Hawaii Surf

Hawaii Surf Spilhjælp

Oplev den tropiske oase Hawaii Surf, et fortryllende slotspil, der transporterer dig til Hawaiis livlige ånd. Fortab dig selv i den betagende skønhed ved solnedgange, der maler himlen, det forfriskende suset ved at ride på bølgerne og forlokkelsen ved sandstrande, hvor der serveres fristende cocktails.

Gør dig klar til et uforglemmeligt eventyr, mens du dykker ned i den innovative og super unikke funktion Spectacular Link™, hvor symboler bliver levende og kædes sammen for at skabe overvældende vinderkombinationer.

Surf på en bølge af spænding med en række bonusfunktioner, inklusive gratis spins og multiplikatorer, hvilket forstærker spændingen ved dit gameplay. Spil spillet, og lås op for eksklusive belønninger, mens du fordyber dig i Hawaii-paradiset. Forbered dig på at gribe øjeblikket, rid på lykkens tidevand og oplev den opstemthed, der venter dig i Hawaii Surf. Deltag i spillet nu og lad øernes magi feje dig væk til sejr!

Generelle oplysninger

Der er 10 gevinstlinjer i Hawaii Surf.

Alle priser (undtagen scatters) betaler for enhver tilstødende vinderkombination fra venstre til højre, der begynder med hjulet længst til venstre.

Tabel over generelle oplysninger

Spiltype Videoslot
Antal betalingslinjer 10 linjer
Antal hjul og linjer 5x3
Vend tilbage til spiller 93,12%
Feature Spin™ RTP 12 free spins 93,14%
Køb funktion Vend tilbage til afspilleren (RTP) 12 free spins 93,15%

Spilfunktioner

Free Spins funktion

Når 3 Free Spins symbol lander på hjul 1, 3 og 5, giver det 12 Free Spins.

Ved udløsning vælges 3 symboler tilfældigt til Free Spins-funktionen, der skal spilles ud med, i løbet af de 12 Free Spins er kun disse 3 billedsymboler synlige på hjulene.

Ingen Free Spins-symboler tilgængelige under Free Spins-funktionen. Free Spins kan ikke genudløses.

Free Spins-funktionen starter efter at have klikket på "Start"-knappen på Free Spins-funktionens pop-up eller efter timeout.

Feature Respin™

Feature Respin™ er tilgængelig efter Free Spins, som udløses fra Basisspil/Win Boost/Feature Spin™/Buy-funktionen.

Det giver et valg om at tage gevinsterne fra Free Spins eller at lave en gentagelse af hele funktionen (gevinster fra 1. runde af Free Spins brændes).

Feature Respin™ er tilgængelig efter Free Spins og kan ikke genaktiveres.

Den bedste strategi er at genspille Free Spins, når gevinstbeløbet i Free Spins er mindre eller lig med:

- Til grundspil:

x21.7 indsats, når der tilbydes 8 Free Spins

x27.1 indsats, når der tilbydes 10 Free Spins

x32.5 indsats, når der tilbydes 12 Free Spins

x54.1 indsats, når der tilbydes 20 Free Spins

x59.5 indsats, når der tilbydes 22 Free Spins

x65.0 indsats, når der tilbydes 24 Free Spins

-For Feature Spin™:

x32.5 indsats, når der tilbydes 12 Free Spins

- Til køb funktion:

x37.0 indsats, når der tilbydes 12 Free Spins

Ellers er den bedste strategi at vinde.

At vælge den bedste strategi garanterer ikke, at den vil give et højere afkast.

Spectacular Link™ funktion

4 eller flere værdisymboler og/eller potsymboler udløser Spectacular Link™-funktionen.

Mulige værdisymboler er: x1, x2, x3, x4, x5, x10, x15, x20, x25.

Mulige potsymboler er: Mini (x50), Minor (x100), Major (x250).

Under Spectacular Link™-funktionen udvides spillets hjul og rækker til henholdsvis 7x5. Kun værdisymboler og potsymboler er aktive under Spectacular Link™-funktionen. Symbolerne, der udløste Spectacular Link™-funktionen, forbliver på hjulene på de samme positioner, og alle de andre forsvinder.

