Age of Conquest

Wild-symbol

•  Wild-symbolet er et wild-symbol.

•  Wild-symboler kan forekomme på alle hjul.

•  Wild-symboler er tilgængelige i basisspillet og gratis spin-funktionen.

•  Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symbolet og diamantsymbolet.

Gratis spin

•  Gratis spin-scatter-symbolet er et scatter-symbol.

•  3 gratis spin-scatter-symboler udbetaler to gange det samlede bet og udløser gratis spin.

•  Der tilbydes tre forskellige, når du går ind i gratis spin.

•  Funktion 1: 2 gratis spin tildeles med 3 wild hjul.

•  Funktion 2: 8 gratis spin tildeles med 2 wild-hjul.

•  Funktion 3: 25 gratis spin tildeles med 1 wild-hjul.

•  Under gratis spin, vil 3 gratis spin-scatter-symboler genudløse gratis spin.

•  Afhængigt af spillerens valgte gratis spin-funktion, bliver 1-3 hjul til wild-hjul under gratis spin.

•  Alle bets, der spilles i gratis spin er de samme, som det spin, der udløste de gratis spin.

•  Gratis spin-scatter-symboler forekommer på 1, 3, og 5

•  Gratis spin-scatter-symbolet kan ikke erstattes af ethvert wild-symbol.

•  Gratis spin-scatter-gevinster tilføjes til linjegevinster.

Diamantindkassering-funktion

•  Hvert basishjul har en diamantmåler, der findes over hjulet.

•  Når en diamant lander på et basishjul, tilføjes det til diamantmåleren over hjulet.

•  Indkassering af 2 diamanter på en diamantmåler, udløser wild-hjul-funktionen på det hjul.

•  Diamanter indkasseres ikke på et aktivt wild-hjul.  •  Diamantmålere fortsætter for hvert bet-niveau.

Wild-hjul

•  Wild-hjul-funktion gør alle positioner på et hjul wild.

•  Wild-hjul er aktive i to satsede spin i basisspil.

•  Wild-hjul-funktionen er aktiv i 1 til 3 tilfældige hjul under gratis spin afhængig af spillers valg.

•  Gratis spin-scatter-symboler skinner gennem wild-hjulet.

Linjeudbetalinger

•  Gevinster, der udbetales for en payline, afhænger af symbolerne vist på payline, når hjulene stopper.

•  Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet.

•  Linje-bet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.

•  Symbolerne skal optræde ved siden af hinanden på en payline for at udgøre en vinderkombination.

•  Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En paylinevinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.

•  Der udbetales kun linjegevinster for den højestgivende kombination på hver linje.

•  Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline.

•  Kun de tilgængelige linjer kan resultere i en gevinstlinjekombination.

•  Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

•  Antallet af vundne jetoner afhænger af linje-bet.

Spiludbetalinger

•  Gevinster udbetalt på slotspillet afgøres af, hvilke symboler der vises i hjulområdet, når hjulene stopper.

•  Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver vindende kombination.

•  Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikoner

•  Hovedmenu

•  Tilbage

•  Dekrement

•  Inkrement

•  Bet

•  Hurtigt spin

•  Dæmp / Fjern dæmp

•  Ansvarligt spil

•  Spillerbeskyttelse

•  Loyalitet

•  Spilhistorik

•  Transaktionshistorik

•  Bank

•  Indstillinger

•  Udbetalingstabel / Information

•  Hjælpefiler

•  Lobby

•  Kassér

•  Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

•  Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne vinderkombinationer.

•  Din saldo bliver vist i jetoner og er tilgængelig på konsolbjælken.

•  Vælg dit bet ved at trykke på bet-ikonet eller bet-området.

•  Vælg dit bet via hovedmenuen eller på konsolbjælken.

•  Tryk på Spin  for at spinne hjulene.

•  Tryk på Spin for at spinne hjulene.

•  Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstast for at spinne.

•  Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vindende kombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet.

•  Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Betvalg

•  Vælg dit bet på konsolbjælken med inkrement- og decrement-ikonerne, eller ved at klikke på bet-området.

•  Du kan også vælge dit bet fra hovedmenuen ved hjælp af bet-ikonet.

•  Vælg dit bet ved at trykke på konsolbjælken eller ved at trykke på bet-ikonet.

Indstillinger

•  Panelet  Indstillinger  giver adgang til flere spilindstillinger.

•  Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

•  For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.

•  Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil tænde og slukke for.

•  Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.

•  Vis vejledning ved indstilligen Start viser veledningen ved starten af spillet.

•  Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slothjulet.

•  Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.

•  Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)

•  Baggrundsmusik-indstillingen  styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)

•  Indstillingen Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast.

Autospil

•  Med autospil kan du spinne et givet antal gange i træk uden at interagere med spillet.

•  Du skal angive en indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.

•  Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

•  Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.

•  Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis balancen mister dette beløb.

•  Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

•  Autospil stopper, hvis du udløser gratis spin-funktionen.

Udbytte til spiller

•  Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

•  Værdien er ikke fast og ændres ikke.

•  Dette spil har en UTS på 96.14 %.

Seneste opdatering: 25-06-2020