The Bounty

Om dette spil

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
  • Dette spil spilles kun med jetoner.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en RTP på 96,08 %.

Bet-regler

• Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Payline-regler

• Spillet indeholder 15 paylines.
  • Antallet af spillede paylines er fast.
  • En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje på hjulene.
  • Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
  • En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline.

Regler for udbetaling

• Sammenfaldende gevinster på forskellige paylines tilføjes til gevinsten.
  • Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet.
  • Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster som følge af et spin.
  • Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • Symbolerne Ambush Bonus og Bounty Jackpot Bonus kaldes bonussymboler.
  • Symbolerne jackpot-plakaten, gylden plakat, patron og dynamit kaldes specialsymboler.
  • Wild og 2x wild-symbolet erstatter alle andre symboler i spillet, undtagen bonus- og specialsymboler.
  • Hver x2 wild-symbol fordobler gevinsten på en payline, hvis symbolet er del af en vinderkombinationen.

Ambush Bonus-funktion

• Ambush Bonus er en gratis spin-funktion.
  • Hvis 3 Ambush Bonus-bonussymboler lander på hjulene, udløses Ambush Bonusbonusfunktionen.
  • Ambush Bonus-symbolerne lander alle på hjulene 3, 4 og 5.
  • 8 gratis spin tildeles
  • Alle gevinster ganges med 2.
  • Hvis et patronsymbol lander på et hjul, tildeles et ekstra gratis spin.
  • Hvis et dynamit-symbol lander på et hjul, tildeles en ekstra multiplikator til de resterende spin.
  • x2 Wild-symbolet forekommer ikke i Ambush Bonus-funktionen.
  • Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Gratis spin er gratis for spilleren.
  • Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
  • Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Bounty Jackpot Bonus-funktion

• Bounty Jackpot Bonus er en gratis spin-funktion.
  • Hvis hele Bounty Jackpot Bonus-symbolet lander på hjulene, udløses funktionen Bounty Jackpot Bonus.
  • Bount Jackpot Bonus-symbolet lander på hjul 5.
  • 10 gratis spin tildeles
  • 5 forskellige jackpots kan vindes i funktionen Bounty Bonus.
  • Jackpots er – i rækkefølge efter stigende værdi – Mini, Minor, Maxi, Major og Grand.
  • En jackpot kan vindes ved at samle 6 Jackpot-plakatsymboler forbundet med jackpotten under funktionen Bounty Jackpot Bonus.
  • Indkassering af mere end 6 jackpot-plakatsymboler har ingen yderligere effekt på gevinsten.
  • Du indkasserer er jackpot-plakatsymbol ved at lande det på hjulene.
  • Gylden plakatsymboler fordobler den jackpot, der er forbundet med symbolet.
  • Hver jackpot kan ganges med op til x4 af startværdien.
  • Gylden plakat-symbolerne fungerer som jackpot-plakatsymboler.
  • Flere jackpots kan vindes i funktionen Bounty Jackpot Bonus.
  • Alle jackpots kan vindes i funktionen Bounty Jackpot Bonus.
  • Jackpots tildeles efter det sidste gratis spin.
  • Symbolerne Wild, x2 Wild, Forbundssherif, Vicesherif, Guldgraver og Overløber forekommer ikke i funktionen Bounty Jackpot Bonus.
  • Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Gratis spin er gratis for spilleren.
  • Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
  • Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Spilstyring

• Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.
  • Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.
  • Knappen Hjem: Afslutter spillet.
  • Saldo: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilindstillinger

• Musik: aktiverer spilmusik.
  • Lyd: Slår spillyd til.
  • Effekter: Aktiverer spil-lydeffekter.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Bet-indstillinger

• Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Yderligere oplysninger

• Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • Fejlfunktioner annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilterminologi

• THE BOUNTY = DUSØREN
  • AMBUSH BONUS = BAGHOLDSBONUS
  • BOUNTY JACKPOT BONUS = DUSØR-JACKPOTBONUSSEN
  • BOUNTY JACKPOT BONUS = DUSØR-JACKPOTBONUSSEN
  • JACKPOT = JACKPOT
  • REVOLVER WIN = REVOLVER-GEVINST
  • DYNAMITE WIN = DYNAMITGEVINST
  • GOLD MINE WIN = GULDMINEGEVINST
  • FORTUNE WIN = LYKKEGEVINST
  • MINI - MINI
  • MINOR = MINDRE
  • MAXI = MAXI
  • MAJOR = STØRRE
  • GRAND = GRAND
  • SPIN = SPIN
  • WILD = WILD
  • x2 WILD = x2 WILD
  • MARSHALL = FORBUNDSSHERIF
  • DEPUTY = VICESHERIF
  • GHOST CANYON = SPØGELSESDAL

Seneste opdatering: 11-01-2021