Fruity Bonanza Scatter Drops

1. Introduktion

Fruity Bonanza er et spilleautomat med scatter-dråber, hvor du vælger din Free Spins-bonus, Bonus Buy, Fortune Bet og Spin Chance.

2 Sådan spiller du

Drej hjulene ved at trykke på knappen 'SPIN' for at prøve at opnå 8-9, 10-11 eller 12+ scatter-betalingssymboler hvor som helst i visningen.
Vælg knappen 'CHANGE STAKE' for at øge eller formindske væddemålets størrelse.

2.1 Autoplay

Tryk på knappen 'AUTOPLAY' for at se mulighederne. Du skal vælge antallet af autoplay-spil og din tabsgrænse, før du har mulighed for at starte autoplay.

'Brugerdefineret tabsgrænse' refererer til, hvor mange penge du ønsker at tabe, før det automatiske spil stopper. For eksempel, hvis du har £ 50 i din saldo, og du vælger en tabsgrænse på £ 20, stopper den automatiske afspilning, så snart din saldo er under £ 30, selvom du har auto play-spil tilbage.

Du kan enten vælge at acceptere den foreslåede tabsgrænse, som er din indsats ganget med antallet af autoplay-spil, du har valgt, eller indtaste en tabsgrænse manuelt ved at trykke på knappen 'Brugerdefineret tabsbegrænsning'.

Vælg 'Flere indstillinger', hvis du vil stoppe autoplay, når du vinder over et bestemt beløb.

Vælg knappen 'AUTOPLAY' under autoplay for at stoppe dem.

2.2 Turbotilstand

Aktivering af 'Turbo-tilstand' øger hastigheden på et spil ved at fremskynde hjul-spin-animationen. Dette påvirker ikke resultatet af spillet.

3 spilleregler

Hvert spilvariabelt fald er valgt mellem 2 og 7 symboler høje.
Hvert spil spilles med op til 42 scatter-drop-positioner aktive.
Vindere af forskellige vinderkombinationer tilføjes.
Sejre betaler hvor som helst, når 8 eller flere af de samme symboler lander, uanset størrelse.
Præmier ganges med basisindsatsen.

Udbetalinger ganges med basisindsatsen.
Dine gevinster krediteres straks din konto.
Du mister dit indsatsbeløb, hvis du mister spillet.

4 funktioner

4.1 Kaskade

Under basisspillet og gratis dråber er hvert vindende symbol en del af en kaskade.
Kaskadesymboler erstattes af nye symboler, der kommer ovenfra på hjulene.

4.2 Gratis dråber

Under basisspillet spreder 4 eller flere hvor som helst i visningen bonusen.
Når gratis dråber tildeles, får spilleren et valg mellem to bonusspil Fruity Free Drops eller Bonanza Free Drops.

4.3 Fortune Bet (hvis tilgængelig)

Fortune Bet giver spilleren mulighed for at vælge en ny betmultiplikator ved 1,25x af den aktuelle indsats. Når Fortune Bet er aktiv, fordobles den naturlige chance for at vinde gratis drop. Flere bonussymboler er til stede, når Fortune Bet er aktivt. Alle priser ganges med basisindsatsen.

4.4 Bonanza-bonus

Bonanza Free Drops-bonus tildeles, når 4 eller flere scatter-symboler lander hvor som helst i visningen, eller når Buy Bonus er blevet købt, og Bonanza Free Drops er valgt fra bonusskærmen.

Bonanza Free Drops-runden begynder med 14 gratis dråber +2 ekstra dråber for hver ekstra landede scatter.

Hver vindende kaskade øger den ubegrænsede multiplikator med +1.

Vindende symbolkombination betales ganget med den aktuelle multiplikator ved starten af kaskaden.

3 Scatters, der lander med henblik på under Bonanza Free Drops, tildeler 5 ekstra gratis dråber.

4 Scatters, der lander i syne under Bonanza Free Drops, tildeler 10 ekstra gratis dråber.

5 eller flere spreder lander med udsigt under Bonanza Free Drops tildeler 15 ekstra gratis dråber.

