Teddy Pets

Main game - 20 lines

Spillets formål:

Teddy Pets har 2 funktioner, Terningebonus og gratis spilfunktion. Terningebonuspræmierne ganget med din samlede indsats. I gratis spil kan du udløse flere gratis spil og Terningebonuser. Det øverste symbol i dette spil er også et wild-symbol.

3 eller flere Bonussymboler udløser Terningebonus. 3, 4, eller 5 SCATTER-symboler udløser 15, 20 eller 25 gratis spil henholdsvis.

Spilinformation:

• Indsatsgrænserne er vist på spilskærmens titellinje.
  • Dette spil spilles med 20 linjer.
  • Både indsats og linjer kan ændres.
  • Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.

Sådan spiller du:

Indstilling af LINJER: 20 linjer er valgt som standard. Linjer kan ændres ved at klikke på knapperne ◄ og ► på venstre og højre side af "LINJER" indikatoren.

Indstilling af INDSATS: En standard indsats per linje er indstillet. Øg eller reducer indsatsen per linje med knapperne ◄ og ► til venstre og højre for "indsats" indikatoren. Hvis din saldo falder under din samlede indsats, vil indsats og linjer ikke bliver justeret til den næste mulige indsats, i stedet åbnes et Genkøbsvindue. Hvis du ikke har nogen penge på spillets saldo, åbnes købevinduet.

SAMLET INDSATS: Det samlede vinderbeløb er antallet af valgte linjer ganget med indsatsen per linje, og vises på meteret SAMLET INDSATS nederst til venstre på skærmen.

MAKS INDSATS: For at spille med maks indsats skal du klikke på "MAKS INDSATS" og "SPIN". Hvis din spillesaldo ikke er tilstrækkelig, vil denne indstilling være deaktiveret.

GEVINST: Det viste beløb under GEVINST er den samlede gevinst fra det aktuelle spin.

HJÆLP: For at se spillets regler, gevinstoversigt og gevinstlinjer skal du klikke på knappen "Hjælp" yderste til venstre.

• Den første side, som vist er "REGLER".
  • "GEVINSTOVERSIGT" kan ses ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT". For at beregne udbetalingsbeløbet skal du gange linjegevinsten med indsatsen per linje og gange scatter-gevinster og Terningebonusgevinster med det samlede indsatsbeløb.
  • "GEVINSTLINJER" kan ses ved at klikke på knappen "GEVINSTLINJER".
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "tilbage til spillet".

SPIN: Klik "SPIN" for at starte spillet.

Efter at hjulene stopper vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.

Resultat: Vindende symboler angives med animationer. Vindende linjer angives med animationer. Den enkelte gevinstlinjes gevinst vises ved enden af hver vindende linje.

teddypets_result

BETALT: Linjegevinster vises i området under de fem hjul.

Gentag indsats/Ændre indsats: Hvis du allerede har indstillet en indsats vil de valgte indstillinger automatisk blive overført til det efterfølgende spin hvis der er nok på saldoen.

SALDO: Din samlede spillesaldo vises på den øverste linje ved siden af navnet på spillet.

AUTOSPIN indstillinger er:

5 spin: Spillet vil automatisk spinne 5 gange.

10 spin: Spillet vil automatisk spinne 10 gange.

20 spin: Spillet vil automatisk spinne 20 gange.

Spin indtil bonusspil: Spillet vil spinne indtil næste Bonusspil udløses.

For at benytte AUTOSPIN funktionen skal du klikke på "AUTOSPIN" ved bunden af spillet. Et lille panel af muligheder kommer op. Panelet kan lukkes ved at klikke på "AUTOSPIN" knappen igen, eller ved at klikke på pilen på panelet. Spillet begynder at spinde et antal gange, baseret på den valgte indstilling fra panelet.

Main game - auto spin menu

"SPIN" knappen skifter til "STOP" under AUTOSPIN-tilstand. Ved at klikke på knappen "Stop" kan man standse de aktuelle AUTOSPIN og vende tilbage til normalt spil.

Hvis din nuværende spilsaldo ikke er tilstrækkelig til at understøtte dit valg af indstillinger, vil "KØBE"-vinduet poppe op så du kan købe flere kreditter fra din konto.

TURBO: Spillet kan spilles i "NORMAL" eller "HURTIG" tilstand. Knappen under AUTOSPIN viser den aktuelle tilstand. Ved at klikke på knappen, skifter spillet mellem normal og hurtig tilstand.

Klik på SPILHISTORIK på den nederste linje for at få vist en historik af de spil, du har spillet. Denne indstilling er ikke tilgængelig i når der spilles med fuld skærm.

Klik på spillets regler på den nederste linje til at få vist det aktuelle versionsnummer & spillets spilleregler. Denne indstilling er ikke tilgængelig i når der spilles med fuld skærm.

