Bring in the Fish

Bring In The Fish Spil hjælp

Tag dit fiskegrej og agn, klatre ombord, og forbered dig på en fiskeekspedition, der vil få dig til at blive hooked fra det allerførste spin. Dette eventyr er ikke for guppyer, så kom og fang nogle store præmier og vis, hvilken stor fisk du er!

Bring in the Fish er en 5x3 slot med 20-vindende linjer med spændende funktioner og præmier. Det sjove begynder med det guldfiskens samlingsgryder, hvor landing af 3+ guldfisk giver multiplikatorpræmier. Så indtjen endnu flere penge med op til 15 gratis spins, når 3 eller flere Scatters vises. Det bliver endnu bedre, når 3+ guldfisk lander under gratis spins for at aktivere funktionen af udvidende samlingsgryder, hvor multiplikatorerne kan vokse op til 10.000x.

Begynd at rulle det store fisk ind... Spil Bring in the Fish nu!

Oplysninger om spillet

Spil gevinstlinjer:

Bring In The Fish har 20 vindende linjer.

Alle gevinster begynder fra venstre hjul og udbetaler venstre til højre på tilstødende hjul.

Generel informationstavle:

Spilletype Video-spilleautomat
Antal udbetalingslinjer 20 linjer
Antal hjul \ rækker 5x3
Spilfunktioner

GULDFISKENS COLLECT POTS

• Når 3+ guldfisk-symboler lander tildeles det tilsvarende Collect Pot-præmieniveau.
  • Under basisspillet er Collect Pot-multiplikatorerne fastsat.
  • Collect Pot-præmierne er en multiplikator af den aktuelle samlede indsats.

GRATIS SPINS

• Når 3, 4 eller 5 Scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene, belønnes det med henholdsvis 7, 10 eller 15 gratis spins.
  • Under gratis spins tildeler 3, 4 eller 5 Scatter-symboler henholdsvis +2, +4, +6 ekstra gratis spins.
  • Funktionen Voksende Collect Pots er kun tilgængeligt under gratis spins.

FUNKTIONEN RISING COLLECT POTS

• Under gratis spins tildeler 3+ guldfisk-symboler det tilsvarende Collect Pot-præmieniveau.
  • Hvert guldfisk-symbol og den tilsvarende præmiemultiplikator stiger, og alle højere niveauer stiger også.
  • Denne stigning fortsætter for hvert sæt af 3+ guldfisk-symboler, der lander i de følgende runder under gratis spins.
  • Den maksimale guldfisk-præmie er 10.000x det aktuelle samlede indsatsbeløb.
Tilbagebetaling til spillere 94.05%
Hitrate 30.1%

Spilfunktioner

Sådan spilles spillet

Væddemål

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Udbetalingsregler

• Vindende kombinationer bliver betalt per linje efter hinanden, fra det yderste venstre hjul til det yderste højre hjul.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets ”Betalingstabel”, som kan tilgås via Indstilling knap
  • Kun den højeste gevinst per linje udbetales.
  • Samtidige gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen bonusgevinster.
  • Funktionsfejl ugyldiggør alle udbetalinger.
  • Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for denne session, afsluttes efter maksimum 90 dage og minimum 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

GEVINSTGRÆNSE

• Bring In The Fish har en gevinstgrænse på 30.000x det aktuelle indsatsbeløb pr. spilrunde.
  • Den maksimale gevinst kan nås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.
  • Hvis den maksimale gevinst nås under gratis spins, udbetales gevinstbeløbet, og gratis spins-runden slutter med det samme.

Udbetalingsregler for funktioner

• Gratis Spins spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Gratis Spins.
  • Gratis Spins gevinster tilføjes til alle indledende gevinster.

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration.

Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

• Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:
    (Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).
  • Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
  • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:
    (Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).
  • På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
  • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds funktioner.

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 29-03-2023