Scarab Gold

1. Introduktion

Scarab Gold er et 5x6 slotspil med alle måder at betale med op til 15.625 måder at vinde med Mystery Boost, Coin-bonus og gratis spins med ubegrænset stigende multiplikator.

2 Sådan spiller du

Drej hjulene ved at trykke på 'SPIN' -knappen for at prøve at opnå 3, 4, 5 eller 6 af en slags hjul vinder.
Vælg knappen 'CHANGE STAKE' for at øge eller formindske væddemålets størrelse.

2.1 Autoplay

Tryk på knappen 'AUTOPLAY' for at se mulighederne. Du skal vælge antallet af autoplay-spil og din tabsgrænse, før du har mulighed for at starte autoplay.

'Brugerdefineret tabsgrænse' refererer til, hvor mange penge du ønsker at tabe, før det automatiske spil stopper. For eksempel, hvis du har £ 50 i din saldo, og du vælger en tabsgrænse på £ 20, stopper den automatiske afspilning, så snart din saldo går under £ 30, selvom du har auto-play-spil tilbage.

Du kan enten vælge at acceptere den foreslåede tabsgrænse, som er din indsats ganget med antallet af autoplay-spil, du har valgt, eller indtaste en tabsgrænse manuelt ved at trykke på knappen 'Brugerdefineret tabsbegrænsning'.

Vælg indstillingen 'Flere indstillinger', hvis du vil stoppe autoplay, når du vinder over et bestemt beløb.

Vælg knappen 'AUTOPLAY' under autoplay for at stoppe dem.

2.2 Turbotilstand

Aktivering af 'Turbo-tilstand' øger hastigheden på et spil ved at fremskynde hjul-spin-animationen. Dette påvirker ikke resultatet af spillet.

3 spilleregler

Alle spil spilles med 15.652 måder at vinde på.
Kun den højeste pris udbetales pr. Vinderkombination.
Gevinster på forskellige vinderkombinationer tilføjes.
Alle gevinster betales fra venstre mod højre over tilstødende hjul, startende med det venstre hjul.
Prisen ganges med antallet af symboler, der forekommer pr. Hjul i den vindende kombination.

Udbetalinger ganges med basisindsatsen.
Dine gevinster krediteres straks din konto.
Du mister dit indsatsbeløb, hvis du mister spillet.

4 funktioner

4.1 Kaskade

Under basisspillet og gratis spins er hvert vindende symbol en del af en kaskade.
Kaskadesymboler erstattes af nye symboler, der kommer ovenfra på hjulene.

4.2 Mystery Boost

Under basisspillet og gratis spins kan der vises mysteriesymboler på hjulene. Disse vises som bindestreger i basisspillet og tønder i bonusen.

I basisspillet vil et bombsymbol, der lander hvor som helst, få mysteriesymbolerne til at omdannes til et hjulsymbol eller en mønt.

Under bonusmysteriet vil symbolerne transformere hvert spin.

4.3 Møntfunktion gratis spins

I løbet af gratissnurr omdanner bonusmysteriet hvert spil til betalingssymboler eller mønter

Hvis mønter tildeles, begynder møntfunktionen

Mønter med kontante priser og ekstra gratis spins-priser begynder at dreje på hver hjulposition, som et mysterium besatte

Mønthjulene stopper, og kontantværdierne eller ekstra gratis spins tildeles. Mønterne vil kaskade og øge bonusmultiplikatoren

4.4 Gratis spins

Under basisspillet spreder 3 eller flere overalt i visningen bonusen.

3 scatter-symboler tildeler en Free Spins-bonus med 10 Free Spins.
Yderligere scatters tilføjer hver 2 gratis spins.

Den ubegrænsede gevinstmultiplikator øger hver kaskade

4.5 Spin chance

Spin Chance udløses automatisk, hvis kreditten reduceres til den aktuelle spillepris, men alligevel er større end nul. Spin Chance giver spilleren en mulighed for at satse deres resterende kredit i et forsøg på at vinde et ekstra spin ved den aktuelle indsats.

For at spille Spin Chance skal du vælge knappen 'PLAY' for at begynde at flytte markøren hen over måleren.

Alternativt kan du vælge knappen “NO THANKS” for at afslutte Spin Chance med den resterende kredit.

Hvis markøren stopper på det grønne segment, tildeles et spin ved den aktuelle indsats og spiller automatisk.

Hvis markøren stopper på det røde segment, mister spilleren den resterende kredit og går ud til basisspillet.

De røde og grønne segmenter er proportionale med kreditbeløbet i forhold til den aktuelle indsats. Chancen for at vinde et spin bestemmes af dette forhold.

5 Generel information

5.1 Gendannelse af spil

I tilfælde af en uventet afbrydelse / afslutning af et rigtigt spil, vil spillet komme sig til den sidst kendte tilstand.

5.2 Tilbagebetalingsoplysninger
Spillet overholder alle relevante forskrifter og tekniske standarder fra Gibraltar Gambling Commission, Malta Gambling Commission og Great Britain Gambling Commission.

Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme. Dette afspejler den teoretiske tilbagevenden over et meget stort antal stykker over en længere periode.

Enhver kombination af gevinster i et enkelt spil er begrænset og overstiger ikke £ 250.000,00. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra hver stavkonfiguration.

Dette spil er blevet testet uafhængigt af retfærdighed.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 94,90%

Fejl annullerer alle betalinger og spil.

Seneste opdatering: 10-05-2021