El Paso Gunfight x Nudge

Gevinstoversigt

STANCE

Vælg hvilken hjulopsætning, du foretrækker.

Opsætningen 4-3-3-3-2 er mindre ustabil opsætning med Deputy Badge-symbol på første hjul og Marshal Badge-symbol på sidste hjul.

Opsætningen 2-3-3-3-4 er mere ustabil opsætning med Marshal Badge-symbolet på første hjul og Deputy Badge-symbolet på sidste hjul.

Efter udløsning af Gunfight Spins er der mulighed for at vælge opsætning i alle tilstande undtagen Drunken Gundfiguth&r... Spins.

STOUDENMIRE XNUDGE WILDS

Et 3 rækker højt Wild-symbol findes på hjul 2, 3 og 4 og vil altid skubbe til fuldt synligt.

For hvert trin Stoudenmire Wild skubber øges gevinstmultiplikatoren med 1

Flere Wild-multiplikatorer føjes til hinanden for en samlet Wild-multiplikator.

Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og Badge.

DEPUTY AND MARSHAL RAID

Hvis Deputy Badge lander, konverteres alle symboler med lav værdi til et tilfældigt lavt symbol mens pågældende badge fungerer som det samme symbol med lav værdi.

Hvis Marshal Badge lander, konverteres alle symboler med høj værdi til et tilfældigt symbol med høj værdi mens pågældende badge fungerer som det samme symbol med høj værdi.

Hvis både Deputy Badge og Marshal Badge lander - gælder samme regler som ovenfor. Desuden åbner området op til 4-3-3-3-4, og de to badges fungerer som Wild-symboler.

GUNFIGHT SPINS

Hvis 3 Scatters lander på de midterste hjul, udløses 8 Gunfight Spins.

Før du starter tilstanden, vil det være muligt at vælge Stance, de samme muligheder og regler som i hovedspillet.

Under Gunfight Spins bliver de 3 Scatters til Jumping Wild, der hopper til en ny position for hvert spin.

Gunfight Spins kan opgraderes til Deputy Gunfight Spins, Marshal Gunfight Spins og Drunken Gundfiguth&r... Spins.

Hvis Deputy Badge eller Marshal Badge lander, tildeles et ekstra spin for hver af dem.

Når du lander Stoudenmire Wild på et hjul med en Jumping Wild, fordobles dens multiplikator med hver Jumping Wild.

DEPUTY OR MARSHAL GUNFIGHT SPINS

Udløses i hovedspillet ved at lande 3 Scatters i midterste hjul og 1 af Badge-symbolerne udløser 9 spins. I Gunfight Spins udløses det ved landing 1 af Badge-symbolerne.

Ved udløsning i hovedspilllet kan Stance vælges, ved udløsning i Gunfight Spins vil Stance være den valgte.

Under Gunfight Spins bliver de 3 Scatters til Jumping Wild, der hopper til en ny position for hvert spin.

Når du lander Badgen, gælder de samme regler med den tilføjelse, at symbolet forbliver på positionen under resten af funktionen og dermed udløses raidet for resten af disse spins.

Når du lander Stoudenmire Wild på et hjul med en Jumping Wild, fordobles dens multiplikator med hver Jumping Wild.

DRUNKEN GUNDFIGUTH&R... SPINS

Udløses i hovedspillet ved at lande 3 Scatters i midterste hjul, og begge badges tildeler 10 spins. I Gunfight Spins udløses det ved at lande begge badges på samme tid eller efter at et af dem er blevet låst.

Ved udløsning åbnes spilområdet op til 4-3-3-3-4.

Under Drunken Gundfiguth&r... Spins bliver de 3 Scatters, og de 2 badges til Jumping Wild, der springer til en ny position for hvert spin.

Hvis Stoudenmire Wild lander på et hjul med en Jumping Wild, fordobles dens multiplikator med hver Jumping Wild. Desuden vil Jumping Wild blive fjernet og låse Stoudenmire wild på dets hjul med multiplikatoren under resten af funktionen.

4 DEAD IN 5 SECONDS

I hovedspillet udløses et respin hvis alle 5 tegn, Stoudenmire Wild og de 4 symboler med høj værdi lander.

I respin vil den udløsende Stoudenmire Wild udvide sig til at dække de 3 midterste hjul og forblive under pågældende respin, dens multiplikator vil være aktiv under respin-udbetalingen.

6 FEET UNDER

Den maksimale udbetaling i spillet er 44.440 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 44.440 gange basisindsatsen.

432 MÅDER AT VINDE 43334

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

- Stance

- Stoudenmire xNudge Wilds

- Deputy And Marshal Raid

- Gunfight Spins

- Deputy Or Marshal Gunfight Spins

- Drunken Gundfiguth&r... Spins

- 4 Dead In 5 Seconds

• Et 5-hjuls, 4-3-3-3-2 alternativ 2-3-3-3-4 videoslot med 13 symboler.

• 216 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).

• Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og Badge.

• Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.

• Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.

• Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.

• Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.

• Badges. der vises under det låste hjulområde, tildeler ikke ekstra spins eller bliver Jumping Wilds.

• Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.

• Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 94,26 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for GUNFIGHT-funktionskøb er 94,44 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for DEPUTY GUNFIGHT-funktionskøb er 94,43 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for MARSHAL GUNFIGHT-funktionskøb er 94,38 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for DRUNKEN GUNDFIGUTH&R...-funktionskøb er 94,64 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for 4 DEAD IN 5 SECONDS-funktionskøb er 94,25 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for LUCKY DRAW-funktionskøb er 94,43 %.

• Optimal strategi for højeste udbytte til spiller er altid at vælge 4-3-3-3-2 Stance.

• Deputy Badge udløser kun de tilsluttede funktioner, hvis den lander på 4-high-hjulet i de to regelmæssige Stances (4-3-3-3-2 og 2-3-3-3-4), og Marshal Badge udløser funktioner, hvis den lander på 2-high-hjul, i ethvert andet tilfælde er de ikke-betalende symboler og vil ikke udløse Raid-funktionerne eller opgradere de forskellige Gunfight Spins.

• Den simulerede maksimale udbetaling er 44440 gange indsatsen (1:40000000 runder).

• Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.

• Funktionsfejl annullerer alle gevinster.

• Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.

• Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.

• Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.

• Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.

• Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.

• Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.

• Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 15-09-2023