Snow Leopard

Sådan spiller du

Snow Leopard

Introduktion til spillet

• Snow Leopard er et spil med 6 hjul med op til 40 gevinstrækker tilgængelige.
  • Ét jul vil altid være en Joker.
  • 3 eller flere scatter-symboler tildeler frispin.

Frispin

• 3 eller flere scatter-symboler tildeler op til 50 frispin i standardspillet.
  • Jokerhjulet vil fra begyndelsen forblive en Joker under hele frispin-funktionen.
  • Yderligere Jokere kan rulle ind.
  • Frispin indeholder scatter-symboler, der gør det muligt at vinde flere frispin.
  • Yderligere informationer kan ses ved at trykke på knappen "?".

Big Bet

• Et Big Bet-spil består af 5 sammenkædede spin af hjulene.
  • Al spil foregår over TO sæt hjul, hvilket fordobler antallet af rækker til 80.
  • – Et frispin-spor indsamler scatter-symboler fra begge rækker og øger chancen for frispin.
  • – Jokerhjulet kan have multiplikatorer aktive, der øger størrelsen på rækkevinding.
  • Yderligere informationer kan ses ved at trykke på knappen "?".

Sådan spiller du

• Vælg din indsats –  Justér din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din samlede indsats.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstrækker

• Spillet indeholder 40 gevinstrækker.
  • Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som kontante beløb.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".