Wolf Ridge

Sol dig i nordlysets glød og nyd de hylende store gevinster i Wolf Ridge! Det vrimler med overdådige gevinster sneen, når Bonus scatter-symbolerne fremkommer på hjul 1, 3 og 5 og udløser Præmie Disk-featuren, hvor hvert udløsende symbol giver en bonusgevinst eller tildeler gratis spil. Bonus scatter-symboler kan fremkomme på alle hjulene i Gratis Spil-bonussen, så du har endnu flere chancer for at opleve den uhæmmede overflod, som Præmie Disk-featuren byder på!

Sådan placerer du en indsats

Wolf Ridge indeholder 30 gevinstlinjer ved spil med 50 mønter.

30 linjer + featuren

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles.

Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 50 mønter.

Mønt

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 50 mønter.

Indsats I alt

Viser den aktuelle samlet indsats i valgte valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at formindske indsats I alt.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve indsats I alt.

Spil

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.

Autospil-funktion

Autospil spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spil med den aktuelle møntværdi og antal spillelinjer.

I lande hvor er autospil er aktiveret: Vælg antal autospil, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIL og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospil spiller det angivne antal spins, indtil der bliver trykket på STOP, der bliver udløst en bonus eller saldoen er for lille til at spille, eller du har nået en fastsat grænse for gevinst/tab.

Autospil er kun tilgængelig i godkendte lande.

Præmie Disk-Featuren

Præmie Disk-featuren udløses, når et Bonus scatter-symbol fremgår hvor som helst på hjulene. Disse symboler fremkommer på 1, 3 og 5 i hovedspillet og på alle hjulene i Gratis Spil-bonussen.

Hver udløsende Bonus scatter-symbol giver en bonus-gevinst eller gratis spins som vist i Præmie Disk-positionen over det udløsende symbol.

På hvert spin vil alle gevinster i Præmie Disken flytte et hjul til venstre, hvilket introducerer en ny gevinst i Præmie Disk-positionen over det femte hjul.

Hvis et Bonus scatter-symbol fremkommer på hjul 3 og udløser en gevinst, ganges gevinstværdien med 3.

Hvis et Bonus scatter-symbol fremkommer på hjul 2 eller 4 i Gratis Spil-bonussen og udløser en gevinst, ganges gevinstværdien med 2.

Præmie Disk-værdier i Gratis Spil-bonussen er forskellige for Præmie Disk-værdierne i hovedspillet. Præmie Disk-værdier er 2x – 70x den samlede indsats i hovedspillet og 2x – 150x dan samlede indsats i Gratis Spil-bonussen.

Præmie Disk-værdierne er afhængige af den samlede indsats og gælder på tværs af spiltilstande.

Gratis spil-bonus

Gratis Spil-bonus bliver udløst, når en eller flere Gratis Spins-symboler er vundet i Præmie Disk-funktionen. Hvert udløsende Gratis Spins symbol giver 10 gratis spins. Hjulene i Gratis

Spil-bonus er mere gevinstgivende end i basis-spil hjulene, da flere Bonus-symboler er tilføjet.

Gratis Spil-bonus bliver genudløst, når et eller flere Ekstra Spins-symboler er vundet i Præmie Disk-funktionen. Hver udløsende Ekstra Spins-symbol giver 2 yderligere gratis spil.

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til maksimalt 250 gratis spil pr. bonus.

Hjul, som anvendes i Gratis Spil-bonus er forskellige fra hjulene, som anvendes i basis-spillet.

Gratis spins spilles med samme samlet indsats og antal betalingslinjer som ved det spil, der udløste bonussen.

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Samtidige scatter-gevinster fra forskellige scatter-symboler tilføjes. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Bonus scatter-symboler vises på hjul 1, 3 og 5 i basis-spillet, og vises på alle hjul i Gratis Spil-bonus.

Præmie Disk-gevinster er uafhængige af linjegevinster, og tilføjes til det samlede udbetalingsbeløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Gevinster vises i penge.

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfattende resultaterne af en udløst bonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.