Elemental Beasts

1 Indledning

Elementarbæsterne er en 20-linje, 5-stk. 3 spilleautomater med fri bane og Spin Chance.

2 Hvordan spiller man

Drej hjulene ved at trykke på 'SPIN' - knappen for at forsøge at opnå 2, 3, 4 eller 5 af en slags rulle vinder.

Vælg knappen 'ændr stok' for at øge eller reducere størrelsen af væddemålet.

2. 1 Autoplay

• Tryk på 'AUTOPLAY' - knappen for at se mulighederne. Du skal vælge antallet af autoplay-spil og din tabsgrænse, før du har mulighed for at starte autoplay.
  • 'Brugervalgt Tabgrænse' henviser til hvor mange penge du ønsker at tabe før auto play stopper. Hvis du f. eks. har 50 pund i din balance, og du vælger en grænse på 20 pund, stopper autospillet, så snart din balance er under 30 pund, selv om du har bilspil tilbage.
  • Du kan enten vælge at acceptere den foreslåede tabsgrænse, som er din andel ganget med antallet af autoplay-spil du har valgt, eller manuelt indtaste en tabsgrænse ved at trykke på knappen 'brugervalgt tabsgrænse'.
  • Vælg tilvalget 'Flere indstillinger' hvis du ønsker at stoppe autoplay når du vinder over en vis mængde.
  • Vælg 'AUTOPLAY' - knappen under autoplays for at stoppe dem.

2. 2 Turbo-Tilstand

Aktivering af 'Turbo Mode' øger hastigheden af et spil ved at fremskynde hjulspin-animationen. Det påvirker ikke resultatet af spillet.

3 Spilleregler

• Alle spil spilles på 20 sejre linjer.
  • Sejre kan ske på tværs af alle eller alle vinderlinjer.
  • Kun den højeste pris betales pr. vinderkombination.
  • All line vinder kun fra venstre til højre.
  • For at en linjevind kan tildeles symboler, eller deres erstatning, skal de vises på tilstødende ruller, begyndende med den venstre rulle.
  • Dine gevinster vil blive krediteret din konto med det samme.
  • Du taber væddemålet, hvis du taber.
  • Ulvesymbolet er vild og erstatter alle symboler, undtagen Løvesymbolet. Ulvesymbolet vises på hjul 2, 3 og 4 under grundspillet og under isfri bane.

4 funktioner

4. 1 Frie Spil

• Frie dåser udløses af 6 eller flere Løvesymboler, der lander i en hvilken som helst position. 1 gratis Spin tildeles for hvert Løvesymbol, der er tilsigtet.
  • I starten af Gratis Spins, bonus vil starte i fire trin, indsamling 8 Løver i ilden fase vil indtaste is fase, indsamling 8 ulve i isen fase vil indtaste brand scenen og øge multiplikatoren i den næste is fase af 2.
  • Under frie spil, Hvis 6 eller flere Løvesymboler lander i en position. 1 gratis Spin tildeles for hvert Løvesymbol, der er tilsigtet.
  • Multiplikatoren er kun aktiv, mens bonussen er i Ice-tilstand.
  • De frie spin 'er er sikret, hvis de frie spin' er når nul spins tilbage,og bonussen vil betale mindre end 10%, spiller spillerne spil 3 ekstra gratis spins.
  • Udholdenhed kan forekomme flere gange i en enkelt spilcyklus

4. 2 Spin Chance

• Spin-Chance udløses automatisk, hvis kreditten reduceres til under den nuværende pris for spil, men stadig er større end nul.
  • Spin Chance giver spilleren en mulighed for at satse deres resterende kredit i et forsøg på at vinde en ekstra spin ved det nuværende væddemål.
  • For at spille Spin Chance, vælges 'afspil' knappen for at begynde at flytte markøren hen over måleren.
  • Alternativt vælges 'NO tak' - knappen for at afslutte Spin Chance med den resterende kredit.
  • Hvis markøren stopper på det grønne segment, tildeles et Drej ved det aktuelle væddemål og spiller automatisk.
  • Hvis markøren stopper på det røde segment, mister spilleren resterende kredit og afslutter til basisspillet.
  • De røde og grønne segmenter står i forhold til kreditbeløbet i forhold til det aktuelle væddemål. Chancen for at vinde en spin bestemmes af dette forhold.

5 Generelle Oplysninger

5. 1 Genfinding Af Spil

I tilfælde af en uventet afbrydelse/afslutning af et rigtigt spil, vil spillet komme sig til den sidst kendte tilstand.

5.2 Tilbagebetalingsoplysninger

• Spillet er i overensstemmelse med alle relevante bestemmelser og tekniske standarder fra Gibraltars Spillekommission, Malta Gambling Commission og Storbritannien Gambling Commission.
  • Dine chancer for at få et bestemt resultat er altid de samme. Dette afspejler det teoretiske afkast på et meget stort antal stykker over en længere periode.
  • Enhver kombination af sejre i et enkelt spil er begrænset og vil ikke overstige 250.000 pund.00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra hver stagekonfiguration.
  • Dette spil er blevet uafhængigt fair testet.
  • Den forventede hævn for kampen er 96,00%.
  • Funktionsfejl betyder, at alle betaler og spiller.