Scroll of Egypt

1. Introduktion

Scroll of Egypt er et 5-line, 5x3 spillemaskine med gratis spins og spinchance.

2 Sådan spiller du

Drej hjulene ved at trykke på knappen 'SPIN' for at forsøge at opnå 2, 3, 4 eller 5 af en slags hjul vinder.
Vælg knappen 'CHANGE STAKE' for at øge eller formindske størrelsen på indsatsen.

2.1 Autoplay
Tryk på knappen 'AUTOPLAY' for at se mulighederne. Du skal vælge antallet af autoplay-spil og din tabsgrænse, før du har mulighed for at starte autoplay.
'Brugerdefineret tabsgrænse' refererer til, hvor mange penge du ønsker at tabe, før det automatiske spil stopper. For eksempel, hvis du har £ 50 i din saldo, og du vælger en tabsgrænse på £ 20, stopper den automatiske afspilning, så snart din saldo går under £ 30, selvom du har tilbage til automatisk spil.
Du kan enten vælge at acceptere den foreslåede tabsgrænse, som er din indsats ganget med antallet af autoplay-spil, du har valgt, eller manuelt indtaste en tabsgrænse ved at trykke på knappen 'Brugerdefineret tabsbegrænsning'.
Vælg 'Flere indstillinger', hvis du vil stoppe autoplay, når du vinder over et bestemt beløb.
Vælg knappen 'AUTOPLAY' under autoplay for at stoppe dem.

2.2 Turbotilstand

Aktivering af 'Turbo-tilstand' øger hastigheden på et spil ved at fremskynde hjul-spin-animationen. Dette påvirker ikke resultatet af spillet.

3 spilleregler

Alle spil spilles på 5 vindelinjer.
Sejre kan forekomme på tværs af en eller alle gevinstlinjer.
Gevinster på forskellige spillede linjer tilføjes.
Kun den højeste pris udbetales pr. Vinderkombination.
Alle linjevinduer betaler fra venstre mod højre og højre mod venstre.
For at en linjevinst skal tildeles symboler, eller deres erstatning, skal vises på tilstødende hjul, der begynder med hjulet længst til venstre eller hjulet længst til højre, bortset fra udvidet symbolgevinst i gratis spins.
Dine gevinster krediteres straks din konto.
Du mister dit indsatsbeløb, hvis du mister spillet.
Scroll-symbolet er vildt og erstatter alle symboler undtagen det udvidende symbol i gratis spins, når symbolet er udvidet. Scroll-symbolet vises på alle hjul under basisspillet og gratis spins.

4 funktioner

4.1 Gratis spins

Gratis spins udløses af 3 eller flere rulle-symboler, der lander i enhver position.
3 landinger i enhver position tildeler 10 gratis spins og en gevinst på 2x indsats.
4 landinger i enhver position tildeler 10 gratis spins og en gevinst på 20x indsats.
5 landinger i enhver position tildeler 10 gratis spins og en gevinst på 200x indsats.
Spridningsgevinsten føjes til enhver tilfældig linjevinst.
Ved starten af gratis spins vælges et udvidet symbol tilfældigt.
Når hjulene er landet, og alle linjevinster er tildelt, udvides det valgte symbol lodret, hvis der er nok udvidende symboler til en gevinst.
Efter udvidelse betaler det udvidende symbol i enhver position på alle linjer.
Alle gevinster, der udvider symbolet, ganges med 2.

4.2 Gamble

Gamble kan konfigureres til at være tændt, hvis gevinsten er større end eller lig med 5x indsats eller slukket. Hvis gamble er aktiveret, vil alle gevinster, der tildeles under spillet, tilbyde gamble-funktionen. Hvis gamblingen er aktiveret, hvis gevinsten er større end eller lig med 5x indsats, vil enhver gevinst større end eller lig med 5x indsats, der tildeles under spillet, tilbyde gamble-funktionen.
Når gamblet er indtastet, præsenteres to hjul.
Det venstre hjul giver mulighed for at øge gevinsten med en tredjedel, fordoble gevinsten eller tredoble gevinsten. Vinderværdien kan justeres ved at trykke på '-' og '+' pilene, hvilket til gengæld justerer vindende og tabende segmenter på hjulet.
Det højre hjul giver chancen for at vinde gratis spins. Antallet af gratis spins, der tildeles, kan justeres ved at trykke på '-' og '+' pilene, hvilket igen justerer vindende og tabende segmenter på hjulet.
Tryk på et af hjulene under funktionen for at gamble dine gevinster og dreje markøren.
Hvis markøren stopper i det grønne segment, tildeles kontantværdien eller gratis spins. Hvis markøren stopper på det røde segment, mister spilleren deres gevinster og går ud til basisspillet.
Gevinster kan spilles op til et maksimalt gevinstbeløb på £ 250.000,00. Når det maksimale gevinstbeløb er nået, indsamles gevinster automatisk, og gamblen afsluttes.
Der kan maksimalt opnås 20 Free Spins i gamble Free Spins-hjulet. Når dette er nået, er Free Spins-hjulet deaktiveret, mens spilleren stadig er i stand til at spille på Cash-hjulet.
Tryk på knappen 'Saml' under funktionen for at samle dine gevinster.

4.3 Spinchance

Spin Chance udløses automatisk, hvis kreditten reduceres til den aktuelle spillepris, men alligevel er større end nul.
Spin Chance giver spilleren en mulighed for at satse deres resterende kredit i et forsøg på at vinde et ekstra spin ved den aktuelle indsats.
For at spille Spin Chance skal du vælge knappen 'PLAY' for at begynde at flytte markøren hen over måleren.
Alternativt kan du vælge knappen “NO THANKS” for at afslutte Spin Chance med den resterende kredit.
Hvis markøren stopper på det grønne segment, tildeles et spin ved den aktuelle indsats og spiller automatisk.

Hvis markøren stopper på det røde segment, mister spilleren den resterende kredit og går ud til basisspillet.
De røde og grønne segmenter er proportionale med kreditbeløbet i forhold til den aktuelle indsats. Chancen for at vinde et spin bestemmes af dette forhold.

5 Generel information

5.1 Gendannelse af spil

I tilfælde af en uventet afbrydelse / afslutning af et rigtigt spil, vil spillet komme sig til den sidst kendte tilstand.

5.2 Tilbagebetalingsoplysninger
Spillet overholder alle relevante regler og tekniske standarder fra Gibraltar Gambling Commission, Malta Gambling Commission og Great Britain Gambling Commission.
Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme. Dette afspejler den teoretiske tilbagevenden over et meget stort antal stykker over en længere periode.
Enhver kombination af gevinster i et enkelt spil er begrænset og overstiger ikke £ 250.000,00. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra hver stavkonfiguration.
Dette spil er blevet testet uafhængigt af retfærdighed.
Den forventede tilbagebetaling for spillet er 95,50%.
Fejlfunktion annullerer alle betalinger og spil.

Seneste opdatering: 08-01-2021