Flux

Spilleregler

Knap

Funktion

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.

Vis indstillinger for indsats.

Vis indstillinger for autospil.

Vis spilleregler.

Vis gevinsttabel.

Spring præsentation over.

Tænder og slukker for lyden.

Afslut spil.

Afslut aktuelle visning.

Start feature (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Bemærk: Flux videospillet kaldes Flux, spillet eller blot spil.

• Flux er et videospil med 5 hjul og 15 faste spillelinjer. Spillet indeholder et bonusspil med ekstra rækker af symboler og aktive spillelinjer i to retninger. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,2%.
  • En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  • Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  • Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  • Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  • Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen. To af bonusspillene har spillelinjer i begge retninger, der kan resultere i ekstra gevinstkombinationer fra længst til højre mod venstre.
  • Wild-symbolet erstatter alle andre symboler, men kun hvis der opnås en gevinstgivende spillelinje ved erstatningen.
  • Bonussymbolet er et spredesymbol, der tildeler et af bonusspillene, hvis tre (3) eller flere bonussymboler vindes. Antal vundne bonussymboler svarer til antal gratis spin tildelt i bonusspillene ifølge gevinsttabellen.
  • Spillet indeholder tre forskellige typer af bonusspil; gratis spin med ekstra rækker af symboler, gratis spin med spillelinjer i begge retninger og gratis spin med ekstra rækker af symboler og spillelinjer i begge retninger.
  • Bonusspillet spilles med samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet.
  • Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  • I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.