Tilfældigt vælges celler fra 1 op til 3 hjul til opgraderinger i Spectacular Link™-funktionen. Opgraderingen aktiveres kun, når et symbol lander på den tilsvarende hjulcelle.

Når et symbol lander på Spinner- eller Whistle-cellen, fyldes et tilfældigt antal tomme hjulpositioner med den samme penge-/potværdi, som landede på cellen.

Når et symbol lander på Elimination-cellen, kan x1-værdisymbolet ikke lande på hjulene ved de næste spins.

Spectacular Link™-funktionen starter med 3 spins, og hver gang et nyt værdisymbol og/eller pot-symbol lander, låses det på plads indtil slutningen af Spectacular Link™-funktionen, og spin-antallet nulstilles til 3.

Når det samlede re-spin tal når 20, vil alle værdisymboler, der er landet i udsigt, blive ganget med x2.

Når det samlede re-spin tal når 40, vil alle værdisymboler, der er landet i udsigt, blive ganget med x2 igen.

Når der ikke er nogen re-spin tilbage eller det samlede re-spin tal når 40, tildeles summen af alle landede værdi- og potsymboler, og Spectacular Link™-funktionen slutter.

Hvis alle celler er fyldt med symboler, tildeles Grand (x500)-puljen eller summen af alle landede værdi- og potsymboler, og Spectacular Link™-funktionen slutter. Den højere pris indsamles: f.eks. hvis den samlede sum af alle de landede værdi/pot symboler er højere end Grand puljen, tildeles summen af symboler.

Win Boost funktion

Win Boost-funktionen har 12 forskellige sektioner. Win Boost-funktionen aktiveres, når der vinder en basisspilsgevinst på x5 indsats eller derover. Når den er aktiveret, trykkes der på Start-knappen, eller Win Boost-pop-op-vinduet udløber og starter Win Boost-funktionen. Når Win Boost-funktionen stopper med at dreje, lander den på enten en multiplikator eller et antal Free Spins. Hvis der landes på en multiplikator, tildeles spilleren deres oprindelige gevinst ganget med multiplikatorbeløbet. Hvis Free Spins landes på, tildeles spilleren Free Spins.

Hvis der ikke foretages et valg, vil Win Boost-funktionens pop op-vindue timeout og starte Win Boost-funktionen.

FUNKTIONER BESTIL

Rækkefølgen af spillefunktioner er følgende:

1. Win Boost funktion

2. Free Spins funktion

3. Feature Respin™

4. Spectacular Link™ funktion

Køb funktion

Yderligere måde at udløse 12 Free Spins.

Vælg knappen "Køb funktion" og konfigurer det beløb, der skal betales for straks at starte funktionen.

Feature Spin™

Yderligere måde at udløse 12 Free Spins.

Under Feature Spin™ pre-game er der kun én spillemåde.

Hvert spil bruger kun aktive og inaktive Free Spins-symboler på hjulene.

Match 3 Free Spins-symboler på hjulene for at vinde Free Spins-funktionen

Vædde

Gå ind i Vædde-funktionen via "Vædde"-knappen efter eventuelle gevinster tildelt under spillet. Vælg en farve eller kulør for at spille Vædde-funktionen.

Der uddeles et kort. Hvert kort trækkes fra et nyt dæk med 52 kort. Væddebeløbet fordobles, hvis den korrekte farve vælges eller firdobles, hvis det rigtige sæt vælges. Hvis det er forkert, er væddemålet tabt.

Tryk på Indsamling-knappen for at forlade vædde-funktionen.

Du kan spille op til 5 gange, eller indtil gevinstbeløbet er større end kr2.500.000,00.

Der kan ikke vindes mere end kr2.500.000,00 fra gamble-funktionen.

Vædde-funktionen er ikke tilgængelig, når spillets gevinster er større end kr1.250.000,00.

Vædde-funktionen vil returnere en gennemsnitlig udbetaling på 100%. Bemærk venligst, at dette ikke betyder, at hver afspilning eller serie af spil vil returnere denne procentdel.

