Foxfire

JOKER

er joker og erstatter alle symboler.
 vises kun på hjulene 2, 3, 4 og 5.
 vises kun på hjul 5, når dette hjul er blevet aktiveret af funktionen Way Out Ways.

WAY OUT WAYS-FUNKTIONEN

Hvert hjul består som standard af 3 symbolpositioner.
At lande med et  på et inaktivt hjul vil aktivere dette hjul.
Aktiverede hjul udvides til at omfatte en ekstra symbolposition på hver efterfølgende indsats op til maksimalt 7 symbolpositioner.
Efter en indsats, hvor et hjul udvides til 7 symbolpositioner, deaktiveres dette hjul og nulstilles til at have 3 symbolpositioner.
Aktiverede hjul er forskellige fra standardhjulene.
Over hvert hjul er en måler, der består af et antal segmenter. Som standard er ingen segmenter udfyldt på disse målere.
Efter en indsats, hvor et hjul udvides til 7 symbolpositioner, udfylder dette hjuls måler et tomt segment.
Efter en indsats, hvor det sidste segment på et hjuls måler udfyldes, vil dette hjul fortsat bestå af 7 symbolpositioner for de efterfølgende 5 indsatser, før det deaktiveres og nulstilles til at have 3 symbolpositioner.
Måleren over hjul 1 og 6 har 6 segmenter.
Måleren over hjul 2 og 5 har 7 segmenter.
Måleren over hjul 3 og 4 har 8 segmenter.
Placering af en indsats med en anden indsatsmultiplikator vil deaktivere hvert hjul, nulstille hvert hjul til at have 3 symbolpositioner og fjerne alle udfyldte segmenter fra målerne over hvert hjul.

REGLER FOR MÅDEUDBETALINGER

• Dette spil spilles på mellem 729 og 117.649 måder, afhængigt af funktionen Way Out Ways.
  • Mådegevinster indeholder et symbol fra hvert nabohjul, der begynder fra hjulet længst til venstre.
  • Hvis det samme symbol eller dets erstatning vises på en anden placering på samme hjul, udløser det samme mådegevinst igen.
  • Kun den højeste gevinst udbetales for hver mådesymbolkombination.
  • Måde-gevinster ganges med indsatsmultiplikatoren.
  • Gevinster vises i kreditter, hvis de ikke er markeret som valuta.
  • Værdier, der bliver vist på Hjælp-skærmbilleder, er ikke blevet forudmultipliceret, medmindre det er angivet.
  • Gevinster skal bekræftes før udbetaling.
  • Ved fejl er alle spil og udbetalinger ugyldige.

VEND TILBAGE TIL SPILLER

• Det vil ikke påvirke spillets udfald at stoppe snurreanimationen med spin- eller stopknappen.
  • Spillets teoretiske tilbagebetaling til spilleren er 96,0 %.
  • Hvis spilleren spiller på dette websted, er spilleren underlagt dette websteds spilbegrænsninger for alle konfigurerbare elementer baseret på operatørens vilkår og betingelser.

REGLER FOR MÅLING

Antallet af måder, der kan dannes vinderkombinationer på
Multiplikatoren, der anvendes til spillet
Vælg det samlede beløb, der spilles for, når der trykkes på spin-knappen
Det samlede vundne beløb for dette spin
Den samlede saldo, som spilleren kan spille for

REGLER FOR GENOPTAGELSE

• Hvis spillet bliver afbrudt under spillet, krediteres spilleren for værdien af spillet.
  • Vi gennemfører spillet for spilleren.
  • Alle påkrævede spillervalg vil blive taget fra den øverste venstre valgmulighed.
  • I enhver situation, hvor spilleren ikke anser dette for tilstrækkeligt, skal spilleren kontakte spillewebstedets support.

BONUSSEN ER GENNEMFØRT-SKÆRM

• Bonussen er gennemført-skærmen inkluderer ikke det beløb, du har vundet, medmindre det samlede beløb overstiger den samlede indsats.

HURTIGT SPIN

• (hvis accepteret i dit land)
  • Hold spin-knappen nede for at aktivere Hurtigt spin.
  • Dine spil spilles hurtigere, indtil du slipper knappen.

Durchsuchen Sie die besten online Aussenseiter Streiche und Trick Ihre Klassenkameraden und Kollegen!

Seneste opdatering: 20-11-2020