Arctic Catch

SPILLEREGLER

Velkommen til ARCTIC CATCH med DAGENS FANGST, FISKEPENGE og FORFRYSNINGS FREE SPINS.

Se venligst GEVINSTTABELLEN for en dybdegående forklaring af spillets funktioner.

Spillet består af 5 hjul, som viser 3 symboler pr. hjul.

Ved at trykke på SPIN-knappen placeres en indsats og starter hjulene.

SÅDAN UDREGNES MÅDE-GEVINSTER

• Der er 243 måder at vinde på i dette spil. Rammes et identisk symbol på 3, 4 eller 5 på hinanden følgende hjul fra venstre giver det en gevinst.
  • Hvis en af hjulene indeholder mere end 1 af det vindende symbol, ganges gevinsten op. For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 vindersymboler, det andet hjul 3 vindersymboler og det tredje hjul 2 vindersymboler, behandles denne gevinst som en 3-af-en-slags-gevinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Alle symbolers gevinster for 3, 4 og 5 af en slags er oplistet i gevinsttabellen. For at udregne de samlede Måder at vinde på, læg alle symbol gevinster sammen.
  • Ovenstående inkluderer ingen Free Spin symboler som giver spredte gevinster.
  • Måder-Gevinster regnes sammen efter spinnet.

BONUS BOOST

Spillere kan betale +25% for den samlede indsats for at aktivere BONUS BOOST.

Når BONUS BOOST er aktiv, vil DAGENS FANGST altid ramme 3 symboler.

Free Spins vil også have garanteret 3 symboler for DAGENS FANGST.

BONUS BOOST øger også chancerne for at vinde FORFRYSNINGS FREE SPINS.

KØB BONUS

Spillere kan betale 70x deres selvvalgte indsatsstørrelse for at købe FORFRYSNINGS FREE SPINS. Et spin vil blive belønnet med garanteret 3, 4 eller 5 bonussymboler.

Begge Free Spins vil også have garanteret 3 symboler for DAGENS FANGST.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne indstillingspanelet.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om Måder at Vinde.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Spilhistorik – Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
  • Turbo-tilstand – Skift spillets spinhastighed.
  • Lyde – Tænder eller slukker for lyden.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling (kun synlig, når det er relevant).
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats, der kan klikkes på for at åbne panelet med indsatsmuligheder.
  • Indsatsjustering – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Menu – Åbner indstillingspanelet.
  • Køb Bonus – Åbner køb bonus-menuen.
  • Bonus Boost – Aktiverer/deaktiverer BONUS BOOST.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94.0%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Free spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil.
  • Hvis en spillers gevinst overstiger 10.000x, vil spilleren blive tildelt 10.000x, og den nuværende runde slutter.
  • Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 28/11/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOLER
FREE SPINS GRATIS SPINS
SCATTER SYMBOL SPREDE SYMBOL
BIG WIN STOR GEVINST
FROSTY BIG WIN FROST STOR GEVINST
SUB ZERO BIG WIN UNDER NUL STOR GEVINST
DEEP FREEZE BIG WIN DYBFRYSER STOR GEVINST

Seneste opdatering: 12-12-2023