Hyper Star

Måderegler

• l Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination.
  • l Alle mådegevinster starter med det yderste venstre hjul og udbetales fra venstre mod højre i enhver position kun på tilstødende hjul. l Mådegevinster ganges med bet-multiplikatoren. l Hvert spin kan have op til 243 måder at vinde på.

Spiludbetalinger

• l Gevinster udbetalt på spillemaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises i

hjulområdet, når hjulene stopper.

• l Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver vinderkombination.
  • l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Rolling Reels™-funktion

• lRolling Reels™ er aktive i basisspil og gratis spin. l Gevinstsymboler fra mådegevinster fjernes for at gøre plads for nye symboler. l Vindende kombinationer af symboler fjernes fra hjulene, når de er blevet udbetalt. l Symbolerne over de ryddede symboler skifter plads for at fylde de tomme pladser. l Nye symboler fylder op for at erstatte de tomme felter.
  • lNår gratis spin-funktionen udløses, fjernes vinderkombinationerne, efter funktionen gennemføres. l Rolling Reels™ kan udløse flere gevinster i træk.

Wild-symboler

l Wild-symboler kan erstatte alle symboler. l Wild-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4.

Jackpot-bonus

• l Ved hvert spin, indsamles wild i løbet af Rolling Reels™-spillet. l Jo flere wilds, der indsamles, jo højere er chancen for at udløse bonussen.
  • l Når Rolling Reels™-funktionen er gennemført, er der en chance for, at jackpotbonussen udløses. l Når den er udløst, tildeles en enkelt jackpot: Mindre, større eller grand.
  • l Chancen for at vinde jackpot forøges for hvert indkasseret wild-symbol, op til

maksimum 100 %.

• l Kun de wild-symboler, der er indkasseret på nuværende spin, bidrager til chancen for at udløse en jackpot. l Jackpot-gevinster er tilgængelige i basisspil og gratis spin. l Jackpot-gevinster ganges med det samlede bet.
  • l Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker

ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Multiplikatorspor

• l Gevinst-multiplikatoren tilføjes til måde-udbetalinger, efterhånden som hver gevinst bliver afsløret. l Gevinst-multiplikatoren forøges med hvert efterfølgende kast op til et maksimum.
  • l Basisspil-gevinst-multiplikatoren starter på 1 for hvert basisspin og fortsætter til 2, 3 og 5 med hvert gevinstkast.
  • l Gratis spin-multiplikatoren starter på 3 for hvert gratis spin og fortsætter til 6, 9 og 15

med hvert gevinstkast.

Gratis spin

• l3 gratis spin-symboler giver 8 spin af de gratis spin-spil pr. måde. l Gratis spin-symboler kan erstattes af wild-symbolet. l 4. og 5. hjul er ikke i betragtning til gratis spin-tildelinger. l Alle bets under gratis spin er de samme som det udløsende spin.
  • lGratis spin-gevinst-multiplikatoren starter på 3 for hvert gratis spin og fortsætter til 6, 9 og 15 med hvert gevinstkast. l Gratis spin kan genudløses under gratis spin.

Ikoner

• l Autospil

• l Hovedmenu

• l Tilbage

• l Dekrement

• l Inkrement

• l Bet

• l Hurtigt spin

• l Slå lyd fra / Slå lyd til

• l Ansvarligt spil

• l Spillerbeskyttelse

• l Loyalitet

• l Spilhistorik

• l Transaktionshistorik

• l Bank

• l Indstillinger

• l Udbetalingstabel / Information

• l Hjælpefiler

• l Lobby

• l Kassér l Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

• l Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer. l Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængelig på konsolbjælken. l Vælg dit bet på en mobilenhed ved at trykke på bet-ikonet eller bet-området. l Vælg dit bet via hovedmenuen på skrivebordet eller på konsolbjælken. l Klik og tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
  • l Vælg stopknappen for at standse det aktuelle hjul-spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
  • l Hvis du har aktiveret det i indstillingerne, kan du trykke mellemrumstast for at spinne eller stoppe.
  • l Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vinderkombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet. l Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Bet-valg

• l Vælg dit bet på en mobilenhed eller ved at trykke bet på konsolbjælken eller ved at trykke på bet-ikonet.
  • l Vælg dit bet på konsolbjælken med inkrement- og decrement-ikonerne, eller ved at klikke på bet-området. Du kan også vælge dit bet fra hovedmenuen ved hjælp af betikonet.

Indstillinger

• l Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger. l Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • l For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet

Indstillinger. l Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil tænde og slukke for.

• l Vis vejledning ved indstilligen Start viser vejledningen ved starten af spillet.
  • l Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slothjulet. l Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • l Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for

vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)

• l Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle

lyde er TIL.)

• l Indstillingen Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets

mellemrumstast.

Yderligere oplysninger

• l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Udbytte til spiller

l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en RTP på 96,05 %.

Seneste opdatering: 09-11-2021