Karen Maneater

Gevinstoversigt

PRÆMIE

SCATTER

Raccoon Scatter-symbolet kan kun lande på de midterste 4 hjul.

Når der lander et Scatter-symbol, udvider alle hjul til højre sig en ekstra position.

Hvis der lander 1 eller 2 Scatter-symbol(er), bliver Scatter-symbolet forvandlet til xWays-symbolet.

Land 3 eller 4 Scatters for at udløse Bonus Meal-funktionen.

xWAYS AND INFECTIOUS xWAYS

xWays-symboler kan kun lande på de midterste 4 hjul.

xWays-symboler forvandles til et almindeligt udbetalende symbol. Den afslører et symbol på 2-4 felter i størrelse og øger antallet af gevinstmåder.

Infectious xWays-symboler kan kun lande på det første hjul og afslører et symbol på 2-7 felter i størrelse. Det påvirker alle forekomster af dette symbol på hjulene (inklusive xWays-symbolerne) og bliver til 2-7 felter i størrelse.

xWays og Infectious xWays-symboler kan kun lande i hovedspillet og afslører det samme symbol.

xBET: ENHANCED BET

Jag tallerknerne ved at øge basisindsatsen med +30 %.

Øg din indsats for at øge chancen for at udløse et Bonus Meal.

Garanteret Scatter-symbol på det andet hjul.

Udbetalingen for hvert symbol påvirkes ikke.

INFECTIOUS WILD

Der kan lande et Wild-symbol på det sidste hjul, som skubber til den nederste position. Hvert skub øger Wild-multiplikatoren med 1.

Den endelige Wild-multiplikator bliver også tilføjet hvert symbol på det sidste hjul.

Hvis et af symbolerne på det sidste hjul også er påvirket af Infectious xWays, ganger det dens værdi.

BONUS MEAL

Hvis der lander 3 Raccoon Scatter-symboler, bliver Value Bonus Meal aktiveret, hvilket giver 7 spins med 3 klæbende xWays.

Hvis der lander 4 Raccoon Scatter-symboler, bliver Deluxe Bonus Meal aktiveret, hvilket giver 10 spins med 4 klæbende xWays.

Scatter-positionerne efterlader et xWays-symbol, som forbliver under resten af funktionen.

xWays-symbolerne afslører en størrelse, som starter med 2 og derefter stiger de med én for hvert vindende spin, op til en maksimumstørrelse på 42.

Hvis der lander et Infectious Wild-symbol på det sidste hjul, reagerer det på samme måde som i hovedspillet, og derudover stiger antallet af ekstra spins og den afslørede xWays størrelse med den samme værdi som Wild-multiplikatoren har ved udløsningen eller i Bonus Meal-funktionen.

Under Value Bonus Meal kan Scatter-symbolet kun forekomme på de midterste hjul, som ikke indeholder klæbende xWays. Hvis der lander et Scatter-symbol, opgraderes funktionen til Deluxe Bonus Meal, hvilket tildeler +3 spins, og Scatter-symbolet forvandles til klæbende xWays.

THE LAST SUPPER

Den maksimale udbetaling i spillet er 11.757 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 11.757 gange basisindsatsen.

• BONUS BUYS

Value Bonus Meal

Deluxe Bonus Meal

Value Bonus Meal + Infectious Wild / Deluxe Bonus Meal + Infectious Wild

486 MÅDER AT VINDE

GEVINST INGEN GEVINST

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Karen Maneater er en videospillemaskine med følgende funktion(er):
- xBet
- xWays & Infectious xWays
- Infectious Wild
- Value Bonus Meal
- Deluxe Bonus Meal
- The Last Supper
  • En 6-hjulet spillemaskine med en 2-3-3-3-3 rækkeopsætning, som kan udvide sig til 2-3-4-5-6-7
  • 486 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 94,09 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Enhanced Bet er 94,12 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Value Bonus Meal-funktionskøb er 94,25 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Deluxe Bonus Meal-funktionskøb er 94,30 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Random Bonus Meal-funktionskøb er 94,49 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 11757 gange indsatsen (1:340600 runder).
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 26-09-2023