
 Antallet af møntsymboler, der afsløres, bestemmer størrelsen af den tildelte pengepræmie.

 Manglede præmier i lukkede kister afsløres, når funktionen er fuldført.

Indstillinger for indsats

 Quick Bet-knapper: Indstiller den aktuelle indsats til den valgte værdi.
 Indsatsbeløb: Indstiller den aktuelle indsatsværdi.

Spilkontrol

 Saldo: Viser de aktuelle saldi.
 Indsats: Viser den aktuelle samlede indsats.
 Win: Viser den seneste gevinst.
 Indsatsknap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
 Menu-knap: Viser yderligere spilmuligheder.
 Spin-knap: Starter et hjulspin.
 Tryk på Spin-knappen under det aktuelle spin stopper hjulene hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger.
 Tryk på Spin-knappen under AutoPlay afslutter den aktuelle Autoplay-session.
 Hjem-knap: Forlader spillet.

Yderligere Information

 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.
 Værdier afspejler det maksimale forventede afkast og ændres ikke.
 Samlet RTP: 96,40 %.

Seneste opdatering: 20-06-2022