Western Gold 2

Om dette spil

 Velkommen til Western Gold 2.
 Dette er et videoslot med 5 hjul og 4 rækker.
 Dette spil har 40 linjer.
 Den byder på gratis spins, super gratis spins, wild-symboler, køb gratis spins, køb super gratis spins, tilfældige pengepræmier og scatter-betalinger.

Generel

 Gevinst på en linje betaler, hvis det samme symbol vises i rækkefølge på tilstødende hjul, fra positionen længst til venstre til positionen længst til højre i henhold til GEVINSTSTABEL.
 Kun den højeste gevinst pr. linje udbetales.
 Samtidige gevinster på forskellige linjer tilføjes.
 Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Free Spins-symboler, Wrangler-symboler, Mustang-symboler og Scatters.
 Udskiftning af vilde symboler giver den højest mulige vinderkombination på en linje i henhold til GEVINSTSTABEL.
 Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en betalingslinjekombination.
 Gratis spins og scatter-betalinger kan ikke udløses i samme spin.
 Super gratis spins og scatter-betalinger kan ikke udløses i samme spin.

Wrangler symboler

 Wrangler-symboler vises kun på hjul 1 og 5 i grundspillet.
 Landing af 2 Wrangler-symboler udløser Cash Barrel og udbetaler en tilfældig pengepræmie.
 Wrangler-symboler udløser ikke Cash Barrel på det spin, der udløser Super Free Spins.

Spreder

 I grundspillet er det udbetalt at lande mindst 4 scatters hvor som helst på hjulene i ét spin.

 I grundspillet betaler Scatters, når spindet er fuldført.
 Kun det højest betalende antal af Scatters udbetaler.
 Scatter-udbetalingen tildeles som et multiplum af den samlede indsats i henhold til GEVINSTTABELLEN.
 Scatter-udbetalinger tilføjes til linjegevinster.

Gratis spins

 Gratis spins-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.
 3 gratis spins symboler giver 3 gratis spins.
 Gratis spins starter altid med en multiplikator på x1.
 Gratis spins har et Mustang-symbol, der kun findes på hjul 5.
 Landing af et Mustang-symbol udløser Feature Barrel.
 I gratis spins kan Feature Barrel tildele Cash Collect, Barrel Upgrade, Multiplikator Boost, Reset Extra eller Super Free Spins.
 I gratis spins betaler scatters ikke når de lander, i stedet bliver de samlet.
 Indsamlede scatters spores på Cash Barrel.
 Scatter-lønnen tildeles kun, når funktionen er fuldført, og er baseret på det samlede antal indsamlede scatter.
 Der kan maksimalt indsamles 12 scatters.
 Når en eller flere scatters er samlet i et spin, og det samlede antal indsamlede scatters er mindre end 12, nulstilles tælleren for gratis spins i slutningen af det spin.
 Når det maksimale antal af 12 scatters er blevet indsamlet, vil eventuelle andre scatters, der er tilbage på det synlige hjulområde, ikke blive indsamlet, og tælleren for gratis spins nulstilles ikke.
 Den maksimale kumulative samlede gevinst i gratis spins er begrænset til 25000x indsats.
 Når hætten er nået, slutter funktionen.
 Den sidste indsats, der er placeret i spillet, bruges som indsatsbeløbet for Free Spins.

Super gratis spins

 Super gratis spins kan udløses fra basisspillet eller gratis spins.
 Landing af 3 gratis spins og 2 Wrangler-symboler i grundspillet giver 3 super gratis spins med en startmultiplikator på x1.
 Hvis Super Free Spins udløses fra Feature Barrel, vil alle indsamlede Scatters og alle funktioner, der er låst op i Free Spins, overføres til Super Free Spins.
 Den aktuelle Scatter-betaling på Cash Barrel udbetales ved slutningen af hvert spin.
 Indsamlede scatters spores på Cash Barrel.
 Der kan maksimalt indsamles 12 scatters.

 Når en eller flere scatters er samlet i et spin, og det samlede antal indsamlede scatters er mindre end 12, nulstilles tælleren for gratis spins i slutningen af det spin.
 Når det maksimale antal af 12 scatters er blevet indsamlet, vil eventuelle andre scatters, der er tilbage på det synlige hjulområde, ikke blive indsamlet, og tælleren for gratis spins nulstilles ikke.
 Super Free Spins har et Mustang-symbol, der kun findes på hjul 5.
 Den maksimale kumulative samlede gevinst i Super Free Spins er begrænset til 25000x indsats.
 Når hætten er nået, slutter funktionen.
 Landing af et Mustang-symbol udløser Feature Barrel.
 I Super Free Spins kan Feature Barrel tildele Barrel Upgrade, Multiplikator Boost eller Reset Extra.
 Den sidst placerede indsats i spillet bruges som Super Free Spins indsatsbeløbet.

Mustang symbol

 Mustang-symbolet findes kun på hjul 5 i gratis spins og super gratis spins.
 Når Mustang-symbolet lander, nulstiller det gratisspin-tælleren og udløser Feature Barrel.
 Når der er indsamlet 12 scatters, nulstiller Mustang-symbolet ikke tælleren.

