The Stash

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Der udbetales gevinster for at matche 3 eller flere ens symboler fra venstre mod højre. Alle dine gevinstmåder fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Dette spil spilles med MÅDER frem for gevinstlinjer i et unikt 3, 4, 4, 4, 3 hjulformat.

Wild-symboler

• Wild-symboler kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler, undtagen scatter-symboler.
  • Wild-symboler findes kun på hjul 2, 3 og 4 og ses kun som flyttende wild-symboler.
  • Disse vil altid være 4 symboler høj, og når de lander, flytter de position for at skabe en gevinst. Hvert flyt på en hjulposition øger wild-multiplikatoren med 1.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler med undtagelse af Scatter.

Penge-symboler

• Penge-symbolerne (et pengeskab med en pengeværdi) findes kun på hjul 2, 3 og 4.
  • På ethvert spin kan ethvert Penge-symbol tilfældigt blive udbetalt, hvis det bliver skudt. Dette udbetaler blot det beløb, der vises på symbolet.
  • De udløser Skyd and Spin-genspin, hvis du lander 3 synlige på det samme spin.

Gratis Spin Scatter-symboler (Diamanter)

• Gratis Spins Scatter-symboler kan kun lande synligt på hjul 1 og 5.
  • Dette Diamant-symbol udløser Gratis Spins, hvis det lander synligt på både hjul 1 og 5.

Fuldtræffer – Gratis Spins

• 2 synlige Bonus Scatter-symboler på hjul 1 og 5 udløser Fuldtræffer Gratis Spins-bonussen.
  • Gratis Spins tildeler altid 8 gratis spins.
  • Gratis Spins spilles på samme måde som i grundspillet, men uden Penge-symboler på hjul 2, 3 og 4.
  • Gratis Spins kan IKKE blive genudløst.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det indtjente beløb af bonusgevinster.

Skyd og Spin-genspin

• Skyd og Spin-genspin udløses af 3 Penge-symboler, der fremkommer mellem hjul 2, 3 og 4.
  • De 3 Penge-symboler tager herefter spilleren med til en bonusrunde, som spilles på hjul 2, 3 og 4.
  • Alle Penge-symboler, som lander synligt, afslører enten en multiplikatorværdi eller en booster.
  • De udløsende symboler afslører altid en multiplikatorværdi.
  • Hjul 1 og 5 forbliver låst under Skyd og Spin-bonussen (medmindre de låses op fra en modifikator).
  • Hver gang der lander et synligt symbol, nulstilles antallet af spin til 3. Genspin slutter, når spins er opbrugt.
  • Penge-symboler kan afsløre mellem 1x-25x indsatsen

Skyd og Spin-genspin modifikatorer

• Åbn venstre eller højre hjul - lyseblå karakter (hvis den lander 2 gange, åbner den anden altid. Kan ikke lande 3 gange)
  • Tilføjer – lilla (tildeler 1x, 3x eller 5x og tilføjes til alt synligt)
  • Samler – blå (indsamler alle aktuelle multiplikatorværdier, men fjerner dem ikke)
  • Booster – rød (booster alt til den næste scatter-værdi)
  • Supersamler – Brick Top (bedste karakter, indsamler og fjerner alt, og fordobler herefter præmien)

Det Ultimative Kup – Gratis Spins

• Det Ultimative Kup udløses KUN, når spilleren udløser begge bonusser samtidig.
  • Det Ultimative Kup tager først spilleren til Gratis Spins-runden for at spille de Gratis Spins, hvorefter alle gevinster indsamles.
  • Spilleren spiller herefter Genspin-runden, MEN den endelige Gratis Spins-gevinstmultiplikator føres med over og ganger også den SAMLEDE GEVINST under genspin

Bonuskøb (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under hovedspillet.
  • Dette vil straks føre spilleren til Gratis Spins-valget.
  • Vælg mellem alle tre bonusrunder.
  • Skyd og Spin-genspin kan købes til 60x den samlede indsats.
  • Fuldtræffer Gratis Spins kan købes til 100x den samlede indsats.
  • Det Ultimative Kup kan købes 1.000x den samlede indsats.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter en.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Gevinster på forskellige måder lægges sammen.
  • Alle gevinstbetalingssymboler skal forekomme på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst udbetales pr. måde.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • RTP : 94.12%

Seneste opdatering: 20-04-2023