Klik på GENKØB på den nederste linje til at købe flere kreditter til spillet fra din Festkonto. Denne indstilling er ikke tilgængelig i når der spilles med fuld skærm.

Klik på AFSLUT SPIL på den nederste linje for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen. Denne indstilling er ikke tilgængelig i når der spilles med fuld skærm.

Klik på LYNINDSKUD på den nederste bjælke for at sætte penge ind på din konto. Denne indstilling er ikke tilgængelig i når der spilles med fuld skærm.

"SPILHISTORIK" og "GENKØB" funktionaliteten er kun gældende for spil med rigtige penge. Denne indstilling er ikke tilgængelig i når der spilles med fuld skærm.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spillere i spillet er  95.14%.

Tilføje penge til din konto

For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på "indskud" i "Kassemenuen", og vælg derefter den ønskede indskudsindstilling (browser-version) eller klik på "INDSKUD" under "Kasse"-valget i venstre panel i hovedlobbyen, og vælg derefter de ønskede indskudsindstillinger (download-version). Du kan også tilføje penge til din konto ved at klikke på "GENKØB" på spilleskærmen og klik derefter på "Indskud nu". Den tid det tager at overføre midler og gebyrer varierer afhængigt af hvilken slag indskud du vælger.

Hvad gør jeg hvis jeg når grænsen for min indsats?

Hvis dit spilsaldo falder under grænsen for den mindste indsats, åbnes Købevinduet automatisk. For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på "INDSKUD" i "Kassemenuen" i hovedlobbyen (browser-version) eller klik på "INDSKUD" under "Kasse"-valget i venstre panel i hovedlobbyen, og vælg derefter de ønskede indskudsindstillinger (download-version), eller klik på knappen "Indskud nu" i "Købevinduet" i ethvert spil.

Jeg kunne ikke gennemføre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet eller jackpot-spillet, vil softwaren automatisk færdiggøre spillet for dig. Du kan finde ud af resultatet ved at klikke på knappen " Spilhistorik" når du er logget ind.

Hvis du bliver afbrudt når wild-symbolet vises på hjulene og før det udvider sig, vil wild-symbolet, ved gentilslutning, ændre alle nedenstående symboler til wild-symboler.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren automatisk, ved genoprettelse af forbindelsen, automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller at fortsætter fra der hvor det blev afbrudt

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Gevinstoversigt:

WILD 1 AF 2 AF 3 AF 4 AF 5 AF
wild2 0 60 120 800 2000
Erstatter alle symboler undtagen SCATTER-symboler og BONUS.
Elefant 0 10 50 400 1000
Kanin 0 5 40 100 600
Får 0 3 30 50 500
Skildpadde 0 0 20 40 400
Kat 0 0 10 30 100
A 0 0 8 20 90
K 0 0 6 15 80
Q 0 0 5 12 70
J 0 0 4 10 50
10 0 0 3 8 40
SCATTER-symbol
scatter 0 0 2, 3 eller  5 10 100

SCATTER-symboler giver gevinst overalt.

BONUS
Bonus 0 0 2, 3 eller  5 10 100

BONUS-symboler giver gevinst overalt.

PayTable

Spillets regler:

Alle symboler giver kun gevinst på udvalgte linier, undtagen scatter- og bonussymboler.

Alle symboler giver gevinst fra venstre mod højre startende med det hjul der er længst til venstre undtagen scatter- og bonussymboler.

Scatter- og bonussymboler giver gevinst overalt.

Alle gevinster gives i henhold til gevinstoversigten.

Kun højeste gevinst på hver valgte linje.

Linjegevinster ganges med indsats per linje.

Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster lægges sammen med linjegevinster.

Gevinster på forskellige udvalgte linier lægges sammen.

Sammenfaldende gevinster på forskellige udvalgte linjer vil blive lagt sammen med din samlede gevinst.

Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Rules1

Paylines

TERNINGSBONUS

3 eller flere BONUS-symboler udløser TERNINGEBONUSSEN

Elefant bevæger sig på et brætspil.

Klik på terningen for at flytte Elefant.

Hver frugt giver en præmie.

Hver blå firkant slutter TERNINGSBONUS

Præmier for TERNINGEBONUS er 2, 3, 4, 5, 6 og 10.

Præmier for TERNINGSBONUS ganges med den samlede indsats under spillet, der udløste TERNINGEBONUSSEN.

GRATIS SPILFUNKTION

3, 4, eller 5 SCATTER-symboler udløser 15, 20 eller 25 gratis spil henholdsvis.

Linjer der spilles og indsatsmultiplikator under gratis spil er de samme, som da spillene blev udløst.

TERNINGEBONUS kan opnås under gratis spil.

3 eller flere SCATTER-symboler udløser det samme antal gratis spil igen under GRATIS SPIL.

Rules2