Golden Fields

Om dette spil

Velkommen til Golden Fields.

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker. Spillet har 30 lines.
Indeholder Free Spins og Super Free Spins med progressive multipliers, Bonus Game, Wild Plants og Bonus Tokens.

Generelt

Linjegevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre mod højre på tilstødende hjul, som vist i UDBETALINGSTABELLEN. Kun den højeste gevinst udbetales pr. linje.
Flere gevinster kan tildeles pr. spin.

Det er ikke muligt at udløse Bonus Game via Free Spins og Super Free Spins. Bonus Game og Free Spins af enhver type kan ikke udløses samtidigt.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Free Spins-symboler, Super Free Spins-symboler og Water-symboler.

Wild Symboludskiftning udbetaler den højest mulige gevinstkombination på en linje i henhold til UDBETALINGSTABELLEN. Wild-symboler kan skabe deres egen gevinstkombination, når de lander i en gevinstlinje-kombination.

Indsamling af Water-symboler

Water-symboler forekommer i basisspillet.

Hvert hjul har en Plant-holder placeret oven over sig.

Hvert Water-symbol, der lander, lægges til sin respektive Plant-holder. Indsaml 3 Water-symboler for at aktivere Wild Plants-funktionen på det hjul. Water-symboler forekommer ikke på aktive Wild Plants-hjul.
Plant-holdere, Wild Plants og de resterende hjul gemmes for hvert indsatsniveau.

Wild Plants

Aktiverer Wild Plants i basisspillet, Free Spins og Super Free Spins.

Wild Plants tilføjer udvidende, klæbende Wilds til hjulene, mens de er aktive.

Når Wild Plants er aktiveret under basisspillet, placeres der i det næste spin et Wild Plant-symbol på den øverste position på det udløsende hjul. På hvert efterfølgende spin udvider Wild Plant-symbolet sig 1 position nedad på hjulet.
Når Wild Plant-symbolet har udvidet sig til den nederste position, slutter funktionen, og Wild Plant-symbolet fjernes fra næste spin. Free Spins-symboler er synlige gennem Wild Plants.
Udløs Free Spins, Super Free Spins og Bonus Game under Wild Plants.

Bonus Game-udløsning

Hvis der indsamles 1 eller flere Bonus Tokens spredt ud over skærmen, tildeles der en tilfældig chance for at udløse Bonus Game-funktionen. Bonus Tokens kan kun forekomme på midtersymboler på alle hjul i basisspillet.
Kun de Bonus Tokens, der er indsamlet på nuværende spin, bidrager til chancen for at udløse Bonus Game.

Den grafiske indsamlingskrukke i spillet er kun til visuel underholdning og påvirker som sådan ikke tildelingen af Bonus Game.

Hvis Free Spins eller Super Free Spins udløses og der indsamles Bonus Tokens på samme tid, bliver enten Free Spins- eller Super Free Spins- funktionen spillet.

Bonus Game

Der er 4 typer symboler: Mini, Minor, Major og Mega. Et tryk på valgbare genstande afslører et symbol.
Hvis der afsløres 3 ens symboler, bliver den tilsvarende pengepræmie tildelt iht. UDBETALINGSTABELLEN. Bonus Game-funktionen slutter, når der er blevet tildelt en præmie.

Free Spins

Free Spins-symboler forekommer hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 i basisspillet. Ram 3 Free Spins-symboler for at udløse et uendeligt antal Free Spins.
Free Spins starter med en multiplier på x1. Efter hvert spin øges multiplier med 1.
Hver individuel gevinst i Free Spins ganges med den nuværende multiplier.

Først i Free Spins er Wild Plants aktive på hjul 3 startende på den øverste hjulposition. Ram et almindeligt Wild på ethvert hjul for at udløse Wild Plants.
Wild Plants starter på den samme hjulposition som det udløsende Wild.

Almindelige Wilds forekommer ikke på aktive Wild Plants-hjul.

Funktionen slutter, når Wild Plants ikke længere forekommer på det synlige hjulområde. Alle spillede indsatser og linjer er de samme som i det spin, der udløste funktionen.

Indsamling af Super Free Spins

Land 2 Free Spins-symboler under basisspillet for at tilføje 1 point til Super Free Spins-opgraderingsmåleren.

Hvis der lander mere end 2 Free Spins-symboler, så bidrager de ikke med noget point til Super Free Spins-opgraderingsmåleren. Indsaml 20 point for at opgradere Free Spins til Super Free Spins.
Næste gang, der lander 3 Free Spins-symboler, bliver Super Free Spins udløst i stedet for Free Spins.

Super Free Spins-opgraderingsmåleren kan kun indsamle op til 20 point. Super Free Spins-opgraderingsmåleren gemmes for hvert indsatsniveau.

Super Free Spins

Super Free Spins starter med en multiplier på x5. Efter hvert spin øges multiplier med 1.
I starten af Super Free Spins er Wild Plants aktive på hjul 2 og 4 startende på den øverste hjulposition. Når funktionen slutter, bliver Super Free Spins-opgraderingsmåleren nulstillet til 0.

Spillets termer oversat

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk GOLDEN FIELDS - GULDMARKER
FREE SPINS - GRATIS SPIN

SUPER FREE SPINS - SUPER GRATIS SPIN

MULTIPLIER / MULTIPLIERS - MULTIPLIKATOR / MULTIPLIKATORER MULTI - MULTI
30 LINES - 30 LINJER

WILD / WILDS - WILD / WILDS

WATER - VAND PLANT - PLANTE
WILD PLANT / WILD PLANTS - WILD PLANTE / WILD PLANTER

BONUS - BONUS

BONUS TOKEN / BONUS TOKENS - BONUSPOLET / BONUSPOLETTER BONUS GAME - BONUSSPIL
BIG WIN - STOR GEVINST

MEGA WIN - MEGA GEVINST EPIC WIN - EPISK GEVINST
JUST FOR THE WIN - KUN FOR SEJREN

MEGA - MEGA MAJOR - STØRRE MINOR - MINDRE MINI - MINI

Spilstyring

Spinknap: Start spillet med den nuværende indsats-størrelse som vist i indsatsfeltet. Et klik hvor som helst på hjulene eller på spinknappen i løbet af et spin viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen. Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Saldofelt: Viser den nuværende konto-saldo. Indsatsfelt: Viser den nuværende indsats-størrelse.
Samlet og Gevinstfelt: Viser udbetalingen i en gevinstrunde.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger. Lydknap: Slå lyden til eller fra.
Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
Bankknap: Gå til banksiderne.

Lobbyknap: Gå tilbage til lobbyen.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
TBP: 96,13 %.

Seneste opdatering: 02-05-2023