Wild Blood 2

Uafsluttede spil

• Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

• Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

• Wild Blood 2 er et videoslotspil med 6 hjul og 4096 betalingsmåder.
  • WILD-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4, 5 (som enkelte symboler) og hjul 6 (som flere symboler i en stak). Stakke med WILD-symboler giver kun gevinst 1 vej. WILD-symbolet kan erstatte alle andre symboler bortset fra SCATTER. SCATTER-symbolet forekommer på alle hjul.
  • VAMPIRE BAT RE-SPIN udløses med WILD-stak på hjul 6. WILD-stakken flyttes til hjul 1, og der tildeles 1 RE-SPIN. Denne funktion kan ikke udløses igen. BLOODLUST FREE SPINS kan ikke udløses under RE-SPIN.
  • BLOODLUST FREE SPINS udløses med 3, 4, 5 eller 6 SCATTER-symboler og giver henholdsvis 10, 15, 20 eller 25 FREE SPINS. Vælg 1 af de 3 muligheder.
  • LAURA: Hver enkelt WILD-symbol spreder sig én position opad eller nedad. Hvis VAMPIRE BAT RE-SPIN udløses, bliver alle LAURA-symboler på hjul 2, 3, 4 og 5 til ekstra WILD-symboler under dette RE-SPIN.
  • MARGARET: Hver enkelt WILD-symbol indsamles. Indsamler du 4 enkelte WILD-symboler øges gevinstens multiplier med 1 op til maksimalt x5, og der tildeles yderligere 2 FREE SPINS. Når din multiplier øges, anvendes den til næste spil. Hvis VAMPIRE BAT RE-SPIN udløses, bliver alle MARGARET-symboler på hjul 2, 3, 4 og 5 til ekstra WILD-symboler under dette RE-SPIN. SCATTER-symbolet er ikke på hjulene, når denne mulighed vælges.
  • REBECCA: Hver enkelt WILD-symbol kan gange gevinster med x2 eller x3. Multipliers kombineres op til maksimalt x81. Hvis VAMPIRE BAT RE-SPIN udløses, bliver alle REBECCA-symboler på hjul 2, 3, 4 og 5 til ekstra WILD-symboler under dette RE-SPIN.
  • Hvis LAURA eller REBECCA vælges, kan funktionen genudløses med 2, 3, 4, 5 eller 6 SCATTER-symboler, hvilket giver henholdsvis 4, 6, 8, 10 eller 12 yderligere FREE SPINS.
  • Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.18%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.