Nitro Circus

Velkommen til Nitro Circus Videospilleautomat med Nitro Free Spins, Nitro Blast mini game og Nitro Jump bonusspil.

OM SPILLET

Nitro Circus har 5 hjul, 4 rækker og 25 gevinstlinjer. Spillet har 7 regulære symboler, som man vinder på, hvis der er 3 eller flere ens på række på en betalingslinje, der starter fra den yderste venstre position. Der er også et wild symbol, som erstatter alle regulære symboler og et Nitro Bombe symbol som scatter. Afslutningsvis vil bogstaverne ‘N I T R O’ tildele Nitro Jump bonusspillet, når alle 5 forekommer på hjulene.

Nitro Blast Mini spil

Ram præcis 2 Nitro Bombe symboler i basisspillet for at aktivere Nitro Blast mini spillet. I dette mini spil bliver spillerne tildelt 1 af 5 bomber med en af de nedenstående gevinter.
  • Free Spin tilstand – Med 10-30 Free Spins
  • Tilføj 1 køretøj til spillerens samling – Tilføj en Liggestole, Gyngehest, Minibil eller Badekar
  • Nitro Wild – efter at være returneret til hovedspillet vil Nitro Bombe symboler eksplodere og gøre 3-9 felter inden for eksplosionsradiusen til wilds
  • Free Spin Multiplikator – Øger den totale Free Spin multiplikator med 1 (kun tilgængelig i Free Spins)
  • Ekstra Free Spins – +1,+2,+3 Free Spins (kun tilgængelig i Free Spins)

Nitro Free Spins

Ram 3+ Nitro Bombe symboler i basisspillet for at udløse Nitro Free Spins. Nitro Free Spins starter med en 2x multiplikator, som kan blive forøget med Nitro Blast Mini spillet. Multiplikatoren bliver tildelt ved afslutningen af Free Spin sessionen.
  • Ram 5 Nitro Bomber og få tildelt: 30 Free Spins
  • Ram 4 Nitro Bomber og få tildelt: 20 Free Spins
  • Ram 3 Nitro Bomber og få tildelt: 10 Free Spins
Free Spins bliver spillet med samme indsats og linjer som i det aktiverende spil. Free Spins kan genudløses.

Køretøjssamling

Saml 5 identiske køretøjer for at udløse Nitro Jump bonusspillet med det indsamlede køretøj. Køretøjer der forekommer i Nitro mini spillet og i Nitro warm up Hopper. Alle nye spillere tildeles 1 Gyngehest for at starte deres samling. Hvert køretøj har sine egenskaber og fordele oplistet nedenunder.

Bedre tricks tildeler flere mønter fra dommerne for de 3 første hop.
Større køretøjer indsamler flere genstande fra himlen.
Mere boost tildeler en højere multiplikator på det sidste hop.

Badekar
  • Tricks: 3/5
  • Størrelse: 2/5
  • Boost: 5/5
Liggestol
  • Tricks: 2/5
  • Størrelse: 5/5
  • Boost: 3/5
Mini Bil
  • Tricks: 2/5
  • Størrelse: 3/5
  • Boost: 5/5
Gyngehest
  • Tricks: 5/5
  • Størrelse: 4/5
  • Boost: 1/5

Nitro Jump Bonusspil

Nitro Jump bonusspillet aktiveres ved at indsamle 5 køretøjer som beskrevet ovenover eller ved at ramme alle ‘N I T R O’ bogstaverne i 1 spin. Hvis denne funktion udløses ved at indsamle NITRO, kan spilleren vælge fra køretøjerne nedenunder.

FMX
  • Tricks: 1/5
  • Størrelse: 2/5
  • Boost: 3/5
BMX
  • Tricks: 2/5
  • Størrelse: 2/5
  • Boost: 2/5
Løbehjul
  • Tricks: 4/5
  • Størrelse: 1/5
  • Boost: 1/5
Nitro Jump bonusspillet er lavet af 3 warm-up hop og 1 sidste Boost Hop. De 3 opvarmnings hop bliver bedømt af dommere, og tildeler 5-300 mønter hver på baggrund af de udførte tricks. Spillere kan også indsamle 0-6 af de følgende funktioner i de 3 opvarmnings hop.
  • 25 møntgevinst
  • Speed boost til det sidste hop
  • Endelige Jump multiplikator
  • Køretøjer
Efter at have afsluttet de 3 opvarmingshop, vil rytteren nærme sig det sidste Nitro Boost hop. Når spilleren nærmer sig, kan spilleren manuelt tilføje speed boost, hvilket resulterer i en bedre multiplikator. Hvis man tilføjer manuel boost, øges chancen for, at rytteren styrter og mister landingsmultiplikatoren (multiplikatorer, der indsamles under opvarmningshoppene, påvirkes ikke). I tilfælde af styrt vil spilleren stadig blive tildelt en styrtepræmie på mellem 25-100 mønter i tilføjelse til de indsamlede mønter i hele runden.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen startende fra venstre.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er i rækkefølge, kan du finde møntværdien i gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.
  • Ovenstående inkluderer ingen symbol som betaler spredt.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie betaler kun den højest vindende kombination.
  • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen.
  • Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
  • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

• Linjer – Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Mønt Værdi – Skift din satsning ved at skifte din mønt værdi. For at ændre indsatser eller gevinster i mønter til din egen valuta, skal du gange dit antal af mønter med din lokale møntværdi.
  • Satsning – Satsningen er 1 mønt per betalingslinje. Ved at klikke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Max Indsats – Sætter møntværdien til den højest mulige. Klik på knappen en gang mere for at sætte den tilbage til det oprindelige.
  • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulet spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stop Knappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til at blive spillet automatisk ved at trykke på autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere betingelser for, hvornår autospil skal stoppe i spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle spilversioner forhindrer spillerne i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på autospil knappen igen stopper autospil.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Balance – Viser spillerens saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

RETUR TIL SPILLER

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 97.0%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillere genspille spilrunden efter at have genstartet spillet. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt gevinster blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 15/11/2018. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.