Toro 7s

Spilbeskrivelse

Toro 7s er en 3-hjuls, 3-rækkers slot med roterende hjul og 17 forbindende gevinstlinjer. Spillet kommer med Matador som en Nudging-Wild og Toro som en Nudging-Multiplikator-Wild, som begge udløser Nudging Respins-funktionen. Toro 7’s indeholder et Free Spin bonusspil hvor alle gevinstlinjer betaler X5 og Lucky Sevens-funktionen, som betaler maskinens maksimale gevinst!

Toro'erne og Matadorerne er Nudging-Wilds, der udløser re-spins, mens de bevæger sig. Hvis Matador og Toro er til syne samtidigt, låses hjul 3 og Toro på plads, mens Matador nudger og genererer re-spins. Toro genoptager nudging og generering af re-spins, når Matador ikke længere kan ses.

Vises 3 bonussymboler på samme tid udløses Free Spins bonusspillet hvor alle gevinstlinjer betaler X5. Udløses 3 bonussymboler, hvor som helst, under Free Spins bonusspille udløses Lucky Sevens-funktionen. Saml grønne syvere på hjul 1, blå syvere på hjul 2 og røde syvere på hjul 3 for at gå videre gennem Lucky Sevens-gevinsttabellen. 3 spins tildeles, og enhver gevinstlinje eller rette syv- symbol på det korrekte hjul nulstiller antallet af resterende spins til 3. Saml 5 af hver syver på dets respektive hjul for at vinde den maksimale udbetaling.

Spilvisning

Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af vinduet i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige under hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af vinduet, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i vinduet, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring

Gevinstlinjer

Toro 7s er et spil med 17 forbundne udbetalingslinjer og RTP for spillet er defineret i spillereglerne.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

3 bonussymboler hvor som helst i visningen udløser Free Spins-bonusspillet med X5 til alle udbetalingslinjer. 3 bonussymboler i visningen i forbindelse med Free Spins-bonusspillet udløser Lucky Sevens-funktionen.

Saml grønne syvere på hjul 1, blå syvere på hjul 2 og røde syvere på hjul 3 for at komme videre gennem Lucky Sevens-udbetalingstabellen. 3 spin tildeles og eventuelle linjegevinster eller korrekte syver-symboler på det tilhørende hjul nulstiller antallet resterende spin til 3. Saml 5 af hver syver på deres respektive hjul for at vinde den maksimale udbetaling.

Knapafklaringer

Spilleregler

1. Toro 7s er en spillemaskine med 3 hjul, 3 rækker og 17 forbundne udbetalingslinjer.
  2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
  3. Hver indsats er 100 mønter.
  4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv gevinstlinje udbetales.
  5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automastik.
  7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  8. Gevinster præsenteres i spillerens valuta eller i mønter (hvis det er muligt i den relevante retskreds). Spilleren kan ændre sine præferencer i indstillinger.
  9. Toro 7s spilles på to måder: Normal og Bonus med multiplikator-Free spins.
  10. Toro er et wild-multiplikatorsymbol, der dukker op på hjul 3, som udløser Nudging Respin-funktionen. Toro skubbes nedad, et trin ad gangen, indtil han forsvinder fra syne, og genererer et respin for hvert trin.
  11. Matador er et wild-symbol, der dukker op på hjul 2, som udløser Nudging Respin- funktionen. Matador skubbes nedad, et trin ad gangen, indtil han forsvinder fra syne, og genererer et respin for hvert trin.
  12. Hvis Matador og Toro vises samtidig, bliver hjul 3 og Toro fastlåst, mens Matador skubbes nedad og generer respin. Toro fortsætter med at blive skubbet ned og generere respin, når Matador ikke længere er i syne.
  13. 3 bonussymboler i visningen i normaltilstanden udløser bonustilstand med multiplikator-Free Spins. Der tildeles 10 Free Spins med en x5-multiplikator på alle udbetalingslinjer
  14. 3 bonussymboler i visningen i Free Spins udløser Lucky Sevens-funktionen med 3
  15. I Lucky Sevens-funktionen indsamles grønne, blå og rød syver-symboler på første, andet og tredje hjul som følger: Grønne syvere på hjul 1 Blå syvere på hjul 2 Røde syvere på hjul 3
  16. Enhver linjegevinst eller korrekt syver-symbol på sit tilhørende hjul i Lucky Sevens-funktionen nulstiller antallet af resterende spin til Antallet af resterende spin kan aldrig overstige 3.
  17. Syver-symboler indsamles løbende på deres tilhørende hjul i Lucky Sevens- funktionen. Når Lucky Sevens-funktionen slutter, modtager spilleren de opnåede gevinster i overensstemmelse med Lucky Sevens-funktionsudbetalingstabellen. Der kan maksimalt indsamles 5 af hvert syver-symbol.
  18. Hvis bonustilstandens udløser med Free Spins eller Lucky Sevens-funktionen indtræffer i eller samtidigt med Nudging Respins, bliver Nudging Respins sat på pause og fortsætter, når den udløste funktion slutter.
  19. Hvis et Toro-symbol bidrager til en vinderkombination i multiplikator-Free Spins, bliver Toros multiplikatorværdi multipliceret med multiplikatorværdien, der allerede anvendes på de respektive udbetalingslinjer.
  20. Bonus-tilstanden slutter, når der ikke er flere Free Spins tilbage.
  21. Gevinster udbetales, når alle udløsende funktioner er slut.
  22. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.
  23. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
  24. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Toro 7s er 95,0%.
  25. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede indsats.
  26. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter knapafklaringer

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper. Chili spin:

1 sprængfarligt spin på bekostning af 5x den valgte indsats.

Nudging respins:

1 spin med en garanteret Matador eller Toro på bekostning af 10x den valgte indsats.

Nudging Chili respins:

1 sprængfarligt spin med en garanteret Matador eller Toro på bekostning af 25x den valgte indsats.

Bonus:

Garanteret adgang til bonustilstanden med multiplikator-Free Spins på bekostning af 100x den valgte indsats.

Super Chili Bonus:

Garanterer adgang til en sprængfarlig Super Bonus-tilstand med multiplikator-Free Spins og en progressiv multiplikator, der forøger hvert skub, Free Spin og Lucky Sevens-funktionsspin på bekostning af 500x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Toro 7s er 95,0%. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 23-11-2021