Scorching wild Fruits

Mål:

Scorching Wild Fruits er et slot-spil med 5x3 reels og 10 faste betalingslinjer. Symboler udbetales fra venstre til højre. Hvis der opnås 4 x gevinster i hovedspillet eller derover, udløses Scorching Spins-funktionen. Her vil spillets skærm deles i fire mini-skærme under Scorching Spin-funktionen, som spilles med hovedspillets gevinstbeløb.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på knapperne  + eller - på hver side af indsatsmåleren.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis saldoen ikke er tilstrækkelig, vil denne mulighed deaktiveres.
  • Gevinstoversigt:  Udbetalingstabellen kan ses ved at klikke på ‘i’-knappen, som du kan finde i panelet ved siden af indsatspanelet. Spillere kan gå tilbage til spillet ved at klikke på tilbage-knappen på skærmen med udbetalingstabellen.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet.
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • KREDITTER:  Den resterende spilsaldo, efter at spilleren har placeret den ønskede indsats, vises i saldometeret, dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede indsats.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. Når Autospin-vinduet åbner, skal spilleren klikke på kasserne ved siden af de(n) mulighed(er), spilleren ønsker at spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop Autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.  For britiske spillere, vil Autospin-muligheden være slået fra.
  • De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Spilleren kan maks. vælge 1.000 spins og spille, indtil saldoen er højere end den samlede indsats.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.pan>
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Autospins afsluttes, når Scorching Spin-funktionen udløses under Autospin-funktionen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Spilleren kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Standardindsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Indsatsen kan ændres ved enten at forøge eller mindske den indsats, der vises på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Den aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og INDSATS. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillingerne, skal du klikke på ‘Indstillinger’-knappen nederst på spilskærmen mellem  udbetalingstabellen og lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyde.
  • Lynspil: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Spilleregler:

• Der spilles på 10 linjer.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på - og +.
  • Klik på spin-knappen for at starte spillet.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre.
  • Det højeste beløb på hver valgte gevinstlinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Gevinstlinjer ganges med spilindsatsen pr. linje og lægges til øvrige gevinster fra de andre gevinstlinjer.
  • Wild-symbolet fører ikke til en udbetaling.
  • Wild-symbolet dukker kun på reel 2, 3 og 4 både i hovedspillet og Scorching Spins-funktionen; det vil ikke dukke op på reel 1 og 5.
  • Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler.
  • Autoplay i hovedspillet afsluttes, når funktionen aktiveres.
  • Min. indsatsen er €0.01 og maks. indsatsen er €50.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 96,17 %
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge på din konto på desktop-hjemmesiden og vælge menuen 'Historik', som kan findes under ethvert spil.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta.

Scorching Spins-funktionen:

• Alle 4 x gevinster eller derover i hovedspillet udløser Scorching Spins-funktionen.
  • Her vil spilskærmen inddeles i fire mini-skærme til Scorching Spins-funktionen.
  • Spilleren kan ændre indsatsbeløbet baseret på gevinstbeløbet.
  • Minimumsindsatsen for at spille vil være 4X af grundspillets indsatsbeløb.
  • Scorching spins spilles med at vinde fra grundspillet vist som Total Win.
  • Mens beløbet i gevinstmåleren er større end eller lig med 4X, vil den oprindelige indsats være til rådighed. For eksempel, hvis grundspillets indsats er 1€, og spilleren vinder 5€, så vil indsatsen for hver miniskærm være 1€ (i alt 4€ for 4 miniskærme), og de resterende 1€ vil være tilgængelig at indsamle (overvej tilsvarende beløb i din valuta).
  • Ethvert beløb under 4X vil automatisk blive indsamlet, og spillet vender tilbage til grundspillet.
  • Det maksimale antal Scorching Spins, en spiller kan spille, er 100.
  • Hvis Wild-symbolet dukker op på en af mini-skærmene, vil Wild-symbolet erstattes i den samme position på den næste mini-skærm, før spillet kan forsættes.
  •
  • Scorching Spins-funktionen slutter:
    • Hvis gevinstbeløbet er mindre end 4 x.
    • Hvis antallet af maksimale spins når 100.
    • Hvis det maksimal gevinstbeløb på 250.000 EUR - eller det tilsvarende beløb i din valuta - opnås.
    • Når gevinstbeløbet indsamles.
  • Hot Spins spilles med en procentvis returnering til spilleren på 98,66 %.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se historikken over tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetalingsknappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96,17 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i Scorching Spin-funktionen er 98,66 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du vil kunne se resultatet ved at klikke på 'Spilhistorik-knappen, når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 11-01-2022