4.5 Frugtagtig bonus

Fruity Free Drops-bonus tildeles, når 4 eller flere scatter-symboler lander hvor som helst i visningen, eller når der er købt Buy Bonus, og Fruity Free Drops er valgt fra bonusskærmen.

Frugtfri dråberunde begynder med 10 gratis dråber +2 ekstra dråber for hver ekstra scatter, der landes.

3 eller flere spreder, der lander med udsigt under bonusen Fruity Free Drops, tildeler 5 ekstra gratis dråber.

Multiplikatorsymbolet kan lande hvor som helst i visningen under Bonus for Fruity Free Drops.

Når multiplikatorsymbolet lander, forbliver det synligt indtil slutningen af kaskaderne.

Hver dråbe tilføjes alle vinderkombinationer til Cascade-måleren. Dette nulstilles hver dråbe.

Hvis et multiplikatorsymbol rammer, viser det en tilfældig multiplikator mellem 2x og 100x.

Når kaskaderne slutter, ganges værdien af kaskademåleren med summen af multiplikatorsymbolerne.

4.6 Bonuskøb (hvis tilgængelig)

Bonus Buy giver spilleren mulighed for at købe direkte adgang til bonusfunktionen.

Når du køber funktionen, starter du straks et spil, der garanterer mindst 4 scatter-symboler, der landes i visningen.

Bonuskøb købes for 100 gange den aktuelle indsats.

Feature-priser bestemmes af den aktuelle indsats.

4.7 Spinchance

Spin Chance udløses automatisk, hvis kreditten reduceres til den aktuelle spillepris, men alligevel er større end nul. Spin Chance giver spilleren en mulighed for at satse deres resterende kredit i et forsøg på at vinde et ekstra spin ved den aktuelle indsats.

For at spille Spin Chance skal du vælge knappen 'PLAY' for at begynde at flytte markøren hen over måleren.

Alternativt kan du vælge knappen “NO THANKS” for at afslutte Spin Chance med den resterende kredit.

Hvis markøren stopper på det grønne segment, tildeles et spin ved den aktuelle indsats og spiller automatisk.

Hvis markøren stopper på det røde segment, mister spilleren den resterende kredit og går ud til basisspillet.

De røde og grønne segmenter er proportionale med kreditbeløbet i forhold til den aktuelle indsats. Chancen for at vinde et spin bestemmes af dette forhold.

5 Generel information

5.1 Game Recovery

I tilfælde af en uventet afbrydelse / afslutning af et rigtigt spil, vil spillet komme sig til den sidst kendte tilstand.

5.2 Tilbagebetalingsoplysninger

Spillet overholder alle relevante forskrifter og tekniske standarder fra Gibraltar Gambling Commission, Malta Gambling Commission og Great Britain Gambling Commission.

Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme. Dette afspejler den teoretiske tilbagevenden over et meget stort antal stykker over en længere periode.

Enhver kombination af gevinster i et enkelt spil er begrænset og overstiger ikke £ 250.000,00. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra hver stavkonfiguration.

Dette spil er blevet testet uafhængigt af retfærdighed.

Den forventede tilbagebetaling for en individuel spilcyklus i standard spiltilstand er mellem 95,31% -95,57% afhængigt af bonusudvælgelsesstrategien mellem de 2 bonusser.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil, når Fortune Bet er aktiveret, er mellem 95,61% -96,21% afhængigt af bonusudvælgelsesstrategien mellem de 2 bonusser.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil i Bonus Buy er mellem 95,24% -96,48% afhængigt af bonusudvælgelsesstrategien mellem de 2 bonusser.

Den bedste bonusudvælgelsesstrategi er at indsamle frugtagtig bonus med 4 scatters og Bonanza-bonus med 5 eller flere scatters

Seneste opdatering: 22-02-2021