Dragon Dance

Generelt

• I dette spil er alle 243 payways permanent aktiveret.
  • Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.
  • Du kan satse op til ti mønter pr. spin.
  • En bet-multiplikator på 25 gælder for hvert spin. F.eks. bet på 5 mønter pr. spin x 25 bet-multiplikator = 125 mønter samlet bet.
  • Du kan konvertere dit gevinstbeløb i mønter til credits ved at gange antallet af vundne mønter med den møntværdi, du satser.

Almindelige symboler

• Det giver almindelige gevinster, når de samme symboler vises ved siden af hinanden, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  • Der udbetales én almindelig gevinst pr. payway. Hvis du har mere end én kombination, får du den gevinst, der har størst værdi.
  • Almindelige gevinster vises i mønter i udbetalingstabellen.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af det antal mønter, du satser pr. spin.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Wild symbol

1

• Erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  • Vises kun på hjul 2 og 4.
  • Erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Danner ikke sin egen gevinst.
  • Reglerne for almindelige gevinster gælder.

Scatter symbol

2

• Behøver ikke at blive vist ved siden af hinanden på en payway for at vinde.
  • Giver en scatter-gevinst, når to eller flere vises hvor som helst på hjulene.
  • Erstattes ikke af wild-symbolet.
  • Scatter-gevinster vises som en multiplikatorværdi i udbetalingstabellen.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Aktiverer gratis spin, når tre eller flere vises på hjulene.

Gratis spin

Spin gratis!

2

• Aktiveres, når tre eller flere scatter-symboler vises på hjulene.
  • Du tildeles 15 gratis spin.
  • Alle gevinster tredobles under de gratis spin.
  • Aktiveres igen, når tre eller flere scatter-symboler vises i et gratis spin. Du får tildelt yderligere 15 gratis spin. De lægges til det resterende antal gratis spin.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.
  • Re-spin-funktionen er ikke tilgængelig under gratis spin.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Re-spin-funktion

• Du kan betale for at dreje et hjul igen, når et spin slutter. Prisen udregnes i credits.
  • Prisen for hvert re-spin beregnes separat for hvert hjul.
  • Prisen pr. re-spin siger ikke noget om chancen for at vinde.
  • Hvis du ændrer møntværdien, påvirker det prisen for re-spin. Hvis du ændrer møntværdi efter et spin, bliver re-spin-funktionen slået fra, indtil du drejer igen.
  • Du kan dreje det samme hjul igen flere gange.
  • Du får kun gevinst udbetalt for nye vinderkombinationer, der opstår som resultat af et re-spin.
  • Re-spin-funktionen er ikke tilgængelig under gratis spin.

Udbetalingstabelresultater

• Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på betalingstabellen, selv hvis du afslutter spillet.
  • Almindelige spil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin registreres ikke som resultater.

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på hurtigt spin Fra.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på hurtigt spin Til.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Konfigurer mit samlede bet

Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Møntværdi, og vælg en møntværdi.
  4. Tryk på Møntbet, og vælg antallet af mønter.

Ændring af mit bet-beløb

Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.

Tryk på Sats og vælg det samlede antal mønter eller credits, du vil satse.

Måske kan du ikke satse credits på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.

Tryk på Mønter for at konvertere til credits, eller tryk på Credits for at konvertere til mønter.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.52%.