Feature Barrel

 Feature Barrel kan tildele en af følgende funktioner:
 Cash Collect tildeler pengepræmien for de scatters, der i øjeblikket er indsamlet på Cash Barrel.
 Cash Collect-funktionen er tilgængelig efter at have indsamlet 4 scatters.
 Barrel Upgrade opgraderer alle præmierne på Cash Barrel.
 Barrel Upgrade-funktionen kan udløses op til 4 gange.
 Multiplikator Boost opgraderer multiplikatoren med x1.
 Multiplikatoren har et loft ved x3.
 Multiplikatoren gælder kun for linjegevinster.
 Reset Extra øger nulstillingsværdien for gratis spins med 1.
 Gratis spin-tælleren har et loft på 6 spins.
 Super gratis spins opgraderer de nuværende gratis spins til super gratis spins.
 Cash Collect og Super Free Spins er ikke tilgængelige i Feature Barrel i Super Free Spins.

Køb gratis spins

 I funktionen Køb gratis spins kan garanterede gratis spins købes til et multiplum af den aktuelle indsats.
 3 gratis spins kan købes for 85x den aktuelle indsats.
 Når du vælger funktionen Køb gratis spins, placeres 3 gratis spins på hjul 2, 3 og 4.
 Der er en chance for at udløse Super Free Spins ved et almindeligt Free Spins-køb.
 Funktionen Køb gratis spins er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.
 Funktionen Køb gratis spins kan kun bruges på ethvert tidspunkt, hvor en indsats kan ændres.

Køb super gratis spins

 I funktionen Køb super gratis spins kan garanterede super gratis spins købes til et multiplum af den aktuelle indsats.
 3 super gratis spins kan købes for 500x den aktuelle indsats.
 Når du vælger funktionen Køb super gratis spins, placeres 3 gratis spins-symboler på hjul 2, 3 og 4, og 2 Wrangler-symboler er placeret på hjul 1 og 5.
 Funktionen Køb super gratis spins er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.
 Køb Super Free Spins-funktionen kan kun bruges på et hvilket som helst tidspunkt, en indsatsændring kan finde sted.

Spilvilkår Oversættelser

 Følgende liste gælder kun på et andet sprog end engelsk
 WESTERN GOLD 2 - WESTERN GOLD 2
 DOBBELT TØDE - DOBBELT TØDE
 SCATTER / SCATTERS - SCATTER / SCATTERS
 VILDT - VILDT
 WRANGLER - WRANGLER
 WRANGLER SPIN - WRANGLER SPIN
 MULTIPLIER - MULTIPLIER
 MULTIPLIER BOOST - MULTIPLIER BOOST
 TØDEOPGRADERING - TØDEOPGRADERING
 NULSTIL EKSTRA - NULSTIL EKSTRA
 KONTANT INDSKRIVNING - KONTANT INDSKRIVNING
 SIDSTE SPIN - SIDSTE SPIN

 GRATIS SPINS - GRATIS SPINS
 SUPER GRATIS SPINS - SUPER GRATIS SPINS
 KONTANT TØNNE - KONTANT TØNNE
 KØB - KØB
 KØB GRATIS SPINS - KØB GRATIS SPINS
 KØB SUPER GRATIS SPINS - KØB SUPER GRATIS SPINS
 STOR GEVIND - STOR VINDER
 MEGA WIN - MEGA WIN
 EPIC WIN - EPIC WIN
 KUN FOR VINDEN - KUN FOR VINDEN

Spilkontrol

 Indstillinger for automatisk afspilning: Vælg et antal spins til automatisk afspilning ved at vælge en værdi. Start og stop Autoplay ved at trykke på spin-knappen.
 Saldofelt: Viser den aktuelle kontosaldo.
 Indsatsfelt: Viser den aktuelle indsatsstørrelse.
 Indstillinger for indsats: Skift indsatsstørrelsen ved at vælge en værdi.
 Spin-knap: Start spillet med den aktuelle indsatsstørrelse som vist i indsatsfeltet. Hvis du klikker eller trykker hvor som helst på hjulene under et spin, vises resultaterne af dit spin hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Vinderfelt: Viser lønnen i en vindende runde.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

 Avancerede indstillinger: Naviger til siderne for ansvarligt spil.
 Avancerede indstillinger: Åbn menuen Avancerede indstillinger.
 Avancerede indstillinger: Slå Quick Spin til eller fra.
 Banking: Naviger til Banking-siderne.
 Lobby: Naviger tilbage til lobbyen.
 Menu-knap: Viser yderligere spilmuligheder.
 Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler.
 Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne.
 Lydindstillinger: Slå lyd til eller fra.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier afspejler det gennemsnitlige forventede afkast og ændres ikke.
 RTP med Køb gratis spins: 96,15 %.
 RTP uden Køb gratis spins: 96,15%.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.

Yderligere Information

 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.

Seneste opdatering: 09-05-2022