Udfaldet af hvert spil er tilfældigt og er upåvirket af tidligere resultater.

Gamble er aktiveret/deaktiveret i indstillingerne af gamble-knappen.

Hvis der ikke foretages et valg, vil gamble time-out og indsamle eventuelle gevinster.

Indsatschance

Når en spillers kredit bliver mindre end indsatsbeløbet i det sidste spin, aktiveres indsatschancen.

Skiven bliver aktiv.

Oddsene for en vellykket indsatschance er repræsenteret af det grønne segment. Et resultat i det grønne segment er et vellykket indsatschance, rødt er et tabende væddemål.

Ved tryk på SPIN vil markøren dreje. Hvis den lander på grønt, tildeles et spin af hjulene på det samme indsatsniveau, som blev brugt før aktivering af indsatschance.

Hvis den lander på rødt, tages der kredit.

Når du trykker på Annuller-knappen, skifter skærmen fra indsatschance til spillet, uden fradrag fra den resterende saldo.

Indsatschancen deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Bet chance.

Spil

Indsats

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne.

Spin muligheder

Klik på knappen Spin eller tryk på mellemrumstasten for at dreje.

Spacebar deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Spacebar to spin.

Udbetalingsregler

Vindende kombinationer udbetales begyndende med hjulet længst til venstre til hjulet længst til højre.

Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets "Gevinstoversigt", som kan tilgås via knappen Indstillinger.

Alle præmier betales kun på aktive gevinstlinjer.

Kun den højeste gevinst betales for en aktiv gevinstlinje.

En funktionsfejl annullerer alle betalinger.

Free Spins-symbolet fungerer også som Wild-symbol.

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Spectacular Link™-funktionen scatters.

Wild-symboler skal kombineres med et andet symbol på en vinderlinje for at skabe en vindende kombination.

Hvis der opstår en afbrydelse eller en funktionsfejl i spillet, og du genstarter spillet, nulstilles din saldo til beløbet før afbrydelsen opstod.

Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for disse sessioner, afsluttes efter maksimalt 90 dage og mindst 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Vær opmærksom på, at hver konto kun tillader, at der spilles et enkelt spil ad gangen. Derfor bør et spil ikke spilles på mere end én enhed, eller flere spil på samme enhed samtidigt. Hvis du gør det, kan det føre til forskellige fejl.

For den bedste spiloplevelse anbefales brug af den nyeste version af software.

Udbetalingsregler i Funktioner

Free Spins udløst fra basisspillet spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Free Spins. Free Spins, der udløses fra Feature Spin™, spilles ved basisspillet, der svarer til Feature Spin™-indsatsen. For at se det tilsvarende grundspilsindsats skal du åbne betalingstabel i Feature Spin™-tilstand.

Free spins-gevinster føjes til linjegevinster.

Autoplay

Gør det muligt at spille spillet automatisk i et forudbestemt antal runder med den aktuelt valgte indsats. Autoplay-menuen er tilgængelig via knappen Auto. Vælg antallet af Autoplay-runder via Auto-knappen.

Begrænsninger for Autoplay

Tabsgrænse – den Autoplay stopper ved det sidste spin, før tabsgrænsen nås. Tabsgrænsen ved Autoplay bør være højere end din samlede indsats.

Enkelt gevinst – Autoplay-funktionen stopper, når en enkelt gevinst overstiger den fastsatte beløbsgrænse.

Gevinstgrænse – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet når den indstillede beløbsgrænse.

Stop ved gevinst ovenfor – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet for kombinerede gevinster er nået den indstillede beløbsgrænse.

Stop ved Bonus-funktion – Autoplay funktionen stopper, når spillet når en funktionsrunde, inklusive men ikke begrænset til: Spectacular Link™, Free Spins og Win Boost.

Når grænsens betingelser er opfyldt, stopper den Autoplay og den relevante pop op-meddelelse vises midt på skærmen.

Hawaii Surf: Klient v1.0.10 (CGE v2.4.0.0), Server v1.